simpson
Üye
dün işini bilmeyen ve aynı zamanda sinirlerine hakim olamayan bir idarecinin ne kadar komik duruma düştüğüne tanık oldum. Şöyle ki : görevlendirme yazılarımız gelmeden önce benimde sınıfım vardı ve banada bir kulüp vermeleri gerekiyordu. Müdür yardımcısına bana vereceğiniz kulüpte 1 kişi daha olsun veya bilişim teknolojileri kulübü değilde başka bir isimle oluşturalım ki sonra başkasına vermek kolay olsun sonunda bugün yarın görevlendirmelerimiz çıkacak sorun olmasın dedim oda görevlendirme çıkınca bakarız dedi. Peki siz bilirsiniz dedim ve yazı gelene kadar kulübe girdim. 2 hafta önce öğrenciler bilgisayar odasının önünde kulüp için bekliyor öğretmeniniz ben değilim dedim. Gidin kim olduğunu sorun dedim. Dün yine bakliyorlar gidin Sorun Müdür yardımcısına dedim. Çocuklar gidip sormuşlar. Geri geldiler sizmişsiniz öğretmenim dediler. Bu idarecide 2 yıllık biraz tecrübe sıkıntısı yaşıyor. Benide oldum olası sevmez. biraz sonra nöbetçi öğretmen geldi müdür yardımcısının beni çağırdığını söyledi. gittim öğrenciler orda başladı bağırmaya dersinize neden girmiyorsunuz diye. ben gayet sakin benim dersim yok dedim. tekrar dersinize girin dedi benim dersim yok dedim sene başında kulüp seçimindeki konuşmayı hatırlattım ben böyle bir konuşmayı hatırlamıyorum dedi. bu sizin sorununuz dedim bana kulüp veremezsiniz dedim. O zaman Müdür baş yardımcısıyla konuşursunuz bunu dedim. Ama nerdeyse ağlayacak ağzı kurudu gözü döndü ... müdür baş yardımcısına durumu anlattım. hocam ben ona söylüyorum nasıl konuşması gerektiğini daha yeni kusura bakmayın bugünlük girin haftaya bakalım dedi. bugünde gelip yazıyı çıkardım sarı kalemle nöbetde dahil olmak üzere ek1 dışında görev verilemez yazısının altını çizdim odasına götürdüm ve şunları söyledim: Birincisi nerde nasıl konuşmanız gerektiğini öğrenmelisiniz ikincisi iyice araştırmadan bence kimsenin karşısına çıkmayın dedim. açıklama yapmaya başladı bana açıklama yapmayın hocam dün yaptınız gerek yok dedim. arkamdan öğretmenler odasına geldi burda kulüp görevi alamaz diye bişey yazmıyor diyor.. güzelce anlattım ben tutanak tutturdum şimdi nasıl vereyim diyor ben size demiştim dedim. bağırmaya başladı yine siz idareyi kullanıyorsunuz, dersinize girmiyorsunuz vs.... ben yine sakin anlatmaya çalıştım dinlemedi gitti. keyfin bilir dedim ve bıraktım. şimdi de 2 maddeyi çizmiş "okullarında var olan ders görevini yerine getirdikten sonra kalan zamanda bu görevi yürütecektir" . En iyisi gidip Müdür Beyle konuşmak..
Arkadaşlar biraz uzun oldu kusura bakmayın
Arkadaşlar biraz uzun oldu kusura bakmayın