dndd' Alıntı:Tahtaya kuruluyorda androide nasıl kuracaz msi yi
Pardon ikiside tahta içinmiş peki android programı nerde
Sanırım etab5 lerde yüklü geliyor internete verilmemiş kurup deneyemiyoruz
şuan okullarda fatih ağı kapalı belki internete bağlanamadığınız için girememiş olabilirsinizbozo0660' Alıntı:1-Etab5 ile vsinif uygulamasına girebilen varmı.. Evden yada okuldan(mebhatti,)giriş yapamadık kullanıcı bilgileri alınamadı diyor.. Acaba uygulama henüz aktif degilmi..?
2- msi uzantılı dosyayı nasıl tahtaya kuracağız. Tiklamayla kurulabiliyormu? Bunu henüz denemedim..
hocam Pc vetahtaya kurdum ders kodu istiyor../bi kenarda dursunademola' Alıntı:şuan okullarda fatih ağı kapalı belki internete bağlanamadığınız için girememiş olabilirsinizbozo0660' Alıntı:1-Etab5 ile vsinif uygulamasına girebilen varmı.. Evden yada okuldan(mebhatti,)giriş yapamadık kullanıcı bilgileri alınamadı diyor.. Acaba uygulama henüz aktif degilmi..?
2- msi uzantılı dosyayı nasıl tahtaya kuracağız. Tiklamayla kurulabiliyormu? Bunu henüz denemedim..
ben girdim deneme yaptım.
msi uzantısı exe gibidir direk kurabilirsiniz.
Hocam türkçe karakter zaten yoktur..ademola' Alıntı:ders kodunu etab5 öğretmen tableti üretiyor. tahtada görünüyor öğrenciler de bakarak tabletlerine giriyorlar ve böylece sanal sınıf kuruluyor.
hangi internet hattı olduğu önemli değil internet olsun yeter. eba şifresinde türkçe karakter olmamasına dikkat edin.
kullanıcı adı şifre ekranı gelmiyorsa alttaki 3 tuştan home tuşuna basın.
bozo0660' Alıntı:Hocam türkçe karakter zaten yoktur..ademola' Alıntı:ders kodunu etab5 öğretmen tableti üretiyor. tahtada görünüyor öğrenciler de bakarak tabletlerine giriyorlar ve böylece sanal sınıf kuruluyor.
hangi internet hattı olduğu önemli değil internet olsun yeter. eba şifresinde türkçe karakter olmamasına dikkat edin.
kullanıcı adı şifre ekranı gelmiyorsa alttaki 3 tuştan home tuşuna basın.
Özel karakter vardı kaldırdım, harf ve rakamdan oluşan yeni şifreyi kabul etti..
Ne mutlu bana
v sınıf apk sini ilk sayfada bir arkadaş yüklemişti ama diğer cihazlarda çalışmıyor sanırım cihaza özel yazılmış ben decompiler programıyla açtım biraz kurcaladım ama bir sonuca ulaşamadım (hiç android için program yazmadım) android programında java da deneyimli arkadaşlar sanırım çözebilir çok zor görünmedi gözümebundara79' Alıntı:elinde v sınıf apk sı olan var mı arkadaşlar?