:++:BT44' Alıntı:4807 dünün kapanış sayısıydı. BT bu sabah borsaya 5003 ile başlamıştı, gün sonu kaçla kapatacak acaba? 3 gündür en çok değer kazanan hisseler BT'de![]()
![]()
:++:BT44' Alıntı:4807 dünün kapanış sayısıydı. BT bu sabah borsaya 5003 ile başlamıştı, gün sonu kaçla kapatacak acaba? 3 gündür en çok değer kazanan hisseler BT'de![]()
![]()
:++: :mrgreen:BT44' Alıntı:4807 dünün kapanış sayısıydı. BT bu sabah borsaya 5003 ile başlamıştı, gün sonu kaçla kapatacak acaba? 3 gündür en çok değer kazanan hisseler BT'de![]()
![]()
vakti zamanında aldığımız hisse senetleri pardon bt diplomaları işimize yarar inşallah.braveheart06mg' Alıntı::++:BT44' Alıntı:4807 dünün kapanış sayısıydı. BT bu sabah borsaya 5003 ile başlamıştı, gün sonu kaçla kapatacak acaba? 3 gündür en çok değer kazanan hisseler BT'de![]()
![]()
eerhan' Alıntı:son durum nedir?
serdar227' Alıntı:bu saatten sonra önemli bir artış olmaz zaten. önemli olan en azından 5 bin sınırını geçmekti. o da geçildi sanırım. bilgi veren arkadaşları da düşünmek lazım. başlarına iş açmasınlar durduk yere. hepimizin ortak kanısı bundan sonra bilişimcilerin norm sıkıntısı olmayacak, tayinler son birkaç seneye nazaran daha kolay olacak ve en önemlisi karnede notumuz olacak.. benim tahminim bi kaçsene içinde liselere de zorunlu ders verecekler ve daha da rahatlayacağız. hayırlısı diyelim artık..
only61' Alıntı:7000 olmuşmudur ki?
tşkler hocamsivayseri' Alıntı:son durum bu arkadaşlar
Eyvallah hocamsivayseri' Alıntı:son durum bu arkadaşlar
Teşekkürler, sabahtan beri bu haberi bekliyordum. Gerçi günü 5500'den açarız diye düşünmüştüm ama olsun. Hocam gözümüz sizlerdealley_upp' Alıntı:arkadaslar son durum 5491
yanılmıyorsam pazartesi günü mesai bitimine kadar sürer..braveheart06mg' Alıntı:güncellemeler kaçına kadar devam edecek acaba ?