Bilişim teknolojileri öğretmenlerin izlemesini sağlayın deniyor yazıda. Zorunluluk yok sanırım.feto23' Alıntı:ben ilk defa izliyorum, bu programı izlememiz zorunlu mu?
bence izlememeniz tavsiye olunurfeto23' Alıntı:ben ilk defa izliyorum, bu programı izlememiz zorunlu mu?
Gönüllüfeto23' Alıntı:ben ilk defa izliyorum, bu programı izlememiz zorunlu mu?
Emreyt' Alıntı:yan tarafta oturan öğretmenler zorla mı oturtuluyor acaba robot gibi duruyorlar
http://uzem.eba.gov.tr/yayin.php Bilişim sohbetleri hocamhayaletxxx' Alıntı:neyi izliyor muyuz arkadaşlar ben yabancı kaldım konuya
direk canlı yayından izlemiyor muyuz ? bi yerden giriş mi yapmamız gerekiyor arkadaşlar ?sevdalina' Alıntı:Arkadaşlar nerden giriş yapıyoruz ben göremedim????
Zizu_' Alıntı:boşuna zaman kaybı bu program
sorunlar çözülmedikten sonra bunları yapmanın hiçbir anlamı yok bence.
İnsanın karnı açken üzerine kıyafet almak gibi birşey bu durum...
giriş yapmaya gerekyok hocam canlı yayından izleyinilknurboteci' Alıntı:direk canlı yayından izlemiyor muyuz ? bi yerden giriş mi yapmamız gerekiyor arkadaşlar ?sevdalina' Alıntı:Arkadaşlar nerden giriş yapıyoruz ben göremedim????
ylmz' Alıntı:giriş yapmaya gerekyok hocam canlı yayından izleyinilknurboteci' Alıntı:direk canlı yayından izlemiyor muyuz ? bi yerden giriş mi yapmamız gerekiyor arkadaşlar ?sevdalina' Alıntı:Arkadaşlar nerden giriş yapıyoruz ben göremedim????