:+1:yalandünya' Alıntı:Tayyip ve ona oy veren yüzde 50 gidip savaşsın. Amerika istedi diye ölecek değilim :x
:+1:yalandünya' Alıntı:Tayyip ve ona oy veren yüzde 50 gidip savaşsın. Amerika istedi diye ölecek değilim :x
[/quote]yalandünya' Alıntı:Tayyip ve ona oy veren yüzde 50 gidip savaşsın. Amerika istedi diye ölecek değilim :x
bu nasıl bir mantık ya Allah göstermesin inşallah savaş çıkmaz ama hepimiz aynı gemideyiz. kimse ölmesin ama sen ölme ben ölmeyeyim kim ölecek. kurutuluş savaşını kazanan askerlerde sizinle aynı düşüncede olsa idi tam bir sömürge ülkesi olurdukyalandünya' Alıntı:Tayyip ve ona oy veren yüzde 50 gidip savaşsın. Amerika istedi diye ölecek değilim :x
beyazgolge' Alıntı:bu nasıl bir mantık ya Allah göstermesin inşallah savaş çıkmaz ama hepimiz aynı gemideyiz. kimse ölmesin ama sen ölme ben ölmeyeyim kim ölecek. kurutuluş savaşını kazanan askerlerde sizinle aynı düşüncede olsa idi tam bir sömürge ülkesi olurdukyalandünya' Alıntı:Tayyip ve ona oy veren yüzde 50 gidip savaşsın. Amerika istedi diye ölecek değilim :x
zaten kimsenin savaş isteyeceğini sanmam ama olurda savaş çıkarsa ki Allah esirgesin ben gitmem sen git demek biraz garip olur. zaten pkk ile yapılan çatışmalarda da bu durum hep dile getirilmiyor mu hepimiz söylemiyormuyuz neden zengin insanların çocukları bu çatışmalarda yer almıyor diye. e bunun ne farkı olacak ozaman. şehit düşenler çatışmak istedikleri için mi ölüyorsevdalimhayat' Alıntı:beyazgolge' Alıntı:bu nasıl bir mantık ya Allah göstermesin inşallah savaş çıkmaz ama hepimiz aynı gemideyiz. kimse ölmesin ama sen ölme ben ölmeyeyim kim ölecek. kurutuluş savaşını kazanan askerlerde sizinle aynı düşüncede olsa idi tam bir sömürge ülkesi olurdukyalandünya' Alıntı:Tayyip ve ona oy veren yüzde 50 gidip savaşsın. Amerika istedi diye ölecek değilim :x
Kurtuluş savaşında ülkemizi yabancılara karşı savunduk.Suriye ise tamamen hükümetin macerasından başka bir şey değil.Demokratik ülkelerde halkın hükümetin kararlarını sorgulamaya hakkı vardır.Padişahım savaş istiyor hadi savaşa gidelim nasıl bir mantıktır?başbakanımız ben diğer partiler gibi değilim dış politikada büyük oyanarım demişti gururlanarak geçen hafta.bu ölümler onun beklediği gelişmeler.büyük oyunlarda ölüm kaçılmazdır.
yandaş gazeteler son 2 yıldır halkı suriye ye kışkırtmak için elinden geleni yaptı.bu sonu ben 1 yıl öncesinde söylemiştim.Amerikan kaynaklarda bu yaşanacakları aylar önce söylemişlerdi.her şey planlı ilerliyor.dış işleri bakanımızsa savaşa dünden razı.
illa savaş olacaksa savaşı savunanlar gitsin.benim masum halkıma zarar gelmesin.
beyazgolge' Alıntı:zaten kimsenin savaş isteyeceğini sanmam ama olurda savaş çıkarsa ki Allah esirgesin ben gitmem sen git demek biraz garip olur. zaten pkk ile yapılan çatışmalarda da bu durum hep dile getirilmiyor mu hepimiz söylemiyormuyuz neden zengin insanların çocukları bu çatışmalarda yer almıyor diye. e bunun ne farkı olacak ozaman. şehit düşenler çatışmak istedikleri için mi ölüyorsevdalimhayat' Alıntı:beyazgolge' Alıntı:bu nasıl bir mantık ya Allah göstermesin inşallah savaş çıkmaz ama hepimiz aynı gemideyiz. kimse ölmesin ama sen ölme ben ölmeyeyim kim ölecek. kurutuluş savaşını kazanan askerlerde sizinle aynı düşüncede olsa idi tam bir sömürge ülkesi olurdukyalandünya' Alıntı:Tayyip ve ona oy veren yüzde 50 gidip savaşsın. Amerika istedi diye ölecek değilim :x
Kurtuluş savaşında ülkemizi yabancılara karşı savunduk.Suriye ise tamamen hükümetin macerasından başka bir şey değil.Demokratik ülkelerde halkın hükümetin kararlarını sorgulamaya hakkı vardır.Padişahım savaş istiyor hadi savaşa gidelim nasıl bir mantıktır?başbakanımız ben diğer partiler gibi değilim dış politikada büyük oyanarım demişti gururlanarak geçen hafta.bu ölümler onun beklediği gelişmeler.büyük oyunlarda ölüm kaçılmazdır.
yandaş gazeteler son 2 yıldır halkı suriye ye kışkırtmak için elinden geleni yaptı.bu sonu ben 1 yıl öncesinde söylemiştim.Amerikan kaynaklarda bu yaşanacakları aylar önce söylemişlerdi.her şey planlı ilerliyor.dış işleri bakanımızsa savaşa dünden razı.
illa savaş olacaksa savaşı savunanlar gitsin.benim masum halkıma zarar gelmesin.
herohamster' Alıntı::+1:yalandünya' Alıntı:Tayyip ve ona oy veren yüzde 50 gidip savaşsın. Amerika istedi diye ölecek değilim :x
kily' Alıntı:herohamster' Alıntı::+1:yalandünya' Alıntı:Tayyip ve ona oy veren yüzde 50 gidip savaşsın. Amerika istedi diye ölecek değilim :x
olumlu şeyleri de tayipin yüzde elli si mi alsın??
öğretmence düşünmek bu mu??
bu referandum değil arkadaşlar bize sormayacaklar savaşa girelimmi diye
AYRICA, MAVİ MARMARAYA SABIR, F16 I YA SABIR, PKK YA YARDIMA SABIR.... YOK DAHA GEL BİDE BOMBALA
:verymad:
sevdalimhayat' Alıntı:kily' Alıntı:herohamster' Alıntı::+1:yalandünya' Alıntı:Tayyip ve ona oy veren yüzde 50 gidip savaşsın. Amerika istedi diye ölecek değilim :x
olumlu şeyleri de tayipin yüzde elli si mi alsın??
öğretmence düşünmek bu mu??
bu referandum değil arkadaşlar bize sormayacaklar savaşa girelimmi diye
AYRICA, MAVİ MARMARAYA SABIR, F16 I YA SABIR, PKK YA YARDIMA SABIR.... YOK DAHA GEL BİDE BOMBALA
:verymad:
Kurtlar vadisi izleyenler belli oluyor.
mavi marmara da İsrail e saldırsaydın gücün yetiyorsa.Amerika başına çuval geçirildiğinde niye saldırmadın,sustun.Gücün sadece müslümana yetiyor tabii.
F16 'nın ne işi vardı Suriye kara sularında.Suriye ortak araştırma yapalım dedi niye yanaşmadınız?
Allahtan sizin gibi düşünenlerden ülkemizde fazla yok.
Olumlu şeyleri de yüzde elli alsın ben razıyım.Zamları,savaşı,açılımı,haburu,barzaniyi,osloyu,mavi marmarayı,çuval olayını,binlerce şehidi siz alın bana yeter.Çünkü benim onurum asıl bunları kaldırmıyor.
Olumlu dediğiniz ekonomi herhalde.Öğretmene bu gelişmiş ekonomiden ne kadar pay düştü acaba?
Ben on yıl öncesine geri dönmeye razıyım.En azından askerimize güvenirdik,yılda 2 şehit verirdik.İnsanımız ölmezdi.
kily' Alıntı:ajanslar şuan sondakka geçiyor.
geç kalındı belki ama yine de iyi bişey demiyorum
suriyenin kuzeyini pkk ele almasın da.
aynı zamanda son zamanlarda cılız ca "çekilin" diyen ırak a da cevap olsun.
yumruk hep masaya vurulmaz arada rakipin karnına da sallayacaksın
yinede olmasa iyi ya
Güzel eleştiri tebrik ederim.Rusya uçaksavarları verdi suriyeye.Amerika çekindi bu işten.Bizim uçağı gönderdi test etti rusya üretiml uçaksavarları.Uçaksavar uçağımızı düşürüp 2 askerimiz şehit olunca amerika ve nato biraz çekindi.Geri durdular.yasarsahbaz' Alıntı:Başkalarının piyonu olarak savaşa girip koca bir ülkeyi(Türkiye) karanlığa sürüklersek tarihe adımız altın harflerle "SALAKLAR" olarak geçecektir.
**melike**' Alıntı:#BilalErdoganSuriyeye tag'iyle twitter sallanıyo
:+1:pneuma_ex' Alıntı:bunlara oy verenlerden özel birlikler kurulsun onlar savaşsın.