Skoda Fabia 1.4 Ambiate Yorumlarınız Edir ?

Kodla Büyü

pardus63

Seçkin Üye
Seçkin Üye
ben yakın zaman da araba alamayı düşünüyorum kışı bekleyecektim fiyat biraz daha düşer diye ama bu arabayı bulunduğum ilçede gördüm vede çarpıldım çok hoşuma gitti normalde skoda araba sevmezdim ama bu araba resmen beni al diyordu düşündüğüm aralık 15 kadardı ama bu arabayı 17.50 ye kadar adam indi ve 14.50 peşin geriye kalanı ayda 1 er 1 er ver dedi sizce nasıl olumsuz yönlerini iyi anlayan bir varsa yardımcı olursa sevinirim işte yeni aşkım :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... ente/detay

Benzinli için 18 çok değil mi! Dizelini bakmıştım 19 a. Motor gürültüsünü içine çok veriyordu. 207 almışdım.

hocam araç temizse bence iyi. aynı fiyata daha düşük km de bulabileceğin araç chevrolet lacetti, aveo dur. skoda bildiğin üzere vw. bi de lpg taktırırsın canavar gibi bin git.

hocam fabia için tamam diyosan tamamdır.bundan sonra en iyisi en uygununu bulmaya çalışmak önemli olan.
mesela lpgli olanına bakabilirsin.fiyat da biraz fazla gibi geldi bana

dediğiniz gibi benzinli olması yakıtının biraz fazla olması beni de düşündürüyor ne yapsam bilmiyorum hiç

Yulian Hocam fiyatta 17 ye anlaştık ama çelik cantları dört lastiğin yeni olması senin gösterdiğin arabaya göre artıları gerçi bebek koltuğu da eksisi oluyor ama ne yapalım aldık artık allah utandırmasın inşallah

karakartal hocam benim baktığım için yani aldığım için ne diyorsun hala içimi rahatlatacak birşey duymadım kimseden ben bu arabayı buğün yarın alıyorum

karakartal hocam senin dediğin araba 2004 bu araba 2005 km si biraz fazla ama ben pek binmeyeceğim için bu bir iki senede kapanır diyorum

Allah utandırmasın hocam, hayırlı olsun. güle güle binin. bu saatten sonra fazla takmayın yorumları

allah razı olsun erdcan hocam bunu okumak bile yüzümü güldürdü bi ton laf eden var yok bu arabaya bu para çok yok bu paranın üstüne biraz daha koy şunu şunu al falan filan

Hocam ben 2 yıl fabia kullandım. Çok memnun kaldım. Zaman zaman elektronik parçalarda arızalar yaşadım. O da olabilecek arızalardı zaten. Bakımlarını servislerde yaptırırsan sıkıntı yaşamasın. Golf'ün parçalarını kullanıyorlar yedek parçada. Sağlam bir araba. Güle güle kullan.

sagolasın karakartal hocam allah razı olsun inşallah pek arıza vermez çünkü bütün paramı verdim bozulursa evin önünde durur valla :)

hocam milletin lafına bakarsan, senin arabayı 15 e alırlar, km de 14krş yakarlar, rampada 3. vitesle çıkarlar... bunlar bitmez. sen arabayı almışsın, 5000 daha koysan sıfırnı alırdın diyenler bile çıkabilir. 500 koysan golf de alabilirdin:) yani milletin ne dediği önemli değil. bütün arabalar bin lada samaraya da bin passata da bin, önünde ki arkanda ki adam gibi şöför değilse her zaman tehlikedesin. hangi arabayla gezersen gez, 90-100 ü geçtikten sonra ölüm tehlikesi başlar. onun için senin için en iyi araba skoda fabia1.4 tür. aldığın araba kötü araba değil, gayet güzel araç hatta o kasa yeni kasalardan daha güzel daha erkeksi duruşu var yeni kasalar daha yumşak ve çoğu kişi beğenmedi. fabia benimde aradığım bir araçtı bulamadım. bende ararken çoğu kişi niye ona bakıyosun golfe bak, bora ya bak clio ya bak diyorlardı da... 98 model golf 160 bine gelmiş 2002 model bora 150 bine gelmiş nerden baksan 10 senelik araçlar yerine sen 5 yaşında ki araç almış oldun. dediğim gibi kimsenin dediği önemli değil. sen araca bindikten sonra seni bir yerden bir yere güvenli konforlu götürüyorsa ekonomikse servisi heryer de varsa sorun yok. hayırlı olsun tekrardan güle güle bin Allah kaza bela vermesin.

amin allah razı olsun erdcan hocam aynen dediklerinin hepsini duydum sanki yanımda dinlemiş gibi konuştun yanlız bende arabadan hiç ama hiç anlamayan biri olarak öyle mi deyip ikide bir fikir değiştiriyordum bi opel corsa alacaktım olmadı bi vectra 95 model vardı olmadı bi toyota alacaktım gli yok farı değişmiş yok radyo anteni bozulmuş ne bahenelerle araba almaktan vazgeçtik anlatamam

arkadaşlar ben de skoda fabia'yı tavsiye edeni çok duydum aslında.Sizce bu araba ile ford fiesta kıyaslanırsa hangisi öne çıkar dizelde?

yeni fabianın dizelinde 7 ileri vitesten bahsediyor hocam sitesinden bir incele istersen. her ne kadar özellik olarak fabia kısmen öne çıksada hem görünüş hem de marka olarak fiesta daha çok tutulur. fiyatı önemsemezsen ki yaklaşık 7bin lira gibi bir fark var sanırım fiesta, fiyatı makul olsun dersen fabia

erdcan hocam aslında ben soruyu biraz yanlış sordum sanırım.Ben en fazla 15 bin liralık araba arıyorum aslında;biraz önceki mesajımda kastettiğim,ikisinin de 2005 modelleri içindi.2005 modellerde ikisi de fiyat olarak birbirine yakın görünüyor ve şehir dışı yakıt miktarları da birbirine yakın görünüyor ama önceliklerim 1-sağlamlık,2-iç konfor ve sürüş buna göre değerlendirilirse siz hangisini tercih ederdiniz? Veya en fazla 15-15 bin civarı verilebilecek 2005 ve üstü dizel araba var mıdır tavsiye edebileceğiniz?

bende sıfır alacağınızı düşünmüştüm hocam. hocam bakımı düzgün yapılmışsa eğer, her ikisi içinde 15-17 arası alacağınız "en iyi" dizel araç fiesta olacaktır ki o da muhtemelen km si 100 bini devirmiş olacaktır, 2005 model olarak. km si düşük bulabilirseniz fabiayı düşünebilirsiniz. illaki dizel istemezseniz benzin+lpg düşünebilirsiniz ki seçeneğiniz artacaktır. araç işi zor seçim hocam, ben almadan önce 2. el de ne kadar az kazık yerim diye düşünürdüm. aldıktan sonra anladım ki zaten kazık atan her türlü atıyor önemli olan ne kadar az yiyebildiğiniz. onun için hoşunuza giden araç hangisiyse ona karar verin, kmsi düşük örneğin 60 bin de bakımı yapılmayan bir araç almaktansa 100 bin deki bakımları zamanında yapılmış bir araç almak daha mantıklı çünkü bi bakıyorsunuz aracınız size 1-2 bin daha pahalıya mal olabiliyor.
2005 model 15 bin civarına düzgün dizel araç almak istiyorsunuz fakat bu fiyata bu zamanda (yaz dönemi olarak fiyatlar zaten yüksek) ya km si çok yüksek araç bulabilirsiniz yada tata dacia gibi markaların araçlarını bulabilirsiniz ki hiç önermem. bulabilirseniz hocam fabia dediğiniz fiyata olabilir, biraz daha fiyatı yükseltebilirseniz fiesta nın dizel abs, 2 hava yastıklı modelini bulabilirsiniz. kolay gelsin şimdiden.

skoda konusunda isıkayhan adlı üyeye danış. skoda konusunda yeterince donanımlı.

BBNET
Geri