suriyeye top sallamışız

Kodla Büyü
yalandünya' Alıntı:
Tayyip ve ona oy veren yüzde 50 gidip savaşsın. Amerika istedi diye ölecek değilim :x
bu nasıl bir mantık ya Allah göstermesin inşallah savaş çıkmaz ama hepimiz aynı gemideyiz. kimse ölmesin ama sen ölme ben ölmeyeyim kim ölecek. kurutuluş savaşını kazanan askerlerde sizinle aynı düşüncede olsa idi tam bir sömürge ülkesi olurduk

iki sene öncesine kadar biz suriye'yle akrabaydık. vizeler kaldırılmıştı. herşey güllük gülistanlıktı. şu an suriyeyle savaşın eşiğine geldik. nasıl bir oyundur bu.

beyazgolge' Alıntı:
yalandünya' Alıntı:
Tayyip ve ona oy veren yüzde 50 gidip savaşsın. Amerika istedi diye ölecek değilim :x
bu nasıl bir mantık ya Allah göstermesin inşallah savaş çıkmaz ama hepimiz aynı gemideyiz. kimse ölmesin ama sen ölme ben ölmeyeyim kim ölecek. kurutuluş savaşını kazanan askerlerde sizinle aynı düşüncede olsa idi tam bir sömürge ülkesi olurduk

Kurtuluş savaşında ülkemizi yabancılara karşı savunduk.Suriye ise tamamen hükümetin macerasından başka bir şey değil.Demokratik ülkelerde halkın hükümetin kararlarını sorgulamaya hakkı vardır.Padişahım savaş istiyor hadi savaşa gidelim nasıl bir mantıktır?başbakanımız ben diğer partiler gibi değilim dış politikada büyük oyanarım demişti gururlanarak geçen hafta.bu ölümler onun beklediği gelişmeler.büyük oyunlarda ölüm kaçılmazdır.
yandaş gazeteler son 2 yıldır halkı suriye ye kışkırtmak için elinden geleni yaptı.bu sonu ben 1 yıl öncesinde söylemiştim.Amerikan kaynaklarda bu yaşanacakları aylar önce söylemişlerdi.her şey planlı ilerliyor.dış işleri bakanımızsa savaşa dünden razı.
illa savaş olacaksa savaşı savunanlar gitsin.benim masum halkıma zarar gelmesin.

sevdalimhayat' Alıntı:
beyazgolge' Alıntı:
yalandünya' Alıntı:

Kurtuluş savaşında ülkemizi yabancılara karşı savunduk.Suriye ise tamamen hükümetin macerasından başka bir şey değil.Demokratik ülkelerde halkın hükümetin kararlarını sorgulamaya hakkı vardır.Padişahım savaş istiyor hadi savaşa gidelim nasıl bir mantıktır?başbakanımız ben diğer partiler gibi değilim dış politikada büyük oyanarım demişti gururlanarak geçen hafta.bu ölümler onun beklediği gelişmeler.büyük oyunlarda ölüm kaçılmazdır.
yandaş gazeteler son 2 yıldır halkı suriye ye kışkırtmak için elinden geleni yaptı.bu sonu ben 1 yıl öncesinde söylemiştim.Amerikan kaynaklarda bu yaşanacakları aylar önce söylemişlerdi.her şey planlı ilerliyor.dış işleri bakanımızsa savaşa dünden razı.
illa savaş olacaksa savaşı savunanlar gitsin.benim masum halkıma zarar gelmesin.
zaten kimsenin savaş isteyeceğini sanmam ama olurda savaş çıkarsa ki Allah esirgesin ben gitmem sen git demek biraz garip olur. zaten pkk ile yapılan çatışmalarda da bu durum hep dile getirilmiyor mu hepimiz söylemiyormuyuz neden zengin insanların çocukları bu çatışmalarda yer almıyor diye. e bunun ne farkı olacak ozaman. şehit düşenler çatışmak istedikleri için mi ölüyor

beyazgolge' Alıntı:
sevdalimhayat' Alıntı:
beyazgolge' Alıntı:
yalandünya' Alıntı:

zaten kimsenin savaş isteyeceğini sanmam ama olurda savaş çıkarsa ki Allah esirgesin ben gitmem sen git demek biraz garip olur. zaten pkk ile yapılan çatışmalarda da bu durum hep dile getirilmiyor mu hepimiz söylemiyormuyuz neden zengin insanların çocukları bu çatışmalarda yer almıyor diye. e bunun ne farkı olacak ozaman. şehit düşenler çatışmak istedikleri için mi ölüyor

şehit anne babalarımız vatan sağolsun demek yerine bir şeyleri sorgulasalar bence daha çok adım atardık şu ankine göre.her gün şehitin olduğu bir ülkede halk hrant dink ölümü kadar ayaklanamıyorsa,hükümet oy kaybetmek yerine oy kazanıyorsa bu durumun devam etmesi normal.
PKK nın açılımla eli güçlendi.Siz karşı tarafın güçlenmesine izin verip acemi askerleri oraya gönderirseniz şehitler olmasına ortak olursunuz.
Halkın çoğunluğu Suriye ile savaş istemiyor ve Kandil vurulsun istiyor.Kandil için Amerika nın emrini bekliyoruz diyenler şimdi Amerika nın emriyle tezkereyi çıkartmak üzere.
Pkk ile karşılaştırmak çok yanlış.Pkk bize saldırıyor.Biz ise Suriye nin pkk sını destekleyip madur durumunda görünüyoruz.Akçakale de sınır yok.Türkiye-Akçakale sınırı tamamen kaldırılmış.yani orda girişleri denetleyen asker yok.Teröristleri silahlandırıp gönderiyoruz.Biz de çok masum değiliz bu iç savaşta.

herohamster' Alıntı:
yalandünya' Alıntı:
:+1:

olumlu şeyleri de tayipin yüzde elli si mi alsın??
öğretmence düşünmek bu mu??

bu referandum değil arkadaşlar bize sormayacaklar savaşa girelimmi diye

AYRICA, MAVİ MARMARAYA SABIR, F16 I YA SABIR, PKK YA YARDIMA SABIR.... YOK DAHA GEL BİDE BOMBALA
:verymad:

Hocam yinede bu oy veren %50den gönüllü timler kurup önce onları sürmek lazım savaşa :mrgreen:

kily' Alıntı:
herohamster' Alıntı:
yalandünya' Alıntı:

AYRICA, MAVİ MARMARAYA SABIR, F16 I YA SABIR, PKK YA YARDIMA SABIR.... YOK DAHA GEL BİDE BOMBALA

Kurtlar vadisi izleyenler belli oluyor.
mavi marmara da İsrail e saldırsaydın gücün yetiyorsa.Amerika başına çuval geçirildiğinde niye saldırmadın,sustun.Gücün sadece müslümana yetiyor tabii.

F16 'nın ne işi vardı Suriye kara sularında.Suriye ortak araştırma yapalım dedi niye yanaşmadınız?

Allahtan sizin gibi düşünenlerden ülkemizde fazla yok.

Olumlu şeyleri de yüzde elli alsın ben razıyım.Zamları,savaşı,açılımı,haburu,barzaniyi,osloyu,mavi marmarayı,çuval olayını,binlerce şehidi siz alın bana yeter.Çünkü benim onurum asıl bunları kaldırmıyor.
Olumlu dediğiniz ekonomi herhalde.Öğretmene bu gelişmiş ekonomiden ne kadar pay düştü acaba?

Ben on yıl öncesine geri dönmeye razıyım.En azından askerimize güvenirdik,yılda 2 şehit verirdik.İnsanımız ölmezdi.

Bilgisayarın karşısına geçip, SAVAŞIRIM Kİ, YAPARIM Kİ, ÇOLUĞUM ÇOCUĞUM AİLEMİ BİLE BIRAKIRIM Kİ, diyenlere;

Askerliğinizi ne olarak yaptınız?

- Acemilikten sonra gittiğiniz yere burası da bizim topraklarımız mıymış dediniz mi?
- Baykuş sesleri altında sessizce kumanyadan karnınızı doyurdunuz mu?
- Sırtınızda eşek ölüsü gibi çanta elinizde ağır makinalı taşıdınız mı?
- Üstünüz sizi azarladığında çadırdan çıkıp etrafa ateş açtınız mı?
- Askerden gelince 2 yıl psikolojik destek aldınız mı?

Devamını doğuda askerlik yapan arkadaşlarınızın size uzun uzun anlatacağı hikayelerde dinlersiniz. :|

İNTERNETTEN İNDİRİP İZLEDİĞİNİZ SAVAŞ FİLMLERİ GİBİ OLMUYOR SAVAŞ... HERGÜN VERDİĞİMİZ ŞEHİTLERİ UNUTMAYIN, GAZA GELECEKSENİZ HAVAN TOPUNA DEĞİL YOLLARA DÖŞENEN MAYINLAR İÇİN GAZA GELİN...

ALLAH HEPİMİZE YARDIM ETSİN, AKIL FİKİR VERSİN...

sevdalimhayat' Alıntı:
kily' Alıntı:
herohamster' Alıntı:
yalandünya' Alıntı:

Kurtlar vadisi izleyenler belli oluyor.
mavi marmara da İsrail e saldırsaydın gücün yetiyorsa.Amerika başına çuval geçirildiğinde niye saldırmadın,sustun.Gücün sadece müslümana yetiyor tabii.

F16 'nın ne işi vardı Suriye kara sularında.Suriye ortak araştırma yapalım dedi niye yanaşmadınız?

Allahtan sizin gibi düşünenlerden ülkemizde fazla yok.

Olumlu şeyleri de yüzde elli alsın ben razıyım.Zamları,savaşı,açılımı,haburu,barzaniyi,osloyu,mavi marmarayı,çuval olayını,binlerce şehidi siz alın bana yeter.Çünkü benim onurum asıl bunları kaldırmıyor.
Olumlu dediğiniz ekonomi herhalde.Öğretmene bu gelişmiş ekonomiden ne kadar pay düştü acaba?

Ben on yıl öncesine geri dönmeye razıyım.En azından askerimize güvenirdik,yılda 2 şehit verirdik.İnsanımız ölmezdi.

arkadaşım nereden anlıyorsn bilmiyorum ama önce uslubunu düzelt
fikir paylaşmıyor bana hakaret etmeye çalışıyorsun

hiç kurtlar vadisi seyretmedim.
olumlu şeyler derken hükümeti savunmak gibi bir durumum yok maaş almak ,sağlık hizmeti almak, nasıl hükümete bağlı bir durum değilsa savaş durumu da hükümete bağlı değil. şimdi bunu da yanlış anlarsın gerci ..
şu an savaş durumundaysak, sadece tayibin yüzde ellisi değil hepimiz savaş durumundayız

Allahtan bunu sizin gibi göremeyen körlerden fazla yok.

Fransa Ermeni soykırımını tartışırken parlementoda Türkleri hemen kışkırtılabilen ve balık hafızalı insanlar olarak tanımlıyorlardı.Burda bile bunun çok örneğini görüyoruz.
Osmanlı hayranları dış politikada duygularıyla hareket etmeyi seçerken,Atatürk'ün izinden gidenler akılcı bir politikayı destekliyor.Benim şu ana kadarki izlenimlerin bu şekilde.
Atatürk ün dış politikasında başka ülkelerin iç işlerine karışılmaz.Önce herkes kendi kapısının önünü süpürmeli.

yasarsahbaz' Alıntı:
Başkalarının piyonu olarak savaşa girip koca bir ülkeyi(Türkiye) karanlığa sürüklersek tarihe adımız altın harflerle "SALAKLAR" olarak geçecektir.
Güzel eleştiri tebrik ederim.Rusya uçaksavarları verdi suriyeye.Amerika çekindi bu işten.Bizim uçağı gönderdi test etti rusya üretiml uçaksavarları.Uçaksavar uçağımızı düşürüp 2 askerimiz şehit olunca amerika ve nato biraz çekindi.Geri durdular.
Şimdi 2 top attırdılar türkiyeye ve bekliyorlar ki acaba türkiye gaza gelip suriye ye girermi?
Adam aptal değilya uçağını askerini suriyeye sokup savaşsın.nasılsa bu işi yapabilecek Türkiye var.

Bu savaşın tarafları kimler?
İtilaf: ABD, İngiltere, Fransa
İttifak: Çin Rusya, İran vs.

Ülkesi yananlar kimler: Suriye başta olmak üzere tüm ortadoğu, Türkiye'de dahil.

Adamlar sadece bekliyorlar, süre önemli değil çünkü onların ülkelerine düşen ateş yok.

Bir maşa(Türkiye) ancak bu kadar profesyonel kullanılabilir.

BBNET
Geri