Kullanılıyor. İndirip zip dosya gibi açın dizine girip exeyi çalıştırın wine ile açılır yapamazsanız mail adresinizi atın sizinle açılmış halini paylaşayımPeki diyanetin kuran uygulaması kurulabilir mi etap 23.4 sürümüne
Kullanılıyor. İndirip zip dosya gibi açın dizine girip exeyi çalıştırın wine ile açılır yapamazsanız mail adresinizi atın sizinle açılmış halini paylaşayımPeki diyanetin kuran uygulaması kurulabilir mi etap 23.4 sürümüne
UEFI kurulum yapılmadığı için başa sarıyor, sanal makine ayarlarından Disket ve Optik'in tikini kaldırın.Paylaşılan ISO'yu bir türlü sanal makinaya kuramadım. Yeniden başladıktan sonra sürekli kurulum ekranına dönüp duruyor. Deneyip kurabilen var mı? Oracle Virtualbox ile deniyorum.
İstanbul en son hocam. Nisan ayında gelecek yazı oraya.İstanbul'u da kapsayan ETAP 23'e geçiş ile ilgili yeni resmi yazı yayınlandı mı acaba?
İstanbul en son hocam. Nisan ayında gelecek yazı oraya.
İl Milli Eğitim, erkenden geçelim nasıl olsa geçeceğiz dediyse,ondan olabilir hocam. Yoksa Yeğitek Mayıs ayında geçsin İstanbul diyecek, o yüzden yazı Nisan'da gelir.İl 15 Mart'a kadar tamamlansın demiş diye duyum aldık. Bu yüzden sordum.
İl Milli Eğitim, erkenden geçelim nasıl olsa geçeceğiz dediyse,ondan olabilir hocam. Yoksa Yeğitek Mayıs ayında geçsin İstanbul diyecek, o yüzden yazı Nisan'da gelir.