Sigorta ve Kasko Hakkında?

Kodla Büyü

tomreader2010

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaşlar sigorta ve kaskom bitecek yakın zamanda bu internet üzerinde sigortam.net koalay com
gibi siteler üzerinden sigorta yaptıran oldu mu acaba?

bugün yaptırmayı planlıyorum. araç değeri 43000 lira. 550 lira kasko 200 lira trafik sigortası önerdiler. yaptıraam.

senelerdir sigortam.nete yaptırırım hocam.
en makul teklifleri onlar veriyor.
kaskonuzu kesinlikle genişletilmiş kasko yaptırın herhangibir kısıtlama olmasın.
kombine limitleri yüksek tutun. bazı acenteler fiyat düşürmek için kaza başı limitleri 15-20 bin civarı tutuyorlar.
ben 100 bin lira altı olursa tarfiğe çıkmam.
yine bazı sigota firmaları mini hasarda kaskonuzu bozmuyor hemen ancak sompo japon sigorta ve axa sigorta ertesi sene kasko firmasını değiştirirseniz mini hasarlarda kaskonuzu bozuyor.
tabi sormassanız kimse size bunları söylemez.
gerekirse 100 tl fazla verin bu dedikelrimi gözardı etmeyin.

bidene' Alıntı:
senelerdir sigortam.nete yaptırırım hocam.
en makul teklifleri onlar veriyor.
kaskonuzu kesinlikle genişletilmiş kasko yaptırın herhangibir kısıtlama olmasın.
kombine limitleri yüksek tutun. bazı acenteler fiyat düşürmek için kaza başı limitleri 15-20 bin civarı tutuyorlar.
ben 100 bin lira altı olursa tarfiğe çıkmam.
yine bazı sigota firmaları mini hasarda kaskonuzu bozmuyor hemen ancak sompo japon sigorta ve axa sigorta ertesi sene kasko firmasını değiştirirseniz mini hasarlarda kaskonuzu bozuyor.
tabi sormassanız kimse size bunları söylemez.
gerekirse 100 tl fazla verin bu dedikelrimi gözardı etmeyin.
öncelikle teşekkür ederim gayet açık yazmışsınız;
bu limitleri sistem tarafından mı belirliyorsunuz ?
2. sorum poliçeyi felan nasıl alıyor ödemeyi nasıl yapıyorsunuz?

birde 3. soru ekleyim hocam diyelim sigortam net x firmadan uygun fiyat verdi o firmanın acentesinden gidip o fiyata yaptırma şansımız olur mu acaba

telefonla arayıp fiyat almak istediğinizi söylüyorsunuz.
siz limitleri minimum şu kadar olsun diyorsunuz.
onlar fiyatı düşük çıkarmak için genellikle kombine limitleri düşük veriyorlar.
eğer kaskonuzu buradan yaptırmak isterseniz inernet bankacılığından sanal kart çıkarıp limitini kasko bedeline göre belirleyip telefondaki arkadaşlara söylüyorsunuz.
poliçeniz 2-3 gün içinde kargoyla adresinize gönderiliyor.

tomreader2010' Alıntı:
birde 3. soru ekleyim hocam diyelim sigortam net x firmadan uygun fiyat verdi o firmanın acentesinden gidip o fiyata yaptırma şansımız olur mu acaba
hocam herkes kendi kar marjını koyuyor.
acenteden acenteye bile fiyatlar değişebiliyor.
eğer acenteden teklif alacaksanız önce sigortam.net den alın sonra acenteye gidin.
aksi takdirde acenteler uyanmış siz teklif alınca fiyatı merkezden bloke ettiriyorlar ve o firmanın teklifini ne başka bir acente de nede sigortam.net gibi firmalarda göremiyorsunuz.

hocam şimdi teklif aldım aviva sigorta dan 574 tl verdiler, yine aviva 1 kereye mahsus hasar olduğu zaman hasarsızlık indirimini koruyan şekli varmış oda 629 tl sizce hangisi mantıklı? trafige maphre sigortadan 192 tl verdiler o biraz fazla geldi aslında

Hocam bacanağım sigortacı eğer istersen sana yardımcı olabilirim. Sigortam netten daha ucuza yapıyor. Benim 2001 golfe 145 lira (AXA sigorta) araç başı 29000 kaza başı 58000 oradan pay biç.
Aramak istersen PM'den mesaj atarım

bende trafiği geçen sene marfpreden yaptırmıştım 180 liraya fiyat iyi bence çünkü trafik sigortası eskisi gibi değil fiyatlar yükseliyor.
kaskoya 50 lira fazla verilebilir sayın hocam. 9 taksit yaptırsanız aylık 5,5 lira farkeder ancak allah korusun kaza sonrasında hasarsızlık bozulursa fiyatı iki katı hesaplayın.
yinede siz bilirsiniz

bidene' Alıntı:
bende trafiği geçen sene marfpreden yaptırmıştım 180 liraya fiyat iyi bence çünkü trafik sigortası eskisi gibi değil fiyatlar yükseliyor.
kaskoya 50 lira fazla verilebilir sayın hocam. 9 taksit yaptırsanız aylık 5,5 lira farkeder ancak allah korusun kaza sonrasında hasarsızlık bozulursa fiyatı iki katı hesaplayın.
yinede siz bilirsiniz
teşekkür ederim hocam son sorum ödemeyi online mı telefon ile mi yapıyoruz

koalaydan yaptıramadım daha önce fiyat aldım. aviva dan fiyat verdi. 530 lira. sigortamnet fiyatı aviva 550 liraydı. poliçeler arasında fark var mı onu anlamaya çalışıyorum

tomreader2010' Alıntı:
bidene' Alıntı:
yinede siz bilirsiniz
teşekkür ederim hocam son sorum ödemeyi online mı telefon ile mi yapıyoruz
telefondan yapıyorum hocam ödemeyi.
zaten tüm üyelerine telden kredi kartı bilgilerini alıp yapıyorlar.
sanal kart kullanmanızı öneririm..

avivadan uygun fiyatı verdiler tek kafama takılan oto king yerine otto zenith ile anlaşmaları varmış mi
ni onarım için otto zenith ilk defa duydum

otoking 10cmden fazla çizikleri mini onarıma almıyor. bunlarda 30 cm yazıyor.

sigortam.net in 580 lira verdiği fiyata hemde aynı şirket yapı kredi sigortadan başka bir sigortacıda 430 TL ye sigortamı yaptırdım. kendileri bile şaşırdı...

sigortam.net e de bak tabiki ama kendi bulunduğun yerde de araştır. daha ucuz çıkabiliyor...

bu arada en pislik tarik sigortası MAPFRE imiş bilgilerinize... Allah kaza bela vermesin ama kaza sonrası çok uğraştırıcı pislik bir firma olduğunu söyleyen çok kişi var...

baynadir' Alıntı:
bu arada en pislik tarik sigortası MAPFRE imiş bilgilerinize... Allah kaza bela vermesin ama kaza sonrası çok uğraştırıcı pislik bir firma olduğunu söyleyen çok kişi var...
dediğiniz gibi kullanmak zorunda kalama inşallah, en büyük şirketlerden birine de güneş sigorta derler onlarda beni çok mağdur etti hocam

sigorta ve kasko işi görecedir.
herkesin yorumu farklı farklıdır.
şikayetvar'a girip yorumlara bakarsanız kendinize göre sigorta firması bulamazsınız.

BBNET
Geri