TÜM GALATASARAYLILAR BURAYA!!!

Kodla Büyü
bu iş derken? gruptan çıkarız da gerisini bilmiyorum. GS nin sağı solu belli olmuyor. oyunumuz sabit olsa geleceğe güvenle bakabilirim ama.. görecez bakalım.

:+1:
-------------

TTarena da Karabüğe yenilmesi,
sanırım M.United'i aldatmak içinmiş... :D

Evet oyunumuz biraz gelgitli ama Ben Güveniyorum gruptan çıkarsak arkası gelir diye düşünüyorum.
İçimden bir ses öyle diyor...

bence ilk maçta da iyi oynamışlardı ama bir türlü gol olmamıştı bu sefer hakettiklerini aldılar...

hamit harika dönüşü yaptı takıma alıştı Ambrabat biraz vasattı ama helal olsun yinede bize derhal tecrübeli bi forvet lazım ikinci yarıda kesinlikle almalılar

Ben takımın o kadar da üst düzey bir futbol oynadığını görmedim. Saç baş yoldum resmen, bu manchester'a 3 tane atabilmemiz gerekirdi!. 89'da Manchester gol atsaydı bugün çok daha farklı şeyler konuşuyor olacaktık.
Amrabat ve Muslera takımın yıldızlarıyla digerleri vasatdı bence.. MAN UTD dökülüyordu zaten. Bir daha bu kadar zayıf bir MAN UTD bulamayız bence..

manu'nun yedekleri bile olsa hepsi bizim oyunculardan daha kaliteliydi bireysel anlamda ve buna rağmen bence iyi top ounadık bende saç baş yoldum ama, oyun tarzımızı beğendim haldur huldur saldırmadılar gerekeni yaptılar tebrikler Fatih hoca tebrikler oyuncularımıza. 89 da gol atsaydı evet farklı şeyler konuşurduk belki ancak futbol bu bragada oynadık olmadı cluj suya takıldı onlar olsaydı da bugün farklı şeyler konuşurduk. Hamitin hakkını yememek lazım ki Riera 1 sene yedek bekledi şuan gayet iyi form tuttu bence

iyiydik iyi :) son zamanlarda biraz stres yaşadık ama olsun, Manchester sonuçta, yedekleriyle de gelse kimse galibiyeti küçümseyemez. Malzeme sağlam gerisi hırs, motivasyon. İnşallah gruptan da çıkarız

Elmander ve Melo ilk 11 e girmeyi haketmiyor. Elmander yerine Umut oynamalı. Terim hala neden ısrar ediyor anlamadım gitti :cry:

dünkü oyunu alkışlıyorum :alkis: :alkis:
inşallah bundan sonra da alkışlanacak oyunlarına devam ederler.

En iyi oynayan Amrabat'ı oyundan çıkardı. Bununla beraber GS atakları kesildi. Son dakikalarda gol yeseydik bunun hesabını kim verecekti? Ah ahh, yıllardır Hagi nin yerini dolduramadık. Üstelik hala yırtıcı bi forvetimiz yok.. :cry:

Dün yine stadda her zaman ki yerimdeydim.Maç süperdi.Hamit yine şanssızlığını yenemedi ama güzel oynadı.Maçın adamı bence riera ve ambrabat (bunun adıda ne zor kardeşim ya:):):)

tuncay2744' Alıntı:
En iyi oynayan Amrabat'ı oyundan çıkardı. Bununla beraber GS atakları kesildi. Son dakikalarda gol yeseydik bunun hesabını kim verecekti? Ah ahh, yıllardır Hagi nin yerini dolduramadık. Üstelik hala yırtıcı bi forvetimiz yok.. :cry:
Kesinlikle katılıyorum. Amrabat takımın en iyisiydi çıkardı, Hamit i oynatmakta neden ısrar ediyor anlamıyorum.
Adam milli takımıda mahvediyor galatasayıda.

no_comment' Alıntı:
Dün yine stadda her zaman ki yerimdeydim.Maç süperdi.Hamit yine şanssızlığını yenemedi ama güzel oynadı.Maçın adamı bence riera ve ambrabat (bunun adıda ne zor kardeşim ya:):):)
aslında adı zordeğil biz zorlaştırıyoruz, herkes nordin amrabat diyor ama adamın adı nurettin :)
ben sonradan giren engin baytar, emre çolak ve elmander dışında dışındaki asıl kadroyu beğendim. bu sistem oturursa çok daha iyi oluruz gibime geliyor.

tuncay2744' Alıntı:
Elmander ve Melo ilk 11 e girmeyi haketmiyor. Elmander yerine Umut oynamalı. Terim hala neden ısrar ediyor anlamadım gitti :cry:
Hocama katılıyorum. Bence de Umut hem form olarak hem de oyun taktiği olarak daha iyi

Günaydın :) Artık lige dönebiliriz, puan durumunda son sıradaki Elazığ la maçımız var bu hafta, inşallah bir sürpriz olmadan geçeriz

Ben Riera ya büyük saygı duyuyorum adam resmen mevkisi olmayan yerde harikalar yaratıyo bu aralar...Tebrikler Rieara'ya,,, :alkis:

BBNET
Geri