SUV Tavsiye

Kodla Büyü

Sizce?

• Hyundai Tucson

Oy: 39 36.8%
  • Ford Kuga

Oy: 6 5.7%
  • Kia Sportage

Oy: 34 32.1%
  • Peugeot 3008

Oy: 11 10.4%
  • Diğer. (Mesaj olarak nedeniyle yazarsanız sevinirim)

Oy: 16 15.1%

• Kullanılan toplam oy
    106
Yerli SUV olarak Bursa'da üretilen Renault Boreal 2026 Haziran'da piyasaya çıkıyor. Meslek lisesinden öğrencim orda montaj hattında çalışıyor. Malzeme kalitesi Austral gibi kaliteli dedi. Fiyatı da 2200-2500 civarı olacakmış. Yerli üretim olması ve tasarımı cezbediyor.

Bmw x1 kullanıyorum yağ değişimi harici servise gitmedim. Yol tutuşu, yokuş performansı, konforu güzel.

Yerli SUV olarak Bursa'da üretilen Renault Boreal 2026 Haziran'da piyasaya çıkıyor. Meslek lisesinden öğrencim orda montaj hattında çalışıyor. Malzeme kalitesi Austral gibi kaliteli dedi. Fiyatı da 2200-2500 civarı olacakmış. Yerli üretim olması ve tasarımı cezbediyor.
şahsen onu bekliyorum ama şuan austral zaten 2.350 , eğer o fiyat aralığında olursa satış istatistiği düşük olur

3 senelik 3008 dizel kullanıcısı olarak PSA grubu dizel tavsiye etmem..
ad blue, dpf ve egr arızalarıyla çok uğraşırsınız..
malesef psa grubunda ad blue problemini çözemediler..
90-100 bin tl masraflardan bahsediliyor..
yarbay arkadaşımda qashqai e power var.. çok memnun.. bir depoyla 1200 km gittiğini söyledi..
ben onu düşünüyorum..
diğer suvları da detaylı inceledim..
en mantıklısı qashqai şu an için..

Araba ve ev fiyatları niye böyle?bazılarının hayali oscar kazanmak,harward ı kazanmak,Nobel ödülü kazanacak duruma gelmek.türkiye de aç kalmayayım yeterli ve ev sahibi olunca öleyim artık hedef kalmadı?

Son düzenleme:
ilksms
Geri