İlk günden beri bilgi aktarımı yapan arkadaşlara çok teşekkürler. :alkis:erd_kaya' Alıntı:Son durum nedir??
:+1:mehmet0033' Alıntı:İlk günden beri bilgi aktarımı yapan arkadaşlara çok teşekkürler. :alkis:erd_kaya' Alıntı:Son durum nedir??
Lütfen bir süre daha bize sabredin ve son durumu paylaşmaya devam edin...
mehmettuna68' Alıntı::+1:mehmet0033' Alıntı:İlk günden beri bilgi aktarımı yapan arkadaşlara çok teşekkürler. :alkis:erd_kaya' Alıntı:Son durum nedir??
:+1:mehmettuna68' Alıntı::+1:mehmet0033' Alıntı:İlk günden beri bilgi aktarımı yapan arkadaşlara çok teşekkürler. :alkis:erd_kaya' Alıntı:Son durum nedir??
anlaşılan norm üç aşağı beş yukarı bu yüksek ihtimalkumkoprulu' Alıntı:
her_dem' Alıntı:popüler iller dışında 80'e düşer. bu popüler iller ankara, izmir, bursa, kayseri, eskişehir vb. büyük iller.
hocam forum sayfasının linkini gönderir misin..muratozdas' Alıntı:Memurlar.net Forum sitesinde Eğitim Fakultesi bölümünde de Norm Guncellemeleri tüm bôlumler yazıyor.. BİLİŞİM: 6434 oldu![]()
warface' Alıntı:artık 80 a düşmezse yuh derim 2010 ildışı gibi bi tablo bekliyorum sosyal dan filan iyi oluruz herhalde
mehmet0033' Alıntı:İlk günden beri bilgi aktarımı yapan arkadaşlara çok teşekkürler. :alkis:erd_kaya' Alıntı:Son durum nedir??
braveheart06mg' Alıntı:sayı da bir değişiklik var mı acaba ?
uyelik269' Alıntı:
:+1:uyelik269' Alıntı:
bilişim4000' Alıntı:yarın kapanacağı kesin mi acaba?? :?:
only61' Alıntı:okul öncesini ne yapacanız arkadaş anlamadım gitti