Son Dakika norm durumu!!!! 5000 Bin Kırılma noktası geçildi!

Kodla Büyü
sanırım birkaç bilişim öğretmenini direnişçiler arasında gördüler onların normlarını düşürüyorlar :P

arkadaşlar norm fazlası olmuşum benden bir norm gitmiş :( bakanlığın son güncelleme tarihi ne zaman acaba.

bu arada sizin normlar hesaplanırken 7 ve 8. sınıflardaki seçmelıler eklendimi arkadaşlar.Benim seçmelileri eklemediler

realforever' Alıntı:
arkadaşlar norm fazlası olmuşum benden bir norm gitmiş :( bakanlığın son güncelleme tarihi ne zaman acaba.

bu arada sizin normlar hesaplanırken 7 ve 8. sınıflardaki seçmelıler eklendimi arkadaşlar.Benim seçmelileri eklemediler
haziran 21

"Ayşen"' Alıntı:
realforever' Alıntı:

haziran 21

haziran 21 e kadar okullara tekrar norm girişi verilmeyecek mi yoksa eylüle kadar bekleyecekmiyiz

realforever' Alıntı:
"Ayşen"' Alıntı:
realforever' Alıntı:

haziran 21

haziran 21 e kadar okullara tekrar norm girişi verilmeyecek mi yoksa eylüle kadar bekleyecekmiyiz

okullara norm girişi kapalı hatta illere de kapandı bakanlıkta şuan giriş

körfez' Alıntı:
http://forum.memurlar.net/konu/1817492/
bu rakamlar fake mi hocam?

hocam ders zorunlu olmadan önce zaten 550 civarıydı. Sadece mantıklı düşünürsen bilişimdeki açık 876 olabilir mi? İyice saçmalamış ger zekalı işte

realforever' Alıntı:

hocam benim eski okulumda 7-8 eklememiş ama onların derdi anladığım kadarı ile norm açılıpda bilişimci gelmesin kendilerine ek ders olsun diye bilişim olan 7-8 deki dersi medya okuryazarlığı olarak değiştirmiş...... zihniyetin değişmesi gereken müdür çok menfaatlerini ön planda tutuyor çoğu

19siyaHBeyaz03' Alıntı:
realforever' Alıntı:

hocam benim eski okulumda 7-8 eklememiş ama onların derdi anladığım kadarı ile norm açılıpda bilişimci gelmesin kendilerine ek ders olsun diye bilişim olan 7-8 deki dersi medya okuryazarlığı olarak değiştirmiş...... zihniyetin değişmesi gereken müdür çok menfaatlerini ön planda tutuyor çoğu

hocam bizim idarede ben okulda kalıyım diye cabalıyor.O medya okur yazarlıgı dersi olayı nasıl oluyor hocam. E okulda seçmeli ders olarak benim ders seçilmiş görünüyor.Acaba mebbiste bir yer felan mı var secmeli dersin belirlendiği yer.Acaba o yüzden mi 7. ve 8. sınıflardakı derslerim görünmüyor.

hoam senin ders seçildiyse eskiden nasıl 7-8 ders yükü olarak ekliyorlarsa şimdide zorunlularla beraber ders yükü olarak hesaplamaları lazım

bakan niye bilişim öğretmeni istihdamının azalacağını ihtiyaç sayısının 10 yılda 4000 in altındaki branşlardan biri olduğunu söylemiş.haberi mi yok acaba :)

aylin24' Alıntı:
bakan niye bilişim öğretmeni istihdamının azalacağını ihtiyaç sayısının 10 yılda 4000 in altındaki branşlardan biri olduğunu söylemiş.haberi mi yok acaba :)

Milli eğitimi bilmeyen bakan bilişimi ne bilsin

BBNET
Geri