:+1:braveheart06mg' Alıntı:sayı da bir değişiklik var mı acaba ?
:+1:braveheart06mg' Alıntı:sayı da bir değişiklik var mı acaba ?
mehmettuna68' Alıntı::+1:braveheart06mg' Alıntı:sayı da bir değişiklik var mı acaba ?
uyelik269' Alıntı:6478
bundan sonra pek değişiklik olacağını sanmıyorum arkadaşlar, zira tayinler başlayacak!.. Şu an mebbiste görünen ihtiyaçlar aşağıdaki gibi!..
Y1LD1R1M' Alıntı:uyelik269' Alıntı:6478
bundan sonra pek değişiklik olacağını sanmıyorum arkadaşlar, zira tayinler başlayacak!.. Şu an mebbiste görünen ihtiyaçlar aşağıdaki gibi!..
hocam ayrıca sırlamayı paylaştığınız için teşekkürler. zahmet olmazsa toplam normuda paylaşabilirmisiniz
only61' Alıntı:okul öncesini ne yapacanız arkadaş anlamadım gitti
uyelik269' Alıntı:Y1LD1R1M' Alıntı:uyelik269' Alıntı:6478
hocam ayrıca sırlamayı paylaştığınız için teşekkürler. zahmet olmazsa toplam normuda paylaşabilirmisiniz
NE demek hocam buyrun!..
Y1LD1R1M' Alıntı:uyelik269' Alıntı:Y1LD1R1M' Alıntı:uyelik269' Alıntı:6478
NE demek hocam buyrun!..
hocam çok sağolun tüm branşların toplam norm durumunu demek istmiştim156.349 du en son
uyelik269' Alıntı:Y1LD1R1M' Alıntı:uyelik269' Alıntı:Y1LD1R1M' Alıntı:uyelik269' Alıntı:6478
NE demek hocam buyrun!..
hocam çok sağolun tüm branşların toplam norm durumunu demek istmiştim156.349 du en son
Net İhtiyaç: 157.688
egitimci.' Alıntı:uyelik269 hocam bunu il il göremiyoruz sanırım?
atama sayisi daha heyecanli olurmehmet0033' Alıntı:Heyecanlı takip bugün sona eriyor demek. Ne güzel de alışmıştım norm takip etmeye![]()
Artık KPSS ve atama sayısını bekleyeceğiz.
Hadi hayırlısı.
1600 alım enaz olur ozamanuyelik269' Alıntı:Y1LD1R1M' Alıntı:uyelik269' Alıntı:Y1LD1R1M' Alıntı:uyelik269' Alıntı:6478
NE demek hocam buyrun!..
Net İhtiyaç: 157.688
6469mehmet0033' Alıntı:6478 ile kapattık mı artık ?
Bir kişi azalsa dahi giden bir kişi benmişim gibi hissediyorum.delulojouh' Alıntı:6469mehmet0033' Alıntı:6478 ile kapattık mı artık ?
mehmet0033' Alıntı:Bir kişi azalsa dahi giden bir kişi benmişim gibi hissediyorum.delulojouh' Alıntı:6469mehmet0033' Alıntı:6478 ile kapattık mı artık ?![]()
ingilizce 16.604uysalnedim' Alıntı:Hocam,
İngilizce ve ilköğretim matematik kaç la kapattı?
Bilgi verebilirmisiniz?
ASİY' Alıntı:Bilgisayar sistemleri branş sıralaması 59. Puan87.055
siz de yazın hocam sormuşsunuz da sizde cevap yok![]()
http://pgm.meb.gov.tr/daireler/ogretmen ... Ogren.aspxmust109' Alıntı:ASİY' Alıntı:Bilgisayar sistemleri branş sıralaması 59. Puan87.055
ben girmemiştim sadece geçen yıl 1500 lü sıralaması olanın kaçıncı sırada olduğunu öğrenmek istemiştim.
süpermis bu :+1:mehmet0033' Alıntı:http://pgm.meb.gov.tr/daireler/ogretmen ... Ogren.aspxmust109' Alıntı:ASİY' Alıntı:Bilgisayar sistemleri branş sıralaması 59. Puan87.055
ben girmemiştim sadece geçen yıl 1500 lü sıralaması olanın kaçıncı sırada olduğunu öğrenmek istemiştim.
Buradaki rakam + 300
(Atananlar sıralamadan çıkarılmış onun için ekleme koydum)
mehmet0033' Alıntı:http://pgm.meb.gov.tr/daireler/ogretmen ... Ogren.aspxmust109' Alıntı:ASİY' Alıntı:Bilgisayar sistemleri branş sıralaması 59. Puan87.055
Buradaki rakam + 300
ÖSYM branş sıralamasını vermiyor ama... Tek kaynak bu maalesef.must109' Alıntı:mehmet0033' Alıntı:http://pgm.meb.gov.tr/daireler/ogretmen ... Ogren.aspxmust109' Alıntı:ASİY' Alıntı:Bilgisayar sistemleri branş sıralaması 59. Puan87.055
Buradaki rakam + 300
Bu sıralama da iki yıl geçerli puana göre yapılmış osym sıralaması daha doğru sonuç verir onu soruyordum??