Arkadaşım ne gibi bir yanlılık görüyorsun lütfen açıkla... Bu kadar Saçma mesaj mı olur ya... Amacımız ortak birçok arkadaşımız norm fazlası resen yerleri değişmiş bakan ders zorunlu olmayacak diyor tüm bu olumsuzlukta benim mesajım yanlı öylemi... Peki sen hangi yandasın... Her kafadan bir sesin çıktığı ortamda adam en sorulmayacak soruyu sordu. Bu ders gerek BT sınıflarının yenilenmeyeceğinden ve gerekse de çocuklar zaten biliyor gözüyle bakıldığından zorunlu hale GELMEYECEK!!! Kim istemez dersi zorunlu olmasın ama OLMAYACAK!!! Şu şartlar altında bizim artık sadece Öğrenci sayısına göre Norm olayını temel hedefimiz haline getirmemiz gerek (Sen şimdi yanlılık ararsın ama derse göre belirlenirse 2 yıla kadar en fazla 8 saat dersin olur senin o da sana yetmez) Bu Borm olayında da tek tutar dalımızın Fatih Projesi olduğunu da görmek gerekir. Yani akşam bakana cevabı bilinen dersler zorunlu olacakmı sorusu sorulacağına dersleri seçmeli hale getirilen Bt öğretmenlerini Fatih Projesinin neresinde görüyorsunuz vs gibi geleceğe yönelik soru sorulabilirdi. Ama maalesef Bakan bugün yine bir programa çıksa biz yine dersler zorunlu olacakmı deriz. Cevap veriyorum HAYIR!!! Evet ben yanlıyım Branşımın Yanlısıyım .nettarikbilge' Alıntı:Başlığı açan arkadaşın tespitinin yanlı olduğunu düşünüyorum.
Sorun bizde değil sorun yönetenlerde. Birçok platformda gerekçeleriyle dile getirilen görüşün dikkate alınmaması hiç bir şey ile açıklanamaz. Bilim insanı böyle bir şey olmak sanırım!
bilisim06' Alıntı:Arkadaşım ne gibi bir yanlılık görüyorsun lütfen açıkla... Bu kadar Saçma mesaj mı olur ya... Amacımız ortak birçok arkadaşımız norm fazlası resen yerleri değişmiş bakan ders zorunlu olmayacak diyor tüm bu olumsuzlukta benim mesajım yanlı öylemi... Peki sen hangi yandasın... Her kafadan bir sesin çıktığı ortamda adam en sorulmayacak soruyu sordu. Bu ders gerek BT sınıflarının yenilenmeyeceğinden ve gerekse de çocuklar zaten biliyor gözüyle bakıldığından zorunlu hale GELMEYECEK!!! Kim istemez dersi zorunlu olmasın ama OLMAYACAK!!! Şu şartlar altında bizim artık sadece Öğrenci sayısına göre Norm olayını temel hedefimiz haline getirmemiz gerek (Sen şimdi yanlılık ararsın ama derse göre belirlenirse 2 yıla kadar en fazla 8 saat dersin olur senin o da sana yetmez) Bu Borm olayında da tek tutar dalımızın Fatih Projesi olduğunu da görmek gerekir. Yani akşam bakana cevabı bilinen dersler zorunlu olacakmı sorusu sorulacağına dersleri seçmeli hale getirilen Bt öğretmenlerini Fatih Projesinin neresinde görüyorsunuz vs gibi geleceğe yönelik soru sorulabilirdi. Ama maalesef Bakan bugün yine bir programa çıksa biz yine dersler zorunlu olacakmı deriz. Cevap veriyorum HAYIR!!! Evet ben yanlıyım Branşımın Yanlısıyım .nettarikbilge' Alıntı:Başlığı açan arkadaşın tespitinin yanlı olduğunu düşünüyorum.
Sorun bizde değil sorun yönetenlerde. Birçok platformda gerekçeleriyle dile getirilen görüşün dikkate alınmaması hiç bir şey ile açıklanamaz. Bilim insanı böyle bir şey olmak sanırım!
bilisim06' Alıntı:Arkadaşlar bakanın bugünkü açıklamasına göre ders zorunlu olmayacak . Biz Sorunu Yanlış yerde arıyoruz... Bizim Fatih projesinin yürütülmesinde alabileceğimiz sorumluluklar ve görevler ile öğrenci sayısına ilişkin norm güncellemeleri temel sorumuz olmalıdır.
:alkis:bilisim06' Alıntı:Arkadaşım ne gibi bir yanlılık görüyorsun lütfen açıkla... Bu kadar Saçma mesaj mı olur ya... Amacımız ortak birçok arkadaşımız norm fazlası resen yerleri değişmiş bakan ders zorunlu olmayacak diyor tüm bu olumsuzlukta benim mesajım yanlı öylemi... Peki sen hangi yandasın... Her kafadan bir sesin çıktığı ortamda adam en sorulmayacak soruyu sordu. Bu ders gerek BT sınıflarının yenilenmeyeceğinden ve gerekse de çocuklar zaten biliyor gözüyle bakıldığından zorunlu hale GELMEYECEK!!! Kim istemez dersi zorunlu olmasın ama OLMAYACAK!!! Şu şartlar altında bizim artık sadece Öğrenci sayısına göre Norm olayını temel hedefimiz haline getirmemiz gerek (Sen şimdi yanlılık ararsın ama derse göre belirlenirse 2 yıla kadar en fazla 8 saat dersin olur senin o da sana yetmez) Bu Borm olayında da tek tutar dalımızın Fatih Projesi olduğunu da görmek gerekir. Yani akşam bakana cevabı bilinen dersler zorunlu olacakmı sorusu sorulacağına dersleri seçmeli hale getirilen Bt öğretmenlerini Fatih Projesinin neresinde görüyorsunuz vs gibi geleceğe yönelik soru sorulabilirdi. Ama maalesef Bakan bugün yine bir programa çıksa biz yine dersler zorunlu olacakmı deriz. Cevap veriyorum HAYIR!!! Evet ben yanlıyım Branşımın Yanlısıyım .nettarikbilge' Alıntı:Başlığı açan arkadaşın tespitinin yanlı olduğunu düşünüyorum.
ukonar' Alıntı:geçen hafta Aksaray' da btr toplantısı oldu eğitici formatöre norm verecekler mi bize? diye bir soru yöneltildi. Eğitici formatörde "Hocam Fatih projesi kapsamında kurulan ekipmanların garanti süresi 5 yıl; bu 5 yıldan sonra onlarla ilgilenilmesi için sizlere norm verme gibi bir çalışma düşünülüyor" dedi. Ayrıca Fatih projeside önce liseler sonra ilköğretimlere gelecek diye açıklanmıştı; bunu da değiştirmişler ve önce merkezdeki okullar sonra taşrada ki okullara kurulacakmış.
bilisim06' Alıntı:Arkadaşım ne gibi bir yanlılık görüyorsun lütfen açıkla... Bu kadar Saçma mesaj mı olur ya... Amacımız ortak birçok arkadaşımız norm fazlası resen yerleri değişmiş bakan ders zorunlu olmayacak diyor tüm bu olumsuzlukta benim mesajım yanlı öylemi... Peki sen hangi yandasın... Her kafadan bir sesin çıktığı ortamda adam en sorulmayacak soruyu sordu. Bu ders gerek BT sınıflarının yenilenmeyeceğinden ve gerekse de çocuklar zaten biliyor gözüyle bakıldığından zorunlu hale GELMEYECEK!!! Kim istemez dersi zorunlu olmasın ama OLMAYACAK!!! Şu şartlar altında bizim artık sadece Öğrenci sayısına göre Norm olayını temel hedefimiz haline getirmemiz gerek (Sen şimdi yanlılık ararsın ama derse göre belirlenirse 2 yıla kadar en fazla 8 saat dersin olur senin o da sana yetmez) Bu Borm olayında da tek tutar dalımızın Fatih Projesi olduğunu da görmek gerekir. Yani akşam bakana cevabı bilinen dersler zorunlu olacakmı sorusu sorulacağına dersleri seçmeli hale getirilen Bt öğretmenlerini Fatih Projesinin neresinde görüyorsunuz vs gibi geleceğe yönelik soru sorulabilirdi. Ama maalesef Bakan bugün yine bir programa çıksa biz yine dersler zorunlu olacakmı deriz. Cevap veriyorum HAYIR!!! Evet ben yanlıyım Branşımın Yanlısıyım .nettarikbilge' Alıntı:Başlığı açan arkadaşın tespitinin yanlı olduğunu düşünüyorum.
Aynen hocam.. Defaatle bunu söyledim ama nedense bazı arkadaşlar ısrarla dersin geri gelmesini istedi.. Halbuki en başından BTR yada Formatör normuna yoğunlaşılsa sorunumuz belkide şimdiye çözülmüş olacaktı.. Neyse kısmet diyelim ve bundan sonrasına yoğunlaşıp aynı hataları yapmayalım.. Derneğin dediği gibi hepimiz aynı talepler konusunda uzlaşalım..easytr' Alıntı:birlik yok. her kafadan ses çıkıyor.önüne gelen kendi isteğiyle mail atıyor, önüne gelen demeç veriyor. dersler geri gelmez diye defalarca söylendi. hala birsürü istekle yetkililerin karşısına çıkılıyor. ama hiçbiri alınamıyor. bu kadar istekle sorun çözülmez. dersten bağımsız bt rehberlik normu verilmeli(öğrenci sayısına göre). istenen isteklerden en makulu bu. ders gelmeyecek, norm sorunu başka türlü çözülmez.
Hasari hocam şunu önyargılı davranıyorsun.. Rehber öğretmenlerinde dersi yok ama normları var. Fatih Projesi gelip geçici bir heves değil ki.. Tabletler dağıtıldığı ve akıllı tahtalar kurulduğu zaman sistem bunun üzerine inşa edilecek.. Hal böyle oluncada bin tane tablet 40 tane akıllı tahtanın olduğu bir yerde her zaman BT Rehber öğretmenine ihtiyaç olacaktır..hasari' Alıntı:Bizde anormal bir durum yok ders olmazsa öğretmeninde okulda işi olmaz bu fatih projesi ömür boyu devam edeceğini mi sanıyorsunuz da norm istiyorsunuz.
Hocam teknoloji ilerde farklı bir rota çizebilir. Daha düne kadar lablar kuruluyordu ve her yerde BT öğretmenine ihtiyaç vardı bugünkü duruma bakın lablar kurulmuyor olan kapatılıyor veya pcler sınıflara dağıtılıyor. Sizin söylediğiniz şekilde bir rehber öğretmen profili bunların zihinlerinden geçmiyor. Seni ya servis veda teknik eleman olarak düşünebilirler ancak bunun dışında seninle ilgili en ufak olumlu bir şey düşünmezler.ordinaryus' Alıntı:Hasari hocam şunu önyargılı davranıyorsun.. Rehber öğretmenlerinde dersi yok ama normları var. Fatih Projesi gelip geçici bir heves değil ki.. Tabletler dağıtıldığı ve akıllı tahtalar kurulduğu zaman sistem bunun üzerine inşa edilecek.. Hal böyle oluncada bin tane tablet 40 tane akıllı tahtanın olduğu bir yerde her zaman BT Rehber öğretmenine ihtiyaç olacaktır..hasari' Alıntı:Bizde anormal bir durum yok ders olmazsa öğretmeninde okulda işi olmaz bu fatih projesi ömür boyu devam edeceğini mi sanıyorsunuz da norm istiyorsunuz.