by_rebel' Alıntı:Siz de kafanızı kuma gömersiniz, ne için gömdüğünüzü sorarlarsa rahatımız bozulmasın diye edebi bir cevap verirsiniz.erat76' Alıntı:enestar' Alıntı:dorian' Alıntı:by_rebel' Alıntı:Eğer Şanlıurfada ölen kişiler masumsa, birinin bir damla kanı için gerekirse 70 milyon savaşa katılmalı, ekonomisini feda etmeli. (Benim fikrim)
Klavye önünde bilgisayar karşısında fikir yürütmek çok kolay dimi... :wink:
Çağırsınlar, bugün çoluğu çocuğu bırakıp gitmeyen namerttir hocam. Herkesi korkak, her fikri kısır sanmamak lazım.
Seni önden alalım. Yarın ilk işin Akçakaleye yerleş. Ne için savaştığını soran olursa böyle edebi bir cevabın olsun. Al sana kahraman.
Şanlıurfada ölen masum çocuklara hiç diyen sizi gibilerin payına da umarım bir top mermisi düşer.pneuma_ex' Alıntı:Savaşırmış çoluğu çocuğu bırakıp yürüyün gidin be işinize. Bu devirde savaşmak demek onlarca yılı heba etmek demektir. Bu yazıdan korktuğumuz anlamı çıkmasın savaş hiç için yapılıyor.
Hayır, müslüman kanı dökenlerle.**melike**' Alıntı:Bir de şu var; savaşalım diyenler düşünmüyor mu?
Müslüman kardeşinle mi savaşacaksın?!!
by_rebel' Alıntı:Şanlıurfada ölen masum çocuklara hiç diyen sizi gibilerin payına da umarım bir top mermisi düşer.pneuma_ex' Alıntı:Savaşırmış çoluğu çocuğu bırakıp yürüyün gidin be işinize. Bu devirde savaşmak demek onlarca yılı heba etmek demektir. Bu yazıdan korktuğumuz anlamı çıkmasın savaş hiç için yapılıyor.
Hayır, müslüman kanı dökenlerle.**melike**' Alıntı:Bir de şu var; savaşalım diyenler düşünmüyor mu?
işte bizde onu diyoruz. savaşırsan o top mermileri sanada düşecek banada düşecek. neden geldi o top mermisi onu sorgula. akp ye oy verirken çıktı o top mermileri işte. öncesini gör. ve suçluyu ona göre yargıla. suçlu suriye değil. tüm uyarılara rağmen arsızlık eden hükümetimiz ve orta doğu başbakanı olacaksın gazını yiyen erdoğan. ondan hesap sor.by_rebel' Alıntı:Şanlıurfada ölen masum çocuklara hiç diyen sizi gibilerin payına da umarım bir top mermisi düşer.pneuma_ex' Alıntı:Savaşırmış çoluğu çocuğu bırakıp yürüyün gidin be işinize. Bu devirde savaşmak demek onlarca yılı heba etmek demektir. Bu yazıdan korktuğumuz anlamı çıkmasın savaş hiç için yapılıyor.
by_rebel' Alıntı:Hayır, müslüman kanı dökenlerle.**melike**' Alıntı:Bir de şu var; savaşalım diyenler düşünmüyor mu?
by_rebel' Alıntı:Şanlıurfada ölen masum çocuklara hiç diyen sizi gibilerin payına da umarım bir top mermisi düşer.pneuma_ex' Alıntı:Savaşırmış çoluğu çocuğu bırakıp yürüyün gidin be işinize. Bu devirde savaşmak demek onlarca yılı heba etmek demektir. Bu yazıdan korktuğumuz anlamı çıkmasın savaş hiç için yapılıyor.
Suriyedeki halkla bir problemimiz olduğunu nereden çıkardınız? Suriye halkı ve Esed rejimini birbirine karıştırmamalı. Anlayışınızda kıtlık var, savaşı kimse sevmez ve istemez ancak savaşı zorunlu kılan veya karşılık verilmesi zorunlu olan bazı durumlar vardır ki bunları sizinle uzun uzadıya konuşamayacağım, Şanlıurfadaki olayda ölen anne ve 4 çocuğu işte bahsettiğim bu sebepleri doğurur.erat76' Alıntı:Kirli beyin, kirli ruh ve kirli ellerinizle başka insanları öldürmeyi düşünenler katilsiniz.
Unutma Suriyedeki halk da senin dininden, kültüründen ve tarihindendir.
AppleJuice' Alıntı:adamlar müslüman diye yaptıkları yanına mı kalacak...
unutmayın müslüman kardeşlerimiz dediğiniz o insanlar daha geçen ay bir TÜRK F-4'ünü düşürdü ve iki çok önemli pilotumuzu öldürdüler. (duydunuz mu bilmem çilerinden biri NATO taraafından astronoıt olmak için eğitiliyordu, yani koca avrupada sayıları 20'yi geçmeyen özel insanlardan biriydi)
bugün de tek suçu sınıra yakın yaşamak olan iki ailenin hayatlarını karartttılar. (5 kişi öldü, 10 yaralıdan 2'si de oldukça ağırmış)
PKK2ya verdikleri destek te ortada....
ama adamlar müslüman ellemeyin siz...
yerlere serilen ülke onuru ne olacak onu söyleyin o zaman....
unutmayın müslüman kardeşlerimiz dediğiniz o insanlar daha geçen ay bir TÜRK F-4'ünü düşürdü ve iki çok önemli pilotumuzu öldürdüler. (duydunuz mu bilmem çilerinden biri NATO taraafından astronoıt olmak için eğitiliyordu, yani koca avrupada sayıları 20'yi geçmeyen özel insanlardan biriydi)
bugün de tek suçu sınıra yakın yaşamak olan iki ailenin hayatlarını karartttılar. (5 kişi öldü, 10 yaralıdan 2'si de oldukça ağırmış)
buzdagi83' Alıntı:hay! hay! sadece savaş isteyenler savaşacaksa, benim ödediğim vergiler eğitime, sağlığa.... kısacası insanca yaşamaya kullanılacak ve sadece savaş isteyenlerin vergileri savaş için harcanacaksa, meydan orada! güle güle savaşın. evet evet. inanıyorum. hiçbiriniz klavye kabadayısı değilsiniz ve ailenizi geride bırakıp savaşmaya gidebilecek, çoluğunuzu çocuğunuzu yetim bırakabilecek cesarete, aptallığa ve kör gözlere sahipsiniz. ama allah diye taptığınız amerika savaş istiyor diye, ne bu vatanın evlatlarını kurban etmeye, ne de vatandaşın parasını çarçur etmeye hakkınız yok. %50'ye güvenip savaş çığırtkanlığı yapanlar, savaşta da %50'nin insan ve ekonomik kaynaklarını kullansın bi zahmet.
AppleJuice' Alıntı:savaş yanlısı dırmına düşmek istemem...
ben de savaş çıksın istemiyorum yanlış anlatmışım kendimi anlaşılan...
haklısınız ülke onuru ilk olarak askerimizin başına geçirilen çuvalla yerlere düştü..
mavi marmara ve düşen uçağımızla devam etti...
hiçbirine sesimizi çıkarmadık..
suriyenin bugün sınırlarımıza yolladığı top mermisi bu sessizliğimizden aldığı cesaretin bir sonucudur....
ben savaşmalıyız girelim suriyeye dağıtalım demiyorum ama artık biyerlerde bir masaya yumruk vurma zamanı gelmiştir...
bu yumruk ille savaşarak vurulmaz.
politik yollarla da bunu başarabiliriz kanımca...
umarım kendimi daha iyi ifade etmişimdir....
bu arada serdi hocam tarzınızı hiç beğenmedim... benim de çocuğum var... ben de ona savaş kalıntısı bi ülke bırakmak istemem... ama küçük dağları ben yararttım tarzınız ve bana yazdığınız mesajda kullandığınız kelimeler hiç hoş değil...
umarım bu mesajımı okuyunca düşündüğünüz tarzda bi insan olmadığımı anlarsınız...
yalandünya' Alıntı:Tayyip ve ona oy veren yüzde 50 gidip savaşsın. Amerika istedi diye ölecek değilim :x