sohbet başlamış...

Kodla Büyü
neden uçuk olsun ya. bu ülkede ne uçuklar gerçekleşti bu dönem. branş değişikliği gibi. siz bile isteklerimie uçuk derseniz bende size pes derim kusura bakmayın.

bu kadın konu anlattıkça kendimi ünversitede ki derslerdeki gibi hissediyorum . Çok sıkıldım PATRON

varoll hocam ya kaldırsınlar ya ders versinler eba yeykilisi öykü hakkında görüş istiyo Bt dersinin hazin sonu öykümüz

norm sorunu çözülmedikten sonra .........................

yayın açılıyo sonra tekrar kapanıyo izleyemiyorum ben..server not found uyarısı veriyo

Bu haftaki programın özeti:

*Dijital öykü nasıl hazırlanmalı, müzik eklemek, etkili sunu hazırlamak,
*Öğretmenleri kötülemek,
*Bakanlığın ne kadar güzel çalıştığı,
*Anketleri doldurmuyorlar, sorumsuzlar (biz)
*abidik gubidik
*tey tey
*kapanış

Sohbetin perşembe yapılışında bir art niyet arasak mı ki?:)
Alışılmış günün dışına çıkmayalım demiş olabilirler bence :D

sunny' Alıntı:

*Öğretmenleri kötülemek,
*abidik gubidik
*tey tey
*kapanış
:++: :++:
zaten onlar da bugün isteksiz çıkmışlar gibiydi suratları pek asıktı :)

bu hafta erken bitti tek aklımda kalan 2 jaguar 5 karınca satıp arkadaşına para veren çocuğun hikayesi oldu epey verimli oldu yani :D

Anketteki sorular bence şöyle olmalıydı
Sizce Esed düşer mi?
Snider gelir mi?
Belhanda nasıl olur?
Birand i nasıl bilirdiniz?
Feda yılında Bjk yi başarılı buluyor musunuz?

Daha ilgi çekici olur daha fazla kisi doldururdu. :)

burasıda bilişim sohbetinin sohbeti oldu :)

sunny' Alıntı:

*Öğretmenleri kötülemek,
*abidik gubidik
*tey tey
*kapanış

dijital öyküden kast ettikleri bir etkinlik ve ders materyali, bitane örnek hazırladılarmı, neyde nasıl olacağına dair detay var mı?

diğerleri klasik heryerde olan muhabbet geçiyoruz.

evet o anketler neden doldurumaz ki , çenesini kapatamıyoruz şunların sorumsuzuz hakkat.

abidik gubidik ve tey tey maddelerini biraz açarmısınız?

yanlış hatırlamıyosam özel bi kapaışları yok , sınk diye bitiyo değil mi :))

evet hocam özel bi kapanış yok, program devam ederken bi anda ne oldu bilmiyoruz iyi günler dediler ve program kapandı. Biz gayet kendimizi kaptırmış uyuyorduk :)

onlar da bizim branştan bi cacık olmayacağını bildikleri için zoraki yayınlar yapıyorlar işte.. söyledikleri hiçbirimizde mesleğe karşı şevk, istek vs. hiç birşey uyandırmıyor..biz her zaman diken üstündeyiz ve bu histen hiç kurtulamicaz galiba..

sunny' Alıntı:

*Öğretmenleri kötülemek,
*abidik gubidik
*tey tey
*kapanış
:+1:

hayal ürünü bir programa dönüştü ama şu anketi dolduralım arkadaşlar çenesi kesilsin bunların sorunlarımızdan bahsedince yüzleri asılıyo benim öykü düşünecek halim mi kalmış telefonla bağlanan hocam çok doğru söyledi ya kaldırın ya ders ve norm verin ne olduğumuzu bilelim bizde bu eziyet nedir bizim gibi olan başka bir branş yok bize kasıt nedir formatör bilmem ne uydurmalarıyla çektiklerimiz yetti zaten ...al sana dijital öykü

ylmz' Alıntı:
hayal ürünü bir programa dönüştü ama şu anketi dolduralım arkadaşlar çenesi kesilsin bunların sorunlarımızdan bahsedince yüzleri asılıyo benim öykü düşünecek halim mi kalmış telefonla bağlanan hocam çok doğru söyledi ya kaldırın ya ders ve norm verin ne olduğumuzu bilelim bizde bu eziyet nedir bizim gibi olan başka bir branş yok bize kasıt nedir formatör bilmem ne uydurmalarıyla çektiklerimiz yetti zaten ...al sana dijital öykü

:+1: :alkis:

ylmz' Alıntı:
:++:

Ankette yazacaklarımızın hepsini bilgi edinmeye oraya buraya yazdık zaten dertlerimizi biliyorlar ama yine de dolduralım arkadaşlar birşey yapmamalarının suçlusu biz olmayalım.

Başımıza bir iş gelir aman tc kimlik no yu yazmalayalım diye düşünen varsa kendilerine gelsinler.

BBNET
Geri