ferdierdem55' Alıntı:Melo Hamit Selçuk ve Amrabat dörtlüsünün gününde olduğu her maçı çok rahat kazanırız.
Kesinlikle katılıyorum. Amrabat takımın en iyisiydi çıkardı, Hamit i oynatmakta neden ısrar ediyor anlamıyorum.tuncay2744' Alıntı:En iyi oynayan Amrabat'ı oyundan çıkardı. Bununla beraber GS atakları kesildi. Son dakikalarda gol yeseydik bunun hesabını kim verecekti? Ah ahh, yıllardır Hagi nin yerini dolduramadık. Üstelik hala yırtıcı bi forvetimiz yok.. :cry:
ferdierdem55' Alıntı:Melo Hamit Selçuk ve Amrabat dörtlüsünün gününde olduğu her maçı çok rahat kazanırız.
aslında adı zordeğil biz zorlaştırıyoruz, herkes nordin amrabat diyor ama adamın adı nurettinno_comment' Alıntı:Dün yine stadda her zaman ki yerimdeydim.Maç süperdi.Hamit yine şanssızlığını yenemedi ama güzel oynadı.Maçın adamı bence riera ve ambrabat (bunun adıda ne zor kardeşim ya![]()
Hocama katılıyorum. Bence de Umut hem form olarak hem de oyun taktiği olarak daha iyituncay2744' Alıntı:Elmander ve Melo ilk 11 e girmeyi haketmiyor. Elmander yerine Umut oynamalı. Terim hala neden ısrar ediyor anlamadım gitti :cry: