Hocam CHR çok basık ve karanlık. İnsanın içi bunalıyor. Arka koltuk oturma mesafesi çok kısa. Şahsen ısınamadım test sürüşünde.Hocalarım Toyota CHR nasıl acaba?
Hocam CHR çok basık ve karanlık. İnsanın içi bunalıyor. Arka koltuk oturma mesafesi çok kısa. Şahsen ısınamadım test sürüşünde.Hocalarım Toyota CHR nasıl acaba?
Chery 7 ve 8 promax modelleri de çok hoşuma gidiyor ama benzinli olmaları ve çok yaktığının söylenmesi sebebiyle şimdilik arka planda ne yazıkki.
arkadaş çok yakıyor diye şimdi satıyor 14 lt filan demişti yakıtChery 7 ve 8 promax modelleri de çok hoşuma gidiyor ama benzinli olmaları ve çok yaktığının söylenmesi sebebiyle şimdilik arka planda ne yazıkki.
şahsen onu bekliyorum ama şuan austral zaten 2.350 , eğer o fiyat aralığında olursa satış istatistiği düşük olurYerli SUV olarak Bursa'da üretilen Renault Boreal 2026 Haziran'da piyasaya çıkıyor. Meslek lisesinden öğrencim orda montaj hattında çalışıyor. Malzeme kalitesi Austral gibi kaliteli dedi. Fiyatı da 2200-2500 civarı olacakmış. Yerli üretim olması ve tasarımı cezbediyor.