Çok ilginç daha ismi bile doğru yazılmamış, hatta imam hatiplerde 1 saat ders var onu da göz ardı etmişler, nasıl 18 saat ders olacak 1 saat zorunlu ders ile.MEB cevap: Bakanlığımıza bağlı okullarimizda "Bilişim Teknolojileri rehber öğretmeni" bulunmamaktadır.
Şakası bir yana binlerce üyesi olan bir sendikanın BTR nin değiştiğini bilmemesi çok tuhaf geldi bana.Sonuc çıkarmi sanmıyorum tabiki.
Dostlar alışverişte görsün mantığı ile düşünülmüş gibi.Çok ilginç daha ismi bile doğru yazılmamış, hatta imam hatiplerde 1 saat ders var onu da göz ardı etmişler, nasıl 18 saat ders olacak 1 saat zorunlu ders ile.
Aynen hocam bir iş yapılacaksa önceden gerekli tedbirler alınıp, doğru kişilere başvuru yapılarak onların görüşüde alınarak yapılması lazım ama maalesef ülkemizde herkes herşeyi en iyi kendileri biliyor.Dostlar alışverişte görsün mantığı ile düşünülmüş gibi.
18 saat ders olmayacak hocam benim anladığım şu ; tahta sayısına göre ders varmış gibi ihtiyaç girilmesi yönünde bir talep bu.Çok ilginç daha ismi bile doğru yazılmamış, hatta imam hatiplerde 1 saat ders var onu da göz ardı etmişler, nasıl 18 saat ders olacak 1 saat zorunlu ders ile.
Hocam can kulağı ile dinleyen sendika görevlisi çok nadir. Dinleyip anlayanın da elinden iş gelmiyor, iş bitirici ya da sosyal değil vs.Yos nedir btr nedir bunu bilmeden yaziyorsalar ne kadar olaya hakim olduklari ortaya çıkıyor