Son Dakika norm durumu!!!! 5000 Bin Kırılma noktası geçildi!

Kodla Büyü
boşuna heveslendriyorsunuz milleti. Açık olsa ne fark edecek. Sistemde 2-3 okuldan fazla açmazlar il başına. kaç aydır bağırıyorlar doğuda öğretmen durmuyo kaçıyo diye. şimdi kalkıp bütün illere bu kadar açık koyarlar mı? dediğim gibi 2-3 açık olur en fazla. ona da yüksek puanlı şanslı bi kaç arkadaş gider. çoğumuz yine yerimizde çakılı kalmaya devam ederiz. ben hiç ümitli değilim açıkçası. inşallah ben yanılıyorumdur...

sayın öğretmenlerim bir sorum olacak il dışı tayin isterken son bulunduğun okulda mı yoksa ilde mi 3 yıl şartı vardı. benim bulunduğum okulda göreve başlama tarihi 28 ağustos 2010 tayin isteyebilirmiyim.

reprobate' Alıntı:
boşuna heveslendriyorsunuz milleti. Açık olsa ne fark edecek. Sistemde 2-3 okuldan fazla açmazlar il başına. kaç aydır bağırıyorlar doğuda öğretmen durmuyo kaçıyo diye. şimdi kalkıp bütün illere bu kadar açık koyarlar mı? dediğim gibi 2-3 açık olur en fazla. ona da yüksek puanlı şanslı bi kaç arkadaş gider. çoğumuz yine yerimizde çakılı kalmaya devam ederiz. ben hiç ümitli değilim açıkçası. inşallah ben yanılıyorumdur...
sende boşuna milletin hevesini kırma. 6000-8000 arası açık olan türkçe-fen- matematik braşlarının geçen sene ankara, antalya, afyon gibi illere açtığı kontenjanlar 50-60dan fazlaydı. bizim normumuz bu sayılara yaklaştığında bizim için o sayılara yakın yerler açılacak illaki. geçen sene bu sayı bizim branşta 02dı. sizde boşuna karamsar şeyler yazıp insanların içini karartmayın. ayrıca açmasalar ne olacak. insanlar bunun umuduyla 2 ay geçirmesinde ne sıkıntı var.

menu' Alıntı:
sayın öğretmenlerim bir sorum olacak il dışı tayin isterken son bulunduğun okulda mı yoksa ilde mi 3 yıl şartı vardı. benim bulunduğum okulda göreve başlama tarihi 28 ağustos 2010 tayin isteyebilirmiyim.
ilde 3 yıl sayın hocam. o ilin içinde kaç okul değiştirdiğinin ve ya son okulda kaç gün çalıştığının hiçbir önemi yoktur.

menu' Alıntı:

il dışı için bulunduğun il baz alınır

her_dem' Alıntı:
reprobate' Alıntı:
sende boşuna milletin hevesini kırma. 6000-8000 arası açık olan türkçe-fen- matematik braşlarının geçen sene ankara, antalya, afyon gibi illere açtığı kontenjanlar 50-60dan fazlaydı. bizim normumuz bu sayılara yaklaştığında bizim için o sayılara yakın yerler açılacak illaki. geçen sene bu sayı bizim branşta 02dı. sizde boşuna karamsar şeyler yazıp insanların içini karartmayın. ayrıca açmasalar ne olacak. insanlar bunun umuduyla 2 ay geçirmesinde ne sıkıntı var.

ben olumsuz yorum yapanları düşmanlarıma ekliyorum hocam sınavdan sonra dostlarıma alıcam :) mağlum sınava kadar moral lazım yoksa bir anlamı kalmayacak, sınavdan sonra hepimiz kardeşiz :)

her_dem' Alıntı:
reprobate' Alıntı:

hocam sonuna kadar katılıyorum.birileri çıkıp insanların sevincini kursağında bırakmaya çalışıyorlar.6000 civarında açığı kapatmak için mecbur alım yapmak zorunda.En azından batıda yer değiştirmeler 0 olmayacak.

erenguvenc' Alıntı:
zorunlu_ogrt' Alıntı:
Ya arkadaşlar, tamam norm fazlası olanlar var; ama zaten o kişiler de toplam öğretmen sayısına dahil. Yani mebbis sisteminde o kişiler de mevcut öğretmen sayısına dahildir. Bu durumda sorun yok. Basit bir matematik hesabı yapalım:

ihtiyaç= toplam norm- mevcut norm(mevcut normların hangi okulda olduğu veya o okulda fazlalık olup olmadığı bizi ilgilendirmez)

Bence içinizi ferah tutun.

hocamm sizin formülü nasıl uygulayacağız sağlıklı rakamları nerden alabiliriz bi bilginiz var mı?

Sağlıklı rakamlar daha önce de bu başlık altında eklenen milli eğitimin görebildiği tablolardır. Tabi ki saat saat değişiyor. oradaki tabloyu inceleyin hocam. Mantığını siz de kurabilirsiniz o zaman.
Saygılar!

Kimse moral bozmasın. Allah' ın izniyle tayin ile gideceğiz artık memleketlere..
TEF mezunuyum bir işe yaramadı. Açık göstermediler ki gidelim. Şu yeni normlardan ümitliyim.
6. yılım doğuda 121 puan topladım daha doğuda sürünüyorum.

Re: Son Dakika norm durumu!!!!

faruk8542' Alıntı:
Arkadaşlar esas bu konuyu kapatın boşuna insanları ümitlendirmeyin. adamlar gerçekten bu kadar bt ci alınacak sanıyorlar.. devletin normu kimseyi ilgilendirmez. Bu başlık devam ederse. ben bakanlığı arayıp ilçelerden bu yetkinin alınmasını isteyeceğim ve şikayet edeceğim. il, ilçe şifresiyle buraya yazanlar bilginize..
Arkadaşım rahatsız mısın?

menu' Alıntı:
hocam arkadaslarin da dedigi gibi ildeki toplam sureniz gecerli. zaten 28 agustos ta yeterli bir sure benim bildigim. zannedersem 15 eylul tarihi baz aliniyordu. onceden 31 agustostu ama 15 eylule cektiler tarihi. umarim istediginiz gibi olur.

tar1k_demir' Alıntı:
faruk8542' Alıntı:
Arkadaşlar esas bu konuyu kapatın boşuna insanları ümitlendirmeyin. adamlar gerçekten bu kadar bt ci alınacak sanıyorlar.. devletin normu kimseyi ilgilendirmez. Bu başlık devam ederse. ben bakanlığı arayıp ilçelerden bu yetkinin alınmasını isteyeceğim ve şikayet edeceğim. il, ilçe şifresiyle buraya yazanlar bilginize..

:scared: :++:

arkadaşlar şikayet edilecek gibilerinden çekinip yazmıyorlarsa sıkıntı yok bunu söyleyim. bilgi edinmeye mail atıp açık normları sorduğumuzda cevabı alıyoruz zaten. ancak 2-3 gün geçikmeli. bu normlar devlet sırrı değil. zaten insanlar nereden biliyor 150.000 açık norm olduğunu değil mi

tar1k_demir' Alıntı:
faruk8542' Alıntı:

kpss ye hazırlanan biri mutlaka norm açığı ile atama arasındaki oranı biliyordur sen merak etme..devletin normu özelliklede atama bekleyenleri ilgilendirir hatta tüm türkiyeyi ilgilendirir..her şey şeffaf olmalı insanlar ona göre yoluna bakmalıdır..sayıların bu kadar net konuşulması ve belgelerle gösterilmesi senin niye zoruna gidiyor?

sıkıntı yaşamak istemiyorlardır muhtemelen resmiyette bir sıkıntı olmasada telefon edilipte rahatsız edilmek istenmiyordur. akşam sadece sayıları özelden yöneticilere atsınlar onlarda sayı sayı burdan toplu yazarlar.

Hocalarim kusura bakmayin sayiyi guncelleyemiyorum kurumda degilim tel den de olmuyor en kisa zamanda guncel sayilari verecegim

hocam sıkıntı yaratacak bir durum yok :) bunları haber siteleri haber yapabiliyorlar, onlar nereden buluyor, işte tanıdıktan falan, devlet sırrı değil bu, ülkemizin acı gerçeği, bunlar zaten sürekli paylaşılmalı :) bilgi paylaştıkça problemler çözülür.. Arkadaşların böyle dertleri olduğunu düşünmüyorum işleri güçleri var sonuçta :)

Bazı insanlar vardır her yerde fitne fesatlık yaparlar diğerlerinin huzurunu kaçırmak onlar için bir görevdir. Allah bu tür insanlarla karşılaştırmasın. (Söz meclisten dışarı)

BBNET
Geri