Arkadaşlar sigorta ve kaskom bitecek yakın zamanda bu internet üzerinde sigortam.net koalay com
gibi siteler üzerinden sigorta yaptıran oldu mu acaba?
gibi siteler üzerinden sigorta yaptıran oldu mu acaba?
öncelikle teşekkür ederim gayet açık yazmışsınız;bidene' Alıntı:senelerdir sigortam.nete yaptırırım hocam.
en makul teklifleri onlar veriyor.
kaskonuzu kesinlikle genişletilmiş kasko yaptırın herhangibir kısıtlama olmasın.
kombine limitleri yüksek tutun. bazı acenteler fiyat düşürmek için kaza başı limitleri 15-20 bin civarı tutuyorlar.
ben 100 bin lira altı olursa tarfiğe çıkmam.
yine bazı sigota firmaları mini hasarda kaskonuzu bozmuyor hemen ancak sompo japon sigorta ve axa sigorta ertesi sene kasko firmasını değiştirirseniz mini hasarlarda kaskonuzu bozuyor.
tabi sormassanız kimse size bunları söylemez.
gerekirse 100 tl fazla verin bu dedikelrimi gözardı etmeyin.
hocam herkes kendi kar marjını koyuyor.tomreader2010' Alıntı:birde 3. soru ekleyim hocam diyelim sigortam net x firmadan uygun fiyat verdi o firmanın acentesinden gidip o fiyata yaptırma şansımız olur mu acaba
koalay ile daha önce yaptırdınız mı güvenlimidir hocamher_dem' Alıntı:koalayda fiyat alıyorum şimdi. bakalım karşılaştırıp yaptıracağım
teşekkür ederim hocam son sorum ödemeyi online mı telefon ile mi yapıyoruzbidene' Alıntı:bende trafiği geçen sene marfpreden yaptırmıştım 180 liraya fiyat iyi bence çünkü trafik sigortası eskisi gibi değil fiyatlar yükseliyor.
kaskoya 50 lira fazla verilebilir sayın hocam. 9 taksit yaptırsanız aylık 5,5 lira farkeder ancak allah korusun kaza sonrasında hasarsızlık bozulursa fiyatı iki katı hesaplayın.
yinede siz bilirsiniz
telefondan yapıyorum hocam ödemeyi.tomreader2010' Alıntı:teşekkür ederim hocam son sorum ödemeyi online mı telefon ile mi yapıyoruzbidene' Alıntı:bende trafiği geçen sene marfpreden yaptırmıştım 180 liraya fiyat iyi bence çünkü trafik sigortası eskisi gibi değil fiyatlar yükseliyor.
kaskoya 50 lira fazla verilebilir sayın hocam. 9 taksit yaptırsanız aylık 5,5 lira farkeder ancak allah korusun kaza sonrasında hasarsızlık bozulursa fiyatı iki katı hesaplayın.
yinede siz bilirsiniz
Netten ankarada ki yerlerine baktim pek iç acici degil gibi ama işçiliklerini bilmiyorumtabiiher_dem' Alıntı:otoking 10cmden fazla çizikleri mini onarıma almıyor. bunlarda 30 cm yazıyor.
kasko 590 tl sigorta 190 tl 4 yıl bitti aynı araçlabidene' Alıntı:fiayatları ve firmaları yazarmısınız hocam
dediğiniz gibi kullanmak zorunda kalama inşallah, en büyük şirketlerden birine de güneş sigorta derler onlarda beni çok mağdur etti hocambaynadir' Alıntı:bu arada en pislik tarik sigortası MAPFRE imiş bilgilerinize... Allah kaza bela vermesin ama kaza sonrası çok uğraştırıcı pislik bir firma olduğunu söyleyen çok kişi var...