Tüm Fazlar Etap23 İmajı Hasari_v1.1 (2026-Yeni)

Kodla Büyü
Hocam öncelikle emeğinize sağlık. 120 GB SSD Faz1 tahtalarda denendi mi acaba ya da deneyen oldu mu ? Kullanabilir miyiz faz1 tahtalarda

Arkadaşlar windows ta z kitapları bir tahtaya indirdiğimizde z kitap kütüphanesini ve oluşan z kitap klasörünü başka tahtalara götürdüğümüzde kitapları tekrar indirmemimize gerek kalmıyordu. Aynı işlemi pardusta yaptığımda olmuyor tekrar indirme durumunda kalıyoruz. bu konuda bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi?

Cromeda açmıyor. Firefoxda dene

8 GB flash bellek için, ayrı ayrı Faz 1, Faz2, Faz3 iso linki varsa paylaşır mısın hocam.
Buradan ayrı ayrı indirebilirsiniz hocam.

Buradan ayrı ayrı indirebilirsiniz hocam.
Teşekkürler...

@hasari hocam bu betiği FAZ2 imajında çalıştırıp, imajını tekrar alıp NVMe olan bir tahta/PC dener misin?
Betik NVMe modüllerini yüklemeyi amaçlıyor.
Yani Pardus'u SSD olan bir cihaza kurarsın, ayarlarını yaparsın.
Betiği çalıştırarak NVMe modülleri kurulur.
İmaj alınır NVMe olan cihazda da aynı imaj kullanılır.

Betiği ben 1 kez denedim işe yaradı. Ama sizin de test etmenizi isterim. Tam emin olamıyorum. NVMe olan bir tahta yok deneyeceğim.
Deneyip sonucu yazarsanız sevinirim
(Yönetici olarak çalıştırın, GUI'dir.)
Hocam Windows için böyle bir yapı veya uygulama var mı?

Hocam uçribim açıp mehcan ekilidi yüklerken sudo:gdebi: komut bulunamadı diyor, nasıl çözebilirim?

Kurulumdan sonra tahtalarda bu ekranlarda kalıyor faz2

Ekli dosyalar

• IMG_0649.webp
    IMG_0649.webp
    141.1 KB · Görüntüleme: 59
  • ab7a2ff9-b15e-41ea-b9ba-7f11e5ec4fa9.webp
    ab7a2ff9-b15e-41ea-b9ba-7f11e5ec4fa9.webp
    114.7 KB · Görüntüleme: 48
Kaynak harddisk ile hedef hardisk numarası uyuşmuyor hatası alıyorum,
Çözümü var mıdır @hasari hocam?

Okulumdaki tüm ET'ler aynı ve Arçelik Faz III, 33 tahtanın 32'sine kurdum, birinde hata alıyorum. Bayram Karahan ETAP 23 sürümünde de hata aldım.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2026-02-11 at 10.57.48.webp
    WhatsApp Image 2026-02-11 at 10.57.48.webp
    44 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
Hocam Windows için böyle bir yapı veya uygulama var mı?
Windowsta NVMe modülleri zaten vardır diye tahmin ediyorum.
Sadece Clonezillada gruba menüsünde sda1 sda2 gibi yazan yerleri
all
olarak değiştirip dener misin? Ben denemedim. Deneyip yazarsan bilgileniriz.

NVMe disklere sda yok nvme01 gibi birşey var. Clonezilla sda bulamayınca hata veriyor.
all "sda filan aramam, hedefte ne varsa yüklerim" gibi birşey anlamına geliyor sanırım.

Faz 2 Vestel akıllı tahtada kurulum öncesi dokunmatik ledler temizlendiğinde ve kurulum esnasında 2. kez "y" harfiyle onaylar onaylamaz klavyenin usb si çıkarıldığında dokunmatik sorunsuz çalışıyor. Eta kayıt a düşüyor mu onu kontrol etmedik henüz. Elinize sağlık hocam.
Teşekkür ederim. Kayıtlards düşer sıkntı olmaz.

Hocam uçribim açıp mehcan ekilidi yüklerken sudo:gdebi: komut bulunamadı diyor, nasıl çözebilirim?
Merhaba hocam, ekilit kurulum dosyasında etap23 sürümü var. İnternet bağlı iken önce bunu kuracaksınız. Sonra aynı klasör içinde sağ tıklayın uç birimi çalıştırın. Oraya sudo ekilit yazıp enter yapın kurulum başlayacaktır

Kaynak harddisk ile hedef hardisk numarası uyuşmuyor hatası alıyorum,
Çözümü var mıdır @hasari hocam?

Okulumdaki tüm ET'ler aynı ve Arçelik Faz III, 33 tahtanın 32'sine kurdum, birinde hata alıyorum. Bayram Karahan ETAP 23 sürümünde de hata aldım.
Hocam biosa girin harddisk görünüyor mu diye bakın harddisk ölmüş olabilir.

sınıflarda veya hocalarda internet olmuyabiliyor bana stabil çalışan tahta kilit ne yüklüyebilirim öğrenciler tahtayı açmaya başlamış teşekkürler

ilksms
Geri