Son Dakika norm durumu!!!! 5000 Bin Kırılma noktası geçildi!

Kodla Büyü
her_dem' Alıntı:
popüler iller dışında 80'e düşer. bu popüler iller ankara, izmir, bursa, kayseri, eskişehir vb. büyük iller.

artık 80 a düşmezse yuh derim 2010 ildışı gibi bi tablo bekliyorum sosyal dan filan iyi oluruz herhalde

Memurlar.net Forum sitesinde Eğitim Fakultesi bölümünde de Norm Guncellemeleri tüm bôlumler yazıyor.. BİLİŞİM: 6434 oldu :)

warface' Alıntı:
artık 80 a düşmezse yuh derim 2010 ildışı gibi bi tablo bekliyorum sosyal dan filan iyi oluruz herhalde

aynen katılıyorum. neredeyse sosyalin iki katı norm eksiğimiz var. 2010 yılında da dersin zorunlu olmadığını düşünürsek, beklentimizde haksız değiliz ama ne yapacakları belli olmadığından herhalde korkumuz. bence 2010 yılı sayılarından daha iyi bir şey olması gerekir. en azından en kötü o kadar.

en nefret etiiğim şey senelerce doğuda çalışan öğretmenler için ildışına yerleri göstermeyip eş durumuna her yeri açmak böyle bi adaletsizlik olamaz

Arkadaşlar, konu ile alakasız ama bu 24'ünde başlayacak normal memurluk başvurularında BÖTE'lilere özel şart açısından tercih üstünlüğü sağlayacak bir kadro var mı?

siteye kayıtlı bir sürü başka branşlardan veya başka branştan yakını olanlar var. ondandır büyük ihtimal ;)

BBNET
Geri