swanp' Alıntı:forumun gidişadı pek iç açıcı gözükmüyor... Herşey bitti bir de yuva kuramayan kumruların sorunlarıyla meşgul oluyoruz. Arkadaşım onun programları var, turları var. hadi canım hadi![]()
Yahu git işine daha okul açılmasına da var kim salıyor seni buralara anlamadım ki? Sana yazmaya gerek yok burada polemik için yazmıyoruz ama huzuru da bozmaya hakkın yok.Ergen şikayeti ediyorum yetkililere umarım gereği yapılır...swanp' Alıntı:sana şimdi yazacak çok şey varda adap biz de kalsın,evdekalmışöğretmenüs![]()
okyanus41' Alıntı:aynı durumdayım yaş geçti 30u yavaş yavaş ve stres bastı yalnız kalacağım ömür boyu diye![]()
Toplaşıp psikoloğa gidelim belki kalabalığız diye indirim yaparlar da bize bir çözüm bulurlarokyanus41' Alıntı:aynı durumdayım yaş geçti 30u yavaş yavaş ve stres bastı yalnız kalacağım ömür boyu diye![]()
Valla hocam bende yalnızlık şikayeti de yok.Yalnızlık bana pek de kötü gelmiyor tek sıkıntı muhabbet edememek.okyanus41' Alıntı:aynı durumdayım yaş geçti 30u yavaş yavaş ve stres bastı yalnız kalacağım ömür boyu diye![]()
şimdilik öyle ama insan bu hayatın yaşlılığını da düşünyor. Şimdi çoluk çocuğa karışıp, yaşlılıkta da torun vs. ile meşgul olup şenlikli bir hayat yaşamak var, diğer taraftan da yapayalnız kalmak var yaşlanıncamazaka2012' Alıntı:Valla hocam bende yalnızlık şikayeti de yok.Yalnızlık bana pek de kötü gelmiyor tek sıkıntı muhabbet edememek.okyanus41' Alıntı:aynı durumdayım yaş geçti 30u yavaş yavaş ve stres bastı yalnız kalacağım ömür boyu diye![]()
Evet dostum sorun sende.mazaka2012' Alıntı:Durum biraz karışık gibi.Ben de biliyorum bana psikolog şart ama onun da hapı yok ilacı yok konuşarak nereye kadar35 yaşına geldik halen bekarım.Buraya kadar normal,olabilir..Ama sorun halen evlenmek istememem.Evet bunu ben istemiyorum.Aile olmak,çocuk sahibi olmak beni hem korkutuyor hem de tedirgin ediyor.Daha doğrusu "kimse üstüne alınmasın bu benim iç dünyam" herkes gibi bir evlilik kurumu istemiyorum.Sabah kalk işe git akşam eve gel çoluk-çocuk...Düşününce azab gibi geliyor.Birkaç deneme yaptım evlilik yolunda ama karşılaştığım bayanlar birlikteyken onlar mutlu ben değildim
Konuşmalar hep sıradan,tekdüze...Aslında ben de ne istediğimi tam bilmiyorum hem çağdaş hem muhafazakar bir düşünce yapım var.İkisini bir potada eritebilmiş biri çıkmadı karşıma ya da ben berbat ettim işleri bilemiyorum.Sonuç olarak içimde bir sevgi var istek var imkansız gibi duran bir portre var ama bunu gerçeğe dökemedim hiç.Saatlerce vaktimi alan şu bilgisayara bile imrenir oldum bas reset düğmesine resetlensin veya at formatı herşey baştan,yeniden başlasın :roll:
Kısaca virüs kapmış makine gibiyim dardayım,zordayım![]()
:+1:bu yüzden evleneceğin insanda arayacağın 2 şey olacak merhametlimi ve güvenilir bir insan mı. gerisi hikaye. sen n kısa zamanda merhametli ve güvenilir bir insan bul gerisi kaderinde ne varsa onu yaşarsın.
Sende sorun yok hocam.Sen de benim gibi insan sevmiyorsun hepsi bu.mazaka2012' Alıntı:Durum biraz karışık gibi.Ben de biliyorum bana psikolog şart ama onun da hapı yok ilacı yok konuşarak nereye kadar35 yaşına geldik halen bekarım.Buraya kadar normal,olabilir..Ama sorun halen evlenmek istememem.Evet bunu ben istemiyorum.Aile olmak,çocuk sahibi olmak beni hem korkutuyor hem de tedirgin ediyor.Daha doğrusu "kimse üstüne alınmasın bu benim iç dünyam" herkes gibi bir evlilik kurumu istemiyorum.Sabah kalk işe git akşam eve gel çoluk-çocuk...Düşününce azab gibi geliyor.Birkaç deneme yaptım evlilik yolunda ama karşılaştığım bayanlar birlikteyken onlar mutlu ben değildim
Konuşmalar hep sıradan,tekdüze...Aslında ben de ne istediğimi tam bilmiyorum hem çağdaş hem muhafazakar bir düşünce yapım var.İkisini bir potada eritebilmiş biri çıkmadı karşıma ya da ben berbat ettim işleri bilemiyorum.Sonuç olarak içimde bir sevgi var istek var imkansız gibi duran bir portre var ama bunu gerçeğe dökemedim hiç.Saatlerce vaktimi alan şu bilgisayara bile imrenir oldum bas reset düğmesine resetlensin veya at formatı herşey baştan,yeniden başlasın :roll:
Kısaca virüs kapmış makine gibiyim dardayım,zordayım![]()