g.cetin.66' Alıntı:özgürlükse ve bu özgürlük ülkemdeki sağcısını solcusunu herkesi kapsayacaksa ben varım aga tek bir zümreye değil
HERKES İÇİN YAŞASIN ÖZGÜRLÜK :+1:
Evet sendikanın aldığı bir kara doğrultusunda yargıtayın kararı gereğince memura herhangi bir ceza verilemiyor...kily' Alıntı:böyle bir eyleme dahil olmak için ebs üyesi olmanın yada olmamanın durumu nedir?
bu sendikanın kararı olduğuna göre resmi sıkıntı karşılığı üyeliğe göre değişir mi?
eyleme tam destek?
kıvırmaya çalışacak arkadaşlara (yahudi olduğunu idda edenlere falan) da konuda başarılar :lol:
windogs_ikspi' Alıntı:öğrencide, öğretmende hatta resmi kurumlarda çalışan herkeste serbest kıyafete karşıyım..
senin fikrin.. söylediklerine katılmadığım ayrı bir konu, bu konuyla söylediklerinin ne alakası var buda ayrı bir konu hey Allahım.. birde farkındamısın bilmiyorum bayanlardan çok erkekler bu işe sevinmişalitevetoglu34' Alıntı:ülke elden gitmiş, eli kanlı cani devletin bir numaralı kankisi olmuş, orta vadede muhtemelen serbest kalacak bir ortam yaratılmış,halk kılık kıyafetle yine şekilcilikle uyutulmuş...
kapitalist müslümanlardan yine şekilcilik yine türbana özgürlük hareketleri. ülkenin geleceğine dinamit atılırken, okula türbanlu gitsen neee çıplak gitsen ne.
durmak yok uyutulmaya,zokayı yutmaya devam.
kaybil' Alıntı:senin fikrin.. söylediklerine katılmadığım ayrı bir konu, bu konuyla söylediklerinin ne alakası var buda ayrı bir konu hey Allahım.. birde farkındamısın bilmiyorum bayanlardan çok erkekler bu işe sevinmişalitevetoglu34' Alıntı:ülke elden gitmiş, eli kanlı cani devletin bir numaralı kankisi olmuş, orta vadede muhtemelen serbest kalacak bir ortam yaratılmış,halk kılık kıyafetle yine şekilcilikle uyutulmuş...
kapitalist müslümanlardan yine şekilcilik yine türbana özgürlük hareketleri. ülkenin geleceğine dinamit atılırken, okula türbanlu gitsen neee çıplak gitsen ne.
durmak yok uyutulmaya,zokayı yutmaya devam.![]()
alitevetoglu34' Alıntı:zokayı yutanlar belli oluyor hemen. eğer bu olaylar arası ilişki kuramıyorsan bu senin problemin arkadaşım.
kaybil' Alıntı:senin fikrin.. söylediklerine katılmadığım ayrı bir konu, bu konuyla söylediklerinin ne alakası var buda ayrı bir konu hey Allahım.. birde farkındamısın bilmiyorum bayanlardan çok erkekler bu işe sevinmişalitevetoglu34' Alıntı:ülke elden gitmiş, eli kanlı cani devletin bir numaralı kankisi olmuş, orta vadede muhtemelen serbest kalacak bir ortam yaratılmış,halk kılık kıyafetle yine şekilcilikle uyutulmuş...
durmak yok uyutulmaya,zokayı yutmaya devam.![]()