teacher_busra
Site Gezgini
arkadaslar araç almayı düşünüyorum.fiyatları asağı yukarı aynı. sizce toyota corallamı yoksa skoda octaviamı?
jetcool' Alıntı:Hocam bence Honda civic al![]()
en az 5-7 yıl kullanırım diyorsan oktava al sürüş konfor keyfini tadını çıkar derim, fakat alıp satacam diyorsan 2-3 sene içinde toyota al hayat ondaymış derler ama toyotaları ben şahsen kütük gibi bulurum konfor yok dinamizm sertlik sağlamlık takalık ne dersen var fakat konfor sürüş keyfi rahatlık güvenlik alman arabaları kadar değildir. biliyormusunuz bilmem ama vw skodayı 90 lı yıllarda markasına katmıştı, hatta bi skoda arabanın motorunu şasini vs elektrik sigortalarının olduğu kutuyu açarsanız kocaman vw amblemlerini görüyorsunuz bizzat baktım galerideyken, motoruda zaten vw nin son motorları hatta skoda octava ambiante de pasatın son motoru kullanılmıştı hatta test için ilk olarak skoda da öne sürdüler vw markası zarar görmesin diye sonradan tutulunca testleri aşınca vw ye seri üretime geçtiler. bunları nerden mi biliyorum araba alırken ustalarla galericilerle ve bu sektörden olan ilgili bir çok arkadaşımın yorumlarından birde çok araba test etmiş olmamdan. birde araba dergilerini ayda bir krıştırmaktan.teacher_busra' Alıntı:arkadaslar araç almayı düşünüyorum.fiyatları asağı yukarı aynı. sizce toyota corallamı yoksa skoda octaviamı?
yakın zamanda satacaksan toyota al skoda üzer seni bu konuda fakat uzun süre kullanacam diyorsan toyota alıpta taş gibi koltuklarıylateacher_busra' Alıntı:0 alacam hocam bu gün baktım aynı neredeyse fiyatları. cok kafam karısık hangisi olsun diye kararımı netlestirmeliyim
teşekür ederim hocam.ali135' Alıntı:hipopotam hocam güzel yazmış bunun üzerine fazla konuşmamak gerek.