Tablet-tahta bağlantısı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dndd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

dndd

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar bu konuda bir gelişme varmı teamveawer kullanıyorduk onuda meb engellemiş ağ üzerinden çalışan bir uygulama yokmu

Hocam Eba Vsınıf Etkileşimli Tahta Uygulaması hazır yeni gelen etab_5 lerde yüklü geliyor. Il ve ilçedeki görevli Fatih Eğiticileri eğitimleri almaya başladılar... Artık onlardan eğitimleri aldıktan sonra işleyiş hakkında daha fazla bilgi sahibi olacağız.
Yazılımı indirmek için de;
www.eba.gov.tr/haber/1441374414

Nasıl yani tabletin görüntüsü tahtaya mı yoksa tahtanın görüntüsü tableti mi aktarılıyor.

V Sınıf ile Splashtop/teamviewer tarzı birebir etkileşim olmuyor yada ben beceremedim. Sınıftaki öğrencin tabletleri kontrol edilebiliyor bir video yada resim tahtaya gönderiliyor o kadar.

Sanırım bir çok kişi tahta ile tabletin tam ve en iyi derecede etkileşimini sağlayan bir şey arıyor.

Bir arkadaşım Apple TV ile çok iyi bir şekilde bunun halledilebileceğini söyledi. Deneme imkanım olmadı. İnternet gerekmeden sadece bir Wifi Çoğaltıcı ile Apple TV olduğunda tablet ile tahta arasında çok iyi etkileşim sağlanabiliyormuş.

Bu durumda fatih ağında internet yoksa etkileşim programlarıda çalışmayaçak interneti kullanmadan sadece ağ üzerinden çalışan bir program yokmu acaba enazından tablet görüntüsünü tahtalara aktaracak

vsınıf uygulaması internete ihtiyaç duymuyor. yerel ağ üzerinden de çalışıyor.

Tahtaya kuruluyorda androide nasıl kuracaz msi yi
Pardon ikiside tahta içinmiş peki android programı nerde
Sanırım etab5 lerde yüklü geliyor internete verilmemiş kurup deneyemiyoruz

dndd' Alıntı:
Tahtaya kuruluyorda androide nasıl kuracaz msi yi
Pardon ikiside tahta içinmiş peki android programı nerde
Sanırım etab5 lerde yüklü geliyor internete verilmemiş kurup deneyemiyoruz

hocam burada verilen windows kurulum dosyası telefonda tablette çalışmaz telefon için apk lazım.

ben internette buldum öğrenci apk ama çalışmıyor uygulama kurulamadı hatası veriyor. etab 5 den öğretmen vclass apk çıkarttım etab 4 tablete yine kurulamadı.
etab5 dışında çalışmıyor sanırım.

http://dosya.co/ouypdo2td6ci/vclass-stu ... 5.apk.html

1-Etab5 ile vsinif uygulamasına girebilen varmı.. Evden yada okuldan(mebhatti,)giriş yapamadık kullanıcı bilgileri alınamadı diyor.. Acaba uygulama henüz aktif degilmi..?
2- msi uzantılı dosyayı nasıl tahtaya kuracağız. Tiklamayla kurulabiliyormu? Bunu henüz denemedim..

bozo0660' Alıntı:
1-Etab5 ile vsinif uygulamasına girebilen varmı.. Evden yada okuldan(mebhatti,)giriş yapamadık kullanıcı bilgileri alınamadı diyor.. Acaba uygulama henüz aktif degilmi..?
2- msi uzantılı dosyayı nasıl tahtaya kuracağız. Tiklamayla kurulabiliyormu? Bunu henüz denemedim..
şuan okullarda fatih ağı kapalı belki internete bağlanamadığınız için girememiş olabilirsiniz
ben girdim deneme yaptım.
msi uzantısı exe gibidir direk kurabilirsiniz.

VSınıfta sadece ekran görüntü resmi paylaşılıyor. Teamviewer gibi birebir kontrol imkanı yok.
Yani bu durumda pek işe yarar gibi durmuyor. Ya da ben kullanamadım.

ademola' Alıntı:
bozo0660' Alıntı:
şuan okullarda fatih ağı kapalı belki internete bağlanamadığınız için girememiş olabilirsiniz
ben girdim deneme yaptım.
msi uzantısı exe gibidir direk kurabilirsiniz.
hocam Pc vetahtaya kurdum ders kodu istiyor../bi kenarda dursun
tablete meb hattıyla(fatih ile değil) bağlanmama ragmen kullanıcı adı ve şifreniz ekranından ileri gidemiyorum..
Eba şifresiyle girmemiz gerekmiyormu? başka bir şifremi gerekli?

ders kodunu etab5 öğretmen tableti üretiyor. tahtada görünüyor öğrenciler de bakarak tabletlerine giriyorlar ve böylece sanal sınıf kuruluyor.

hangi internet hattı olduğu önemli değil internet olsun yeter. eba şifresinde türkçe karakter olmamasına dikkat edin.

kullanıcı adı şifre ekranı gelmiyorsa alttaki 3 tuştan home tuşuna basın.

ademola' Alıntı:
ders kodunu etab5 öğretmen tableti üretiyor. tahtada görünüyor öğrenciler de bakarak tabletlerine giriyorlar ve böylece sanal sınıf kuruluyor.

hangi internet hattı olduğu önemli değil internet olsun yeter. eba şifresinde türkçe karakter olmamasına dikkat edin.

Hocam türkçe karakter zaten yoktur..
Özel karakter vardı kaldırdım, harf ve rakamdan oluşan yeni şifreyi kabul etti..
Ne mutlu bana

bozo0660' Alıntı:
ademola' Alıntı:

Hocam türkçe karakter zaten yoktur..
Özel karakter vardı kaldırdım, harf ve rakamdan oluşan yeni şifreyi kabul etti..
Ne mutlu bana

.msi dosyası kurarken bir sürü hata verdi. (ilk hali imaj attım tahtaya)
android yazan ise framework 4.5 hatası verdi. onu indirdim. android yazanı kurdum. vsınıf yazan kısayol tahtaya geldi.
.msi yazan mutlaka kurulması gerekiyor mu?

bundara79' Alıntı:
elinde v sınıf apk sı olan var mı arkadaşlar?
v sınıf apk sini ilk sayfada bir arkadaş yüklemişti ama diğer cihazlarda çalışmıyor sanırım cihaza özel yazılmış ben decompiler programıyla açtım biraz kurcaladım ama bir sonuca ulaşamadım (hiç android için program yazmadım) android programında java da deneyimli arkadaşlar sanırım çözebilir çok zor görünmedi gözüme
http://stackoverflow.com/questions/9510 ... evice-make

BBNET
Geri