Sicil notlarını öğrenme?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan botett
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

botett

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar 6 yıla bir 90 üstü puandan ötürü bir kademe veriliyordu. O ben de gözükmüyor. Sicil notlarını nereden öğrenebilirim...

o çoktan değişti hocam.... artık 8 yıla bir kademe veriliyor....8 yılda herhangi bir ceza almadıysan alırsın

1/4 geldim. şu ana kadar hiç almadım. bu saatten sonra bu kademe işime yarar mı

botett' Alıntı:
Arkadaşlar 6 yıla bir 90 üstü puandan ötürü bir kademe veriliyordu. O ben de gözükmüyor. Sicil notlarını nereden öğrenebilirim...
Eski dönem sicil bilgilerini İl MEM Bilgi edinme şubesinden öğrenebilirsiniz.

marcel' Alıntı:
o çoktan değişti hocam.... artık 8 yıla bir kademe veriliyor....8 yılda herhangi bir ceza almadıysan alırsın

bana vermediler. geçen dönem dilekçe verdim sicil notun 90 altı dediler geçiştirdiler. dilekçeme üst yazı bile yazmaya gerek görmemişler

mezbele' Alıntı:
marcel' Alıntı:

bana vermediler. geçen dönem dilekçe verdim sicil notun 90 altı dediler geçiştirdiler. dilekçeme üst yazı bile yazmaya gerek görmemişler
hocam soruşturma geçirip ceza aldın mı? bilgisayar dersine karşı bir müdüre verilen mücadele sonucu aldığım cezalar yüzünden ben alamadım. çok ta önemli değil.

marcel' Alıntı:
sedatsakarya' Alıntı:
Ve herhangi bir nedenle (askerlik vb. yada ücretsiz izinleriniz) ara verilmemesi gerekiyormuş.

yok hocam öyle bir şey yok ben aldım
Hocam Şubat 2007 atamasıyla göreve başladım, bir yıl sonra askere gittim. Şu anda benim durumum nedir? Bu yıl kademe alır mıyım? Herhangi bir yere başvurmam gerekiyor mu?

dengem' Alıntı:
marcel' Alıntı:
sedatsakarya' Alıntı:
Ve herhangi bir nedenle (askerlik vb. yada ücretsiz izinleriniz) ara verilmemesi gerekiyormuş.

yok hocam öyle bir şey yok ben aldım
Hocam Şubat 2007 atamasıyla göreve başladım, bir yıl sonra askere gittim. Şu anda benim durumum nedir? Bu yıl kademe alır mıyım? Herhangi bir yere başvurmam gerekiyor mu?
Bu yıl almanız lazım. Ben de 2006 Şubat atamasıyım. 1 yıl sonra asker öğretmen olarak yaptım, geçen yıl hiçbir şey yapmadan kademem geldi.

tolgahan0010' Alıntı:
mezbele' Alıntı:
marcel' Alıntı:

hocam soruşturma geçirip ceza aldın mı? bilgisayar dersine karşı bir müdüre verilen mücadele sonucu aldığım cezalar yüzünden ben alamadım. çok ta önemli değil.

hayır soruşturma yok da heralde 2011 de değişen yönetmeliğe göre 2011 öncesi sicil notum 90 altında :( bu arada sicil notumu öüğrenmek için mem sitesinden bilgi edinmeye maii attım sonucu bekiyorum

2007 ağustosta atandım. Bimere yazdığınızda öğrenebiliyosunuz hocam bana 26 Şubatta 1 kademe alacaksınız diye cevap geldi.

8 yıla bir kademe olayı yeni torba yasası ile geçti şartları tutanların bu aya gerçekleşir.

1/4 üm diye soran arkadaş umarım dalgasına diyordur. 1/4 ün son kademe olduğunu şimdiye kadar öğrenememişse ne yazık.

ylmzyklmz' Alıntı:
1/4 üm diye soran arkadaş umarım dalgasına diyordur. 1/4 ün son kademe olduğunu şimdiye kadar öğrenememişse ne yazık.

çok sevılen bır egıtım ogretım hayatım olmus arka arkaya 90 alamamısım bundan sonrada isteselerde veremezler demek ıstemıs :D

Buda mı Goll değil diyor yanı

BBNET
Geri