bende sıfır alacağınızı düşünmüştüm hocam. hocam bakımı düzgün yapılmışsa eğer, her ikisi içinde 15-17 arası alacağınız "en iyi" dizel araç fiesta olacaktır ki o da muhtemelen km si 100 bini devirmiş olacaktır, 2005 model olarak. km si düşük bulabilirseniz fabiayı düşünebilirsiniz. illaki dizel istemezseniz benzin+lpg düşünebilirsiniz ki seçeneğiniz artacaktır. araç işi zor seçim hocam, ben almadan önce 2. el de ne kadar az kazık yerim diye düşünürdüm. aldıktan sonra anladım ki zaten kazık atan her türlü atıyor önemli olan ne kadar az yiyebildiğiniz. onun için hoşunuza giden araç hangisiyse ona karar verin, kmsi düşük örneğin 60 bin de bakımı yapılmayan bir araç almaktansa 100 bin deki bakımları zamanında yapılmış bir araç almak daha mantıklı çünkü bi bakıyorsunuz aracınız size 1-2 bin daha pahalıya mal olabiliyor.
2005 model 15 bin civarına düzgün dizel araç almak istiyorsunuz fakat bu fiyata bu zamanda (yaz dönemi olarak fiyatlar zaten yüksek) ya km si çok yüksek araç bulabilirsiniz yada tata dacia gibi markaların araçlarını bulabilirsiniz ki hiç önermem. bulabilirseniz hocam fabia dediğiniz fiyata olabilir, biraz daha fiyatı yükseltebilirseniz fiesta nın dizel abs, 2 hava yastıklı modelini bulabilirsiniz. kolay gelsin şimdiden.