İşin rast gitsin, ayağına taş değmesin hocamOraya ekleyeceğim ziyaret için buradanda bilgi vereceğim.![]()
İşin rast gitsin, ayağına taş değmesin hocamOraya ekleyeceğim ziyaret için buradanda bilgi vereceğim.![]()
Teşekkür ederim hocam.İşin rast gitsin, ayağına taş değmesin hocam

Hocam ETA kayıt sonrası il mem yeğitek koordinatörlüğü yüklemeyi görmüyormuş. Sizce çözümü nasıl olurAlternatif bağlantı ekledim indirebilirsiniz.
Bu ara çok yoğun muhtemelen sonraki süreçte görürler. Burda da öyle bir duruma denk geldik.Hocam ETA kayıt sonrası il mem yeğitek koordinatörlüğü yüklemeyi görmüyormuş. Sizce çözümü nasıl olur

Cromeda açmıyor. Firefoxda deneyin.İndirme Linkini göremiyorum![]()
Bir arkadaşımız olmuyor demiş bende deneme yaptıktan sonra söyleyeceğim.Hocam öncelikle emeğinize sağlık. 120 GB SSD Faz1 tahtalarda denendi mi acaba ya da deneyen oldu mu ? Kullanabilir miyiz faz1 tahtalarda
8 GB flash bellek için, ayrı ayrı Faz 1, Faz2, Faz3 iso linki varsa paylaşır mısın hocam.Bir arkadaşımız olmuyor demiş bende deneme yaptıktan sonra söyleyeceğim.
Cromeda açmıyor. Firefoxda dene
Buradan ayrı ayrı indirebilirsiniz hocam.8 GB flash bellek için, ayrı ayrı Faz 1, Faz2, Faz3 iso linki varsa paylaşır mısın hocam.

Teşekkürler...Buradan ayrı ayrı indirebilirsiniz hocam.
İmaj sayısı çoğaldı bunun için hepsi bir arada index oluştumaya karar verdim.
Tüm imajlarım (2026)
Pardus İmajları:
Faz1 Etap23.4 Pardus İmajı V5(2026-Yeni)
Faz2 Etap23.4 Pardus İmajı V5 (2026-Yeni)
Faz3 Etap23.4 Pardus İmajı V4 (2026-Yeni) Arçelik ve Aidata uyumlu
Tüm Fazlar Etap23 İmajı Hasari_v3 (Sadece 4.7 GB) Bu imaj dosyası tüm fazları içermektedir.
Tüm Fazlar Etap23 imajı Hasari_v1.1(8.8 GB) Bu imaj dosyası tüm fazları içermektedir.
Faz1 Win7...
- hasari
- amd faz1 faz2 pardus tüm imajlar win10 win11
- Cevaplar: 151
- Forum: BT Sınıfı | Teknik Konular, Sorunlar ve Çözümler
Faz 2 Vestel akıllı tahtada kurulum öncesi dokunmatik ledler temizlendiğinde ve kurulum esnasında 2. kez "y" harfiyle onaylar onaylamaz klavyenin usb si çıkarıldığında dokunmatik sorunsuz çalışıyor. Eta kayıt a düşüyor mu onu kontrol etmedik henüz. Elinize sağlık hocam.İyi olur hocam.![]()
Hocam Windows için böyle bir yapı veya uygulama var mı?@hasari hocam bu betiği FAZ2 imajında çalıştırıp, imajını tekrar alıp NVMe olan bir tahta/PC dener misin?
Betik NVMe modüllerini yüklemeyi amaçlıyor.
Yani Pardus'u SSD olan bir cihaza kurarsın, ayarlarını yaparsın.
Betiği çalıştırarak NVMe modülleri kurulur.
İmaj alınır NVMe olan cihazda da aynı imaj kullanılır.
Betiği ben 1 kez denedim işe yaradı. Ama sizin de test etmenizi isterim. Tam emin olamıyorum. NVMe olan bir tahta yok deneyeceğim.
Deneyip sonucu yazarsanız sevinirim
(Yönetici olarak çalıştırın, GUI'dir.)
Windowsta NVMe modülleri zaten vardır diye tahmin ediyorum.Hocam Windows için böyle bir yapı veya uygulama var mı?
mehcan e-kilit programına bakın hocam işinizi fazlasıyla görecektir. youtube üzerinde videoları var.Hocam elinize sağlık. Açılışta parola ve qr kod sormasını nasıl sağlayabilirim. Sınıflarda direk açılmasını istemiyorum.
Teşekkür ederim. Kayıtlards düşer sıkntı olmaz.Faz 2 Vestel akıllı tahtada kurulum öncesi dokunmatik ledler temizlendiğinde ve kurulum esnasında 2. kez "y" harfiyle onaylar onaylamaz klavyenin usb si çıkarıldığında dokunmatik sorunsuz çalışıyor. Eta kayıt a düşüyor mu onu kontrol etmedik henüz. Elinize sağlık hocam.
Merhaba hocam, ekilit kurulum dosyasında etap23 sürümü var. İnternet bağlı iken önce bunu kuracaksınız. Sonra aynı klasör içinde sağ tıklayın uç birimi çalıştırın. Oraya sudo ekilit yazıp enter yapın kurulum başlayacaktırHocam uçribim açıp mehcan ekilidi yüklerken sudo:gdebi: komut bulunamadı diyor, nasıl çözebilirim?
Hocam biosu varsayılan yapıp kaydedin sonra açmayı deneyin olmazsa bios pilini değiştirin sonra imaj atıp deneyin olacaktır.Kurulumdan sonra tahtalarda bu ekranlarda kalıyor faz2
Hocam biosa girin harddisk görünüyor mu diye bakın harddisk ölmüş olabilir.Kaynak harddisk ile hedef hardisk numarası uyuşmuyor hatası alıyorum,
Çözümü var mıdır @hasari hocam?
Okulumdaki tüm ET'ler aynı ve Arçelik Faz III, 33 tahtanın 32'sine kurdum, birinde hata alıyorum. Bayram Karahan ETAP 23 sürümünde de hata aldım.
Mehcan ekilit kullanabilirsiniz.sınıflarda veya hocalarda internet olmuyabiliyor bana stabil çalışan tahta kilit ne yüklüyebilirim öğrenciler tahtayı açmaya başlamış teşekkürler