sumunu' Alıntı:valla fiber de vermediler. bıktım internetten. kestim hepsini. kablosuz olarak var.
g.cetin.66' Alıntı:bizdede durum aynı
özel hattımız var. idare kullanıyor. meb hattı bi var bi yok. özel hattı geçen gün patlatmış gençler. ama modeme girince kullananların isimleri kabak gibi. onu akıl etmemişlerwertyu6' Alıntı:sumunu' Alıntı:valla fiber de vermediler. bıktım internetten. kestim hepsini. kablosuz olarak var.
özel mi fatih mi hocam? bir de fatih ağının şifresini biliyormusunuz? (aktivasyon değil)
sumunu' Alıntı:özel hattımız var. idare kullanıyor. meb hattı bi var bi yok. özel hattı geçen gün patlatmış gençler. ama modeme girince kullananların isimleri kabak gibi. onu akıl etmemişlerwertyu6' Alıntı:sumunu' Alıntı:valla fiber de vermediler. bıktım internetten. kestim hepsini. kablosuz olarak var.
özel mi fatih mi hocam? bir de fatih ağının şifresini biliyormusunuz? (aktivasyon değil)![]()
kargasa1982' Alıntı:hocam kablolu bağlantıda bağlantı var fakat internet yok ise DNS adreslerini 195.175.39.39 / 195.175.39.40 yapın düzeliyor.
emrahsahan' Alıntı:Bakanlık dnsleri değiştirmiş inovadan aldım.Aşağıdaki dnsleri girin arkadaşlar.
195.175.37.137
195.175.37.138