6000 e yaklaşacak dün 5502 idi.alley_upp' Alıntı:5613 :+1:
alley_upp' Alıntı:5613 :+1:
alley_upp' Alıntı:5613 :+1:
hocam abartıyoruz belki ama ekran görüntüsünü paylaşırsanız minnettar oluruz :alkis:alley_upp' Alıntı:5613 :+1:
haklısınız hocam sayı yeterli zatenalley_upp' Alıntı:hocam burdan yayınladıgımız bılgıler baska haber sıtelerınde sankı meb yayınlamıs gıbı verıldı. Bu yuzden ısın ayrıntısına gırmek ıstemıyorum
haklısınız hocam :+1:alley_upp' Alıntı:hocam burdan yayınladıgımız bılgıler baska haber sıtelerınde sankı meb yayınlamıs gıbı verıldı. Bu yuzden ısın ayrıntısına gırmek ıstemıyorum
haklısınız hocam :+1:alley_upp' Alıntı:hocam burdan yayınladıgımız bılgıler baska haber sıtelerınde sankı meb yayınlamıs gıbı verıldı. Bu yuzden ısın ayrıntısına gırmek ıstemıyorum
fark eder mi ki ?erd_kaya' Alıntı:hangi siteler?
mebpersonel.com , egitimajansi.com bunlar hep bu forumdan çekiyor, bence hocalarımız sadece bizim bölümü yazsınlar..alley_upp' Alıntı:fark eder mi ki ?erd_kaya' Alıntı:hangi siteler?
turksaffetmez' Alıntı:aynen bence de sadece bizim 4 haneli rakamlarınız görünsün yeter :++:
+1mehmettuna68' Alıntı:son dakika skoru alalım sevgili arkdaşlar
:+1:hhan' Alıntı:An itibariyle 5645 oldu sevgi arkadaşlarım... :+1:
akdenizkanki' Alıntı::+1:hhan' Alıntı:An itibariyle 5645 oldu sevgi arkadaşlarım... :+1:
bote__bilisim' Alıntı:An itibari ile 6000 i geçtik haberini duyarız inşallah![]()