Son Dakika norm durumu!!!! 5000 Bin Kırılma noktası geçildi!

Kodla Büyü
hukumetten gelen olumlu acıklama uzerıne norm acıgımız 5720 ye yukselmıstır :puhaha: İlginç gerçekten

muratozdas' Alıntı:
yaw arkadaşlar madem güncelleme dün itibariyle bitmişse neden bugunde guncelleme yapılmış, üstelik kötü yönde :(

hocam güncellemelere illere de kapandı bugünde bakanlık düzeltme yapıyor tüm branşlarda

hocam ilköğretim matematik, türk dili ve edebiyatı ve coğrafya branşlarında kaç açık var?

Bi ara düştü :-1: tekrar arttı :+1: , sadece düşecek diye bir şey yok sanırsam :).. bir yerde sabitlense de biz de sevinsek :++:

Yanlış girişleri düzeltiliyor sanırım,bazı okullar 7-8'lerde de 2 saat girdiler,imam hatiplerin durumu da sayıyı değiştiriyor... Bazı imam hatipler de eksik girdi sanırım,bir tanıdığımızın okulunda milli eğitime gitmiş müdür yardımcısı ;orada girmişler normu 5-6'larda 2 saat bilişim zorunlu olarak...

Avcı, 7 Mayıs 2013 itibariyle bakanlığına bağlı resmi eğitim kurumlarında bilişim teknojileri alanında 13 bin 285 norm kadroya karşılık, 13 bin 189 öğretmenin görev yaptığını ifade etti. Avcı, bu alanda ülke genelinde norm fazlası öğretmen bulunmadığını belirtti. MEMURLAR.NET

niye hala 13 285 norm diyor bu adam 18 000 e yükseldiğinden haberi yok mu ya..Atama sayısı açıklanana kadar rahat edemicem anlaşılan
http://www.memurlar.net/haber/379486/

edit: Yeni haber..MEcliste cevap vermis bugün herhalde

delulojouh' Alıntı:
Avcı, 7 Mayıs 2013 itibariyle bakanlığına bağlı resmi eğitim kurumlarında bilişim teknojileri alanında 13 bin 285 norm kadroya karşılık, 13 bin 189 öğretmenin görev yaptığını ifade etti. Avcı, bu alanda ülke genelinde norm fazlası öğretmen bulunmadığını belirtti. MEMURLAR.NET

niye hala 13 285 norm diyor bu adam 18 000 e yükseldiğinden haberi yok mu ya..Atama sayısı açıklanana kadar rahat edemicem anlaşılan

Doğrudur hocam, 7 mayısta dersimiz seçmeli idi. Ama işin tuhaf tarafı Bakanın, bürokratları dersimiz son durumu ve buna bağlı olarak sayımızdaki artış hakkında niye bakana güncel bilgileri ve sayıları vermiyorlar. Meb'te çalışan memur veya bürokratlarda bu konu hakkında sorunlar var.

delulojouh' Alıntı:

7 mayıs itibarı ile demiş gayet normal.. güncel bilgileri vermemişler doğal olarak çünkü daha tam sayı oturmadı

akdenizkanki' Alıntı:
delulojouh' Alıntı:

Doğrudur hocam, 7 mayısta dersimiz seçmeli idi. Ama işin tuhaf tarafı Bakanın, bürokratları dersimiz son durumu ve buna bağlı olarak sayımızdaki artış hakkında niye bakana güncel bilgileri ve sayıları vermiyorlar. Meb'te çalışan memur veya bürokratlarda bu konu hakkında sorunlar var.

bakanlıkta tam netleşmedi normlar düzenleniyor ondandır belki hocam..Alışırlar onlar da yakında herhalde.1 500 atama koparsak iyiydi ya.insallah en az 1500 verirler.

Şuanda norm fazlasıyım 2011 yılında Teknoloji tasarım olarak atandım tekrar bilgisayara alan değişikliğinden geçmek istiyorum norm fazlası olarak tercih yapmış ve okulumu değiştirmiş olmam bir sıkıntı teşkil eder mi? Alan değişikliği açılırsa tercih yapabilirmiyim?

BBNET
Geri