yayınfda sıkıntı yok hocamaytduman' Alıntı:nasıl yayın ya sürekli donuyo
söylüyorum hocam onlar orda başka bir dünyadalar...hayaletxxx' Alıntı:verdiği örnek sitelerin yarısı meb engelli haberi yok![]()
:++: :++:sunny' Alıntı:Bu haftaki programın özeti:
*Dijital öykü nasıl hazırlanmalı, müzik eklemek, etkili sunu hazırlamak,
*Öğretmenleri kötülemek,
*Bakanlığın ne kadar güzel çalıştığı,
*Anketleri doldurmuyorlar, sorumsuzlar (biz)
*abidik gubidik
*tey tey
*kapanış
sunny' Alıntı:Bu haftaki programın özeti:
*Öğretmenleri kötülemek,
*abidik gubidik
*tey tey
*kapanış
:+1:sunny' Alıntı:Bu haftaki programın özeti:
*Öğretmenleri kötülemek,
*abidik gubidik
*tey tey
*kapanış
ylmz' Alıntı:hayal ürünü bir programa dönüştü ama şu anketi dolduralım arkadaşlar çenesi kesilsin bunların sorunlarımızdan bahsedince yüzleri asılıyo benim öykü düşünecek halim mi kalmış telefonla bağlanan hocam çok doğru söyledi ya kaldırın ya ders ve norm verin ne olduğumuzu bilelim bizde bu eziyet nedir bizim gibi olan başka bir branş yok bize kasıt nedir formatör bilmem ne uydurmalarıyla çektiklerimiz yetti zaten ...al sana dijital öykü
:++:ylmz' Alıntı:hayal ürünü bir programa dönüştü ama şu anketi dolduralım arkadaşlar çenesi kesilsin bunların sorunlarımızdan bahsedince yüzleri asılıyo benim öykü düşünecek halim mi kalmış telefonla bağlanan hocam çok doğru söyledi ya kaldırın ya ders ve norm verin ne olduğumuzu bilelim bizde bu eziyet nedir bizim gibi olan başka bir branş yok bize kasıt nedir formatör bilmem ne uydurmalarıyla çektiklerimiz yetti zaten ...al sana dijital öykü