sohbet başlamış...

Kodla Büyü
Elmamı yiyor ve keyifle izliyorum. Zannımca bu kızımız doktorasını öykü projesi ile tamamlamış:) Helal olsun...

feto23' Alıntı:
ben ilk defa izliyorum, bu programı izlememiz zorunlu mu?
bence izlememeniz tavsiye olunur :D zaten gereksiz şeylerden bahsediyolar.. yok şunu şöyle yapın, yok bunu böyle yapın... ne yapacaz arkadaş, notu olmayan bi ders için niye kendimizi zora sokacaz uğraşacaz bunu anlatan yok çünkü yüzleri yok...

bana ait diyor burda anlatmam uygun değil diyor son videodan hiçbirşey anlamadım....

koca programı umarım sadece bu konuya ayırmazlar :verymad: :verymad: 2 dkkalık bir mevzuu bu

yan tarafta oturan öğretmenler zorla mı oturtuluyor acaba robot gibi duruyorlar

boşuna zaman kaybı bu program
sorunlar çözülmedikten sonra bunları yapmanın hiçbir anlamı yok bence.
İnsanın karnı açken üzerine kıyafet almak gibi birşey bu durum...

izleyemiyoruz kendi yayınları dahi donuyo meb in hattında :wink: hoş hala bunlarda bakanlık ağzıyla konuşuyo çalışma sürmekte sohbete devam

Zizu_' Alıntı:
boşuna zaman kaybı bu program
sorunlar çözülmedikten sonra bunları yapmanın hiçbir anlamı yok bence.
İnsanın karnı açken üzerine kıyafet almak gibi birşey bu durum...

bu kadar güzel bir yakıştırma olamazdı hocam tebrikler olayın özü budur :alkis: :alkis:

Abi bu hanım ablayı kim çıkardı oraya ya. Keşke Sergen Rıdvan filan çıksa futbol yorumlasa bu bayandan daha yatkındır konuya. Bizim derdimiz ne buradakiler ne anlatıyor. Powerpointte sunu yapma, yok müzik ekleyince daha güzel oluyormuş, müzikal öykünün sunumu nasıl olmalı falan :verymad: :verymad:

bizim hayatımız öykü olmuş bu branş sayesinde hazırlanacak bir öykü varsa o da Bir Bt Öğretmeninin Başına Gelenler öyküsüdür.

bir de dayanamadım öyküler yaptıralım diyolarda hangi derste yapcaz olmayan derste öykü mü hazırlayacağız :puhaha:

-Geçen hafta fazla mesaj gelmemiş...
-Öykü işi güzel kapasitif kamera ile yapılabilir mi ?...(yönetmen öğretmen o belli ama yapımcı şart, reji ekibi ve en az iki senarist gerekli)
-Öğretmen dijital öykü yapabilmeli eba ya koyabilmeli.
-Anket neredeydi? ben başını kaçırdım.
-Zeki Müren'de bizi görecek mi?
-Birand yoğun bakımda...

her hafta olduğu gibi yine hayal alemindeler. evet güzel şeyler ama... öncelikli dersler gelsin normlar çözülsün sonra bakalım ne anlatabiliriz öğrencilerin seviyeleri ne?

ylmz' Alıntı:
ilknurboteci' Alıntı:
sevdalina' Alıntı:
Arkadaşlar nerden giriş yapıyoruz ben göremedim????
direk canlı yayından izlemiyor muyuz ? bi yerden giriş mi yapmamız gerekiyor arkadaşlar ?
giriş yapmaya gerekyok hocam canlı yayından izleyin

Gelen yazıda BT Öğretmenlerince giriş yapılarak izlenecek diyor, ayrıca ara ara şu kadar öğretmen izliyor falan diyorlar o yüzden sordum???

BBNET
Geri