Eski dönem sicil bilgilerini İl MEM Bilgi edinme şubesinden öğrenebilirsiniz.botett' Alıntı:Arkadaşlar 6 yıla bir 90 üstü puandan ötürü bir kademe veriliyordu. O ben de gözükmüyor. Sicil notlarını nereden öğrenebilirim...
sedatsakarya' Alıntı:Ve herhangi bir nedenle (askerlik vb. yada ücretsiz izinleriniz) ara verilmemesi gerekiyormuş.
marcel' Alıntı:o çoktan değişti hocam.... artık 8 yıla bir kademe veriliyor....8 yılda herhangi bir ceza almadıysan alırsın
hocam soruşturma geçirip ceza aldın mı? bilgisayar dersine karşı bir müdüre verilen mücadele sonucu aldığım cezalar yüzünden ben alamadım. çok ta önemli değil.mezbele' Alıntı:marcel' Alıntı:o çoktan değişti hocam.... artık 8 yıla bir kademe veriliyor....8 yılda herhangi bir ceza almadıysan alırsın
bana vermediler. geçen dönem dilekçe verdim sicil notun 90 altı dediler geçiştirdiler. dilekçeme üst yazı bile yazmaya gerek görmemişler
Hocam Şubat 2007 atamasıyla göreve başladım, bir yıl sonra askere gittim. Şu anda benim durumum nedir? Bu yıl kademe alır mıyım? Herhangi bir yere başvurmam gerekiyor mu?marcel' Alıntı:sedatsakarya' Alıntı:Ve herhangi bir nedenle (askerlik vb. yada ücretsiz izinleriniz) ara verilmemesi gerekiyormuş.
yok hocam öyle bir şey yok ben aldım
Bu yıl almanız lazım. Ben de 2006 Şubat atamasıyım. 1 yıl sonra asker öğretmen olarak yaptım, geçen yıl hiçbir şey yapmadan kademem geldi.dengem' Alıntı:Hocam Şubat 2007 atamasıyla göreve başladım, bir yıl sonra askere gittim. Şu anda benim durumum nedir? Bu yıl kademe alır mıyım? Herhangi bir yere başvurmam gerekiyor mu?marcel' Alıntı:sedatsakarya' Alıntı:Ve herhangi bir nedenle (askerlik vb. yada ücretsiz izinleriniz) ara verilmemesi gerekiyormuş.
yok hocam öyle bir şey yok ben aldım
tolgahan0010' Alıntı:hocam soruşturma geçirip ceza aldın mı? bilgisayar dersine karşı bir müdüre verilen mücadele sonucu aldığım cezalar yüzünden ben alamadım. çok ta önemli değil.mezbele' Alıntı:marcel' Alıntı:o çoktan değişti hocam.... artık 8 yıla bir kademe veriliyor....8 yılda herhangi bir ceza almadıysan alırsın
bana vermediler. geçen dönem dilekçe verdim sicil notun 90 altı dediler geçiştirdiler. dilekçeme üst yazı bile yazmaya gerek görmemişler
ylmzyklmz' Alıntı:1/4 üm diye soran arkadaş umarım dalgasına diyordur. 1/4 ün son kademe olduğunu şimdiye kadar öğrenememişse ne yazık.
ylmzyklmz' Alıntı:1/4 üm diye soran arkadaş umarım dalgasına diyordur. 1/4 ün son kademe olduğunu şimdiye kadar öğrenememişse ne yazık.