Pardusun daha doğrusu linux'un olayı bu zaten. Düşük sistemlerde çalışma. Faz1'lere windows 11 kurma derdinde millet. Windows 10 kurulu hepsinde muhtemelen zaten.Faz1 ler kaldırır mı acaba? Özellikle AMD işlemcilerde dokunmatik sürücü sorunu yaşanıyordu.
Hocam, bu yazıyı paylaşma imkanınız var mıdır? Ne zaman göndermiş acaba? Bazı illere mi yoksa tüm illere mi gönderdi acaba? Eğer öneri niteliğinde ise çok etkili olacağını sanmıyorum. Çünkü daha pardusu kullanmadan burun kıvıranlar, direnenler olacaktır. Eğer yazıda pardusu zorunlu tutuyorsa o zaman direnç olsa bile zamanla alışılır illa kimerhaba arkadaşlar bakanlık 2026 nın 2. yarısına kadar tüm tahtalara pardus işletim sisteminin yüklenmesi için illere yazı göndermiş bununla ilgili bilgisi olan var mı?
Yeğitek'in Uzaktan kontrol(meb İnterneti) ile tahtalarda Pardus mu Windows mu var diye kontrol edileceği konuşuluyordu hocam.Hocam, bu yazıyı paylaşma imkanınız var mıdır? Ne zaman göndermiş acaba? Bazı illere mi yoksa tüm illere mi gönderdi acaba? Eğer öneri niteliğinde ise çok etkili olacağını sanmıyorum. Çünkü daha pardusu kullanmadan burun kıvıranlar, direnenler olacaktır. Eğer yazıda pardusu zorunlu tutuyorsa o zaman direnç olsa bile zamanla alışılır illa ki
Güzel soru. Cevap ne acabaBTR olmayan okullarda nasıl olacak?
Hocam buradaki imajda kurulumdan sonra şifre ve kayıttan bahsediyor. Bu kayıt işlemi ve şifre alma işlemi nasıl olacak?![]()
Buradaki imajı kurdum. Neredeyse sıfır donma
Şifreyi özelden gönderdimHocam buradaki imajda kurulumdan sonra şifre ve kayıttan bahsediyor. Bu kayıt işlemi ve şifre alma işlemi nasıl olacak?
Bana da gönderir misiniz?Şifreyi özelden gönderdim
Yazıyı görenler ekleyebilir mi?merhaba arkadaşlar bakanlık 2026 nın 2. yarısına kadar tüm tahtalara pardus işletim sisteminin yüklenmesi için illere yazı göndermiş bununla ilgili bilgisi olan var mı?
Teşekkürler hocam. Şifreyi banada yollar mısınız![]()
Buradaki imajı kurdum. Neredeyse sıfır donma