selcukoglakci' Alıntı:Ben EBA dan şifre vermeye çalışıyorum öğrencilere. Ancak eba şifre vermiyor. Sizde durum nasıl?
Eba şifresi farklı şey, kablosuz ağa şifresiz bağlanmak ayrı şey. Kablosuz ağa otomatik bağlandıktan sonra tabletlerin öğrenciye tanımlanması için öğrenci tc kimlik no ve eba şifresi ile aktivasyon yapılacak.orangeroom' Alıntı:Ben ebadan şifre alma konusunda bir problem yaşamadım. Veriyor. Ama yukarıda bir arkadaş, şifreye gerek olmadığını, tabletlerin otomatik bağlanacağını yazmış ? Boşuna mı alıyoruz şifre o zaman?
Bende de aynı sorun oluyor şimdi...gamanli' Alıntı:Arkadaşlar tablet aktivasyonu yapacağımda bende fakat kullanıcı adı ve şifre ekranı gelmiyor."0-Ağ yok bağlantı bekleniyor" mesajı var.Bağlanmaya çalıştığımda kablosuz ağ olsa bile bağlanmıyor.Sebebi nedir sizce ?
Aynı sorun bendede vardı. ağa bağlandıktan sonra açıp kapattım tableti. yine olmadı. daha sonra öğrenci tabletlerinden birini eve getirip evdeki kablosuz ile denedim. bir kaç denemeden sonra oldu. başka bir ağda deneme yapın tavsiyem.orangeroom' Alıntı:Bende de aynı sorun oluyor şimdi...gamanli' Alıntı:Arkadaşlar tablet aktivasyonu yapacağımda bende fakat kullanıcı adı ve şifre ekranı gelmiyor."0-Ağ yok bağlantı bekleniyor" mesajı var.Bağlanmaya çalıştığımda kablosuz ağ olsa bile bağlanmıyor.Sebebi nedir sizce ?
coook' Alıntı:selcukoglakci' Alıntı:Ben EBA dan şifre vermeye çalışıyorum öğrencilere. Ancak eba şifre vermiyor. Sizde durum nasıl?
Aynen hocam. Eba dönem başından beri problemli.
badem85' Alıntı:Arkadaşlar tablet dağıtımı yapacağım. Nelere dikkat etmeliyim?
gamanli' Alıntı:Arkadaşlar tablet aktivasyonu yapacağımda bende fakat kullanıcı adı ve şifre ekranı gelmiyor."0-Ağ yok bağlantı bekleniyor" mesajı var.Bağlanmaya çalıştığımda kablosuz ağ olsa bile bağlanmıyor.Sebebi nedir sizce ?
selcukoglakci' Alıntı:Ben EBA dan şifre vermeye çalışıyorum öğrencilere. Ancak eba şifre vermiyor. Sizde durum nasıl?
kargasa1982' Alıntı:badem85' Alıntı:Arkadaşlar tablet dağıtımı yapacağım. Nelere dikkat etmeliyim?
- okula teslimini yaptılarsa, teslim tutanaklarını taratıp pybs.eba.gov.tr adresinde tutanaklar kısmına bunları ekleyin ( imzalanmış halleri )
- e-kurs modülü üzerinden öğrencilere toplu eba şifre ataması yapın ( 10. sınıflara yapsanız yeterli )
- bir excell formunda teslim ettiğiniz tablet ve öğrenci bilgilerini kaydedin. ( barkod okuyucu edinebelirseniz işiniz çok kolaylaşır, barkod yapıştırmaya veya elle girmeye uğraşmazsınız. )
- öğrencilere nasıl aktive edeceklerini anlatın
başkada bir şey yok...
takipgamanli' Alıntı:Arkadaşlar tablet aktivasyonu yapacağımda bende fakat kullanıcı adı ve şifre ekranı gelmiyor."0-Ağ yok bağlantı bekleniyor" mesajı var.Bağlanmaya çalıştığımda kablosuz ağ olsa bile bağlanmıyor.Sebebi nedir sizce ?