suriyeye top sallamışız

Kodla Büyü
Savaşırmış çoluğu çocuğu bırakıp yürüyün gidin be işinize. Bu devirde savaşmak demek onlarca yılı heba etmek demektir. Bu yazıdan korktuğumuz anlamı çıkmasın savaş hiç için yapılıyor.

İşte savaş yalnızca budur ! Bir çocuk annesini kaybeder !!!

b0nk0a

Bu savaş bizim savaşımız değil. Ne çocuklarımızın ölmesine izin vereceğiz ! Nede gidip başkalarının çocuklarını öldüreceğiz .

by_rebel' Alıntı:
erat76' Alıntı:
enestar' Alıntı:
dorian' Alıntı:
by_rebel' Alıntı:
Eğer Şanlıurfada ölen kişiler masumsa, birinin bir damla kanı için gerekirse 70 milyon savaşa katılmalı, ekonomisini feda etmeli. (Benim fikrim)

Klavye önünde bilgisayar karşısında fikir yürütmek çok kolay dimi... :wink:

Çağırsınlar, bugün çoluğu çocuğu bırakıp gitmeyen namerttir hocam. Herkesi korkak, her fikri kısır sanmamak lazım.

Seni önden alalım. Yarın ilk işin Akçakaleye yerleş. Ne için savaştığını soran olursa böyle edebi bir cevabın olsun. Al sana kahraman.
Siz de kafanızı kuma gömersiniz, ne için gömdüğünüzü sorarlarsa rahatımız bozulmasın diye edebi bir cevap verirsiniz.

Kafanızı kuma gömen siz görünüyorsunuz.Hiçbir şeyden haberiniz yok.Tek bildiğiniz mahalle kabadayılığı.
Savaş bir cinayettir.
Bir öğretmen olarak siz ve sizin gibilerle aynı meslekten olmaktan utanıyorum!

savaşta en büyük zararı masum halk görür ,önce ne için savaşa gireceğini düşüneceksin.bu strateji oyunu değil ,nasıl bir müslümanlık anlayışı bu.Ülkenin eğitimcileri dahi bu kadar çabuk galyana geliyosa oturup düşünmek lazım !!!Hatta daha oturmadan !

Bir de şu var; savaşalım diyenler düşünmüyor mu?
Müslüman kardeşinle mi savaşacaksın?!!

pneuma_ex' Alıntı:
Savaşırmış çoluğu çocuğu bırakıp yürüyün gidin be işinize. Bu devirde savaşmak demek onlarca yılı heba etmek demektir. Bu yazıdan korktuğumuz anlamı çıkmasın savaş hiç için yapılıyor.
Şanlıurfada ölen masum çocuklara hiç diyen sizi gibilerin payına da umarım bir top mermisi düşer.
**melike**' Alıntı:
Hayır, müslüman kanı dökenlerle.

by_rebel' Alıntı:
pneuma_ex' Alıntı:
Şanlıurfada ölen masum çocuklara hiç diyen sizi gibilerin payına da umarım bir top mermisi düşer.
**melike**' Alıntı:

Savaşı Suriye'ye açıyoruz yanlış mı biliyorum?!
Amerika ya da İsrail'e değil!

by_rebel' Alıntı:
pneuma_ex' Alıntı:
**melike**' Alıntı:
işte bizde onu diyoruz. savaşırsan o top mermileri sanada düşecek banada düşecek. neden geldi o top mermisi onu sorgula. akp ye oy verirken çıktı o top mermileri işte. öncesini gör. ve suçluyu ona göre yargıla. suçlu suriye değil. tüm uyarılara rağmen arsızlık eden hükümetimiz ve orta doğu başbakanı olacaksın gazını yiyen erdoğan. ondan hesap sor.

by_rebel' Alıntı:
**melike**' Alıntı:

Esad'ın ordusu da Allah-u Ekber diyor. Diğer kiralık teröristler de.
Elinizde iman ölçer mi var, ondan aldığınız çıktıya göre mi savaşacaksınız? :lol:
ABD gibi küresel terörist bir ülkenin çıkarları doğrultusunda savaşmak nasıl bir müslümana yakışır?

adamlar müslüman diye yaptıkları yanına mı kalacak...
unutmayın müslüman kardeşlerimiz dediğiniz o insanlar daha geçen ay bir TÜRK F-4'ünü düşürdü ve iki çok önemli pilotumuzu öldürdüler. (duydunuz mu bilmem çilerinden biri NATO taraafından astronoıt olmak için eğitiliyordu, yani koca avrupada sayıları 20'yi geçmeyen özel insanlardan biriydi)
bugün de tek suçu sınıra yakın yaşamak olan iki ailenin hayatlarını karartttılar. (5 kişi öldü, 10 yaralıdan 2'si de oldukça ağırmış)
PKK2ya verdikleri destek te ortada....

ama adamlar müslüman ellemeyin siz...
yerlere serilen ülke onuru ne olacak onu söyleyin o zaman....

by_rebel' Alıntı:
pneuma_ex' Alıntı:
**melike**' Alıntı:

Senin başına düşsün o top.Bizimkilerin burnunu soktuğu ilk günden beri bekliyordum böyle birşey olacağını, boşuna maval okuyup durmayın bana. Kim için ne için savaşacağımızda belli, masum çocukları kimin öldürdüğüde belli, sizin gözleriniz kör sadece.

erat76' Alıntı:
Kirli beyin, kirli ruh ve kirli ellerinizle başka insanları öldürmeyi düşünenler katilsiniz.
Unutma Suriyedeki halk da senin dininden, kültüründen ve tarihindendir.
Suriyedeki halkla bir problemimiz olduğunu nereden çıkardınız? Suriye halkı ve Esed rejimini birbirine karıştırmamalı. Anlayışınızda kıtlık var, savaşı kimse sevmez ve istemez ancak savaşı zorunlu kılan veya karşılık verilmesi zorunlu olan bazı durumlar vardır ki bunları sizinle uzun uzadıya konuşamayacağım, Şanlıurfadaki olayda ölen anne ve 4 çocuğu işte bahsettiğim bu sebepleri doğurur.

AppleJuice' Alıntı:
unutmayın müslüman kardeşlerimiz dediğiniz o insanlar daha geçen ay bir TÜRK F-4'ünü düşürdü ve iki çok önemli pilotumuzu öldürdüler. (duydunuz mu bilmem çilerinden biri NATO taraafından astronoıt olmak için eğitiliyordu, yani koca avrupada sayıları 20'yi geçmeyen özel insanlardan biriydi)
bugün de tek suçu sınıra yakın yaşamak olan iki ailenin hayatlarını karartttılar. (5 kişi öldü, 10 yaralıdan 2'si de oldukça ağırmış)

Ancak borumuz Suriye'ye öter, o da arkamızda Obama olduğu sürece. Yoksa ABD, İsrail, Kuzey Irak yönetimi, Yunanistan vs. ülkelere gık diyemeyiz.

AppleJuice' Alıntı:

siz onların terörünü sınırda besleyip,silahlandırıp savaşmaya gönderirseniz ne olmasını bekliyordunuz?
BBC nin pkk ya muhalif demesi gibi bizde onlara muhalif diyoruz.adamlar canlı yayında silahlarını alıp masum insanları öldürmeye giderken nerdeydiniz?
Orda da bebekler ölüyor.Kimse burda Esad ı desteklemiyor.
Türkiye'nin dış politikasının iflas ettiği,egolara yenik düştüğü ortada.Ben bu egonun esiri olmam.Gitsin yurtdışındaki oğullarını savaşa göndersinler çok meraklılarsa...
Bizler ne kadar dış politika maduruysak ordaki halkta aynı şekilde.
Ülke onurunu İsrail gemideki vatandaşlarımızı öldürürken,Amerika askerimize çuval geçirirken niye düşünmediniz?Gücünüz mü yetmiyor yoksa?

AppleJuice' Alıntı:

F4 dün ne işi vardı suriye üstünde ?
Pkk ülkenin içindeki 30 yıldan fazladır süregelen demokrasi, düşünce özgürlüğü ve eşit haklar sorunudur.
Ve onur ne zamandan beri insan hayatından önemli olmuştur ?
Senin onur zihniyetin biri sana yan baktı diye adam öldürmeyle sonuçlanır.
Çocuğun olmadığı kesin, ben çocuğuma savaştan yıkık bitap çıkmış bir ülke vermek istemem. zaten ekonomikl ve sosyal anlamda çok çok gerideyiz. bu savaş bizi çok daha fazla geriye götürecektir. Öfkeyle hayatım boyu yaşadım ve hep ağır bedelleri oldu. Bu savaşın sonundaki bedelleri görüp hala savaşı savunursan, öngörün oldukça kısa demektir. müslümanlık felan din mevzusuna gelince. zaten sorun o dinin kendi. sürüleri yönetmek istersen din afrodizyağını kullan. daha geçerli bir uyuşturucu yoktur. o yüzden hep % 50 oy alıyor ya. diğer geri kalanda 3-4 parçaya bölünüyor. din ülkeyi yönetiyor. ve dinle yönetilen tüm ortadoğu ülkeleri gibi bizde sosyal medyadan başlayan öfke ve savaş çığırtkanlığı ile harekete geçtik. bizden önce 4-5 ülke orta doğuda bu şekilde param parça oldu. bunu görmüyorsanız, öğretmenliğinize yazık. şimdi düşün ve lütfen psikolojik olarak sırf tartışmada üstünlük sağlayıp masturbasyon yapmak uğruna aynı fikirde kalma. o zaman büyüyecek düşüncelerin ve daha da güzelleşecek. ve barışı savunan sağ duyulu bir öğretmenimiz daha olacak.

hay! hay! sadece savaş isteyenler savaşacaksa, benim ödediğim vergiler eğitime, sağlığa.... kısacası insanca yaşamaya kullanılacak ve sadece savaş isteyenlerin vergileri savaş için harcanacaksa, meydan orada! güle güle savaşın. evet evet. inanıyorum. hiçbiriniz klavye kabadayısı değilsiniz ve ailenizi geride bırakıp savaşmaya gidebilecek, çoluğunuzu çocuğunuzu yetim bırakabilecek cesarete, aptallığa ve kör gözlere sahipsiniz. ama allah diye taptığınız amerika savaş istiyor diye, ne bu vatanın evlatlarını kurban etmeye, ne de vatandaşın parasını çarçur etmeye hakkınız yok. %50'ye güvenip savaş çığırtkanlığı yapanlar, savaşta da %50'nin insan ve ekonomik kaynaklarını kullansın bi zahmet.

buzdagi83' Alıntı:
hay! hay! sadece savaş isteyenler savaşacaksa, benim ödediğim vergiler eğitime, sağlığa.... kısacası insanca yaşamaya kullanılacak ve sadece savaş isteyenlerin vergileri savaş için harcanacaksa, meydan orada! güle güle savaşın. evet evet. inanıyorum. hiçbiriniz klavye kabadayısı değilsiniz ve ailenizi geride bırakıp savaşmaya gidebilecek, çoluğunuzu çocuğunuzu yetim bırakabilecek cesarete, aptallığa ve kör gözlere sahipsiniz. ama allah diye taptığınız amerika savaş istiyor diye, ne bu vatanın evlatlarını kurban etmeye, ne de vatandaşın parasını çarçur etmeye hakkınız yok. %50'ye güvenip savaş çığırtkanlığı yapanlar, savaşta da %50'nin insan ve ekonomik kaynaklarını kullansın bi zahmet.

:++: :alkis: :puhaha:

savaş yanlısı dırmına düşmek istemem...
ben de savaş çıksın istemiyorum yanlış anlatmışım kendimi anlaşılan...
haklısınız ülke onuru ilk olarak askerimizin başına geçirilen çuvalla yerlere düştü..
mavi marmara ve düşen uçağımızla devam etti...
hiçbirine sesimizi çıkarmadık..
suriyenin bugün sınırlarımıza yolladığı top mermisi bu sessizliğimizden aldığı cesaretin bir sonucudur....
ben savaşmalıyız girelim suriyeye dağıtalım demiyorum ama artık biyerlerde bir masaya yumruk vurma zamanı gelmiştir...
bu yumruk ille savaşarak vurulmaz.
politik yollarla da bunu başarabiliriz kanımca...
umarım kendimi daha iyi ifade etmişimdir....
bu arada serdi hocam tarzınızı hiç beğenmedim... benim de çocuğum var... ben de ona savaş kalıntısı bi ülke bırakmak istemem... ama küçük dağları ben yararttım tarzınız ve bana yazdığınız mesajda kullandığınız kelimeler hiç hoş değil...
umarım bu mesajımı okuyunca düşündüğünüz tarzda bi insan olmadığımı anlarsınız...

AppleJuice' Alıntı:
savaş yanlısı dırmına düşmek istemem...
ben de savaş çıksın istemiyorum yanlış anlatmışım kendimi anlaşılan...
haklısınız ülke onuru ilk olarak askerimizin başına geçirilen çuvalla yerlere düştü..
mavi marmara ve düşen uçağımızla devam etti...
hiçbirine sesimizi çıkarmadık..
suriyenin bugün sınırlarımıza yolladığı top mermisi bu sessizliğimizden aldığı cesaretin bir sonucudur....
ben savaşmalıyız girelim suriyeye dağıtalım demiyorum ama artık biyerlerde bir masaya yumruk vurma zamanı gelmiştir...
bu yumruk ille savaşarak vurulmaz.
politik yollarla da bunu başarabiliriz kanımca...
umarım kendimi daha iyi ifade etmişimdir....
bu arada serdi hocam tarzınızı hiç beğenmedim... benim de çocuğum var... ben de ona savaş kalıntısı bi ülke bırakmak istemem... ama küçük dağları ben yararttım tarzınız ve bana yazdığınız mesajda kullandığınız kelimeler hiç hoş değil...
umarım bu mesajımı okuyunca düşündüğünüz tarzda bi insan olmadığımı anlarsınız...

incinen her duygundan özür dilerim. ama aramızdaki her fikir ayrılığı iyi niyetli bir mesajla nasılda çözüme doğru gidiyor. bu küçük bir örneğidir barışın. devletlerdede iş böyle ilerler. iyi geceler hocam...

savaşı tartışırken küfürlü konuşmayalım burda bayanlarda var...burası bir öğretmen forumu...

:D Bu suriyeye koşa koşa savaşa gidecekler kandile neden hala gitmediler? 2 top mermisi düşmüşmüş 5 kişi ölmüşmüş eee yıllardır kandilden gelip 10ar 20şer şehit ediyorlar bizi. Ehliyet yok sürecek kapasite yok ama direksiyon sizde allah bizi sizden korusun artık söyleyecek söz bile yok sizin gibilere.

Ucak dustu, pardon
adamlar oldu, egemenliginize saygiliyiz.
sanli turk ordusu sama girmeli dunyaya gostermeliyiz.

BBNET
Geri