haziran 21realforever' Alıntı:arkadaşlar norm fazlası olmuşum benden bir norm gitmişbakanlığın son güncelleme tarihi ne zaman acaba.
bu arada sizin normlar hesaplanırken 7 ve 8. sınıflardaki seçmelıler eklendimi arkadaşlar.Benim seçmelileri eklemediler
"Ayşen"' Alıntı:haziran 21realforever' Alıntı:arkadaşlar norm fazlası olmuşum benden bir norm gitmişbakanlığın son güncelleme tarihi ne zaman acaba.
bu arada sizin normlar hesaplanırken 7 ve 8. sınıflardaki seçmelıler eklendimi arkadaşlar.Benim seçmelileri eklemediler
realforever' Alıntı:"Ayşen"' Alıntı:haziran 21realforever' Alıntı:arkadaşlar norm fazlası olmuşum benden bir norm gitmişbakanlığın son güncelleme tarihi ne zaman acaba.
haziran 21 e kadar okullara tekrar norm girişi verilmeyecek mi yoksa eylüle kadar bekleyecekmiyiz
körfez' Alıntı:http://forum.memurlar.net/konu/1817492/
bu rakamlar fake mi hocam?
cevap yazacam saf a ama memurlar.net hata veriyorturksaffetmez' Alıntı:milletin niye günahına giriyor bir de mebbisten bakabilirsiniz diyor..
hocam benim eski okulumda 7-8 eklememiş ama onların derdi anladığım kadarı ile norm açılıpda bilişimci gelmesin kendilerine ek ders olsun diye bilişim olan 7-8 deki dersi medya okuryazarlığı olarak değiştirmiş...... zihniyetin değişmesi gereken müdür çok menfaatlerini ön planda tutuyor çoğurealforever' Alıntı:arkadaşlar norm fazlası olmuşum benden bir norm gitmişbakanlığın son güncelleme tarihi ne zaman acaba.
19siyaHBeyaz03' Alıntı:hocam benim eski okulumda 7-8 eklememiş ama onların derdi anladığım kadarı ile norm açılıpda bilişimci gelmesin kendilerine ek ders olsun diye bilişim olan 7-8 deki dersi medya okuryazarlığı olarak değiştirmiş...... zihniyetin değişmesi gereken müdür çok menfaatlerini ön planda tutuyor çoğurealforever' Alıntı:arkadaşlar norm fazlası olmuşum benden bir norm gitmişbakanlığın son güncelleme tarihi ne zaman acaba.
8)bote__bilisim' Alıntı:Bilişim 817 yazmışlar.Doğru değil deyin arkadaşlar![]()
aylin24' Alıntı:bakan niye bilişim öğretmeni istihdamının azalacağını ihtiyaç sayısının 10 yılda 4000 in altındaki branşlardan biri olduğunu söylemiş.haberi mi yok acaba![]()
mehmettuna68' Alıntı:aylin24' Alıntı:bakan niye bilişim öğretmeni istihdamının azalacağını ihtiyaç sayısının 10 yılda 4000 in altındaki branşlardan biri olduğunu söylemiş.haberi mi yok acaba![]()
Milli eğitimi bilmeyen bakan bilişimi ne bilsin
güzelalley_upp' Alıntı:5718 de sabıtlendı dunden berı