Sağlık bakanlığına ihbar edin ayrım yapması suçtur resmini çekin cimerden ihbar edin sağlık bakanlığınaKapısında yazıyor. "Öğretmen ve öğrenciye rapor yazılmaz" diye.
Sağlık bakanlığına ihbar edin ayrım yapması suçtur resmini çekin cimerden ihbar edin sağlık bakanlığınaKapısında yazıyor. "Öğretmen ve öğrenciye rapor yazılmaz" diye.
Sürekli rapor almaya çalışan küçük bir kesim öğretmen var maalesef ama bunu genele uygulamak çok saçma ve haksızlık.Kapısında yazıyor. "Öğretmen ve öğrenciye rapor yazılmaz" diye.
4 gün önce raporlu ilacım için gittim.Halen aynı yazılar, Aile sağlık merkezimdeki kliniklerin kapısında var. Şikayet Sadece bu yazıları söker.Sağlık bakanlığına ihbar edin ayrım yapması suçtur resmini çekin cimerden ihbar edin sağlık bakanlığına
her doktor aynı değil hocam, o doktorlarında aslında çok kabahati yok sadece genelleme yapıyorlar malesef bir kaç tane kendini bilmez özel veya devlet farketmez öğretmen gidip oralarda hırgür çıkarıyorlar rapor isteyince verilmeyince veya yazdırmak istediği bir ilaç vardır doktora ters konuşuyordur haliyle sonrasında hesaplaşma vs oluyordur bunun karşılığında o doktor genelleme yapıp cephe alıyordur aslında işin özeti budur yoksa sanmıyorum bir doktor kendisini yetiştirende sonuçta öğretmenler öğretmene saygısız doktor bende gördüm ama altında hep bu nedenler yatıyor karşılıklı anlayışsızlık veya saygısızlık neticesinde birbirini şikayet edip uğraşmış olmak. Yinede böyle yazması ayrım yapması kanunen suçtur. En kısa zamanda tanıdığınız öğrenci ve öğretmen herkesi o doktordan başka doktorlara kaydırın puanı düşünce müdürlük o doktorun peşine takılır şikayetten daha etkili bir sonuç olur.4 gün önce raporlu ilacım için gittim.Halen aynı yazılar, Aile sağlık merkezimdeki kliniklerin kapısında var. Şikayet Sadece bu yazıları söker.
Üst Yönetim dahil “öğrenci ve öğretmen “ kalıbı kafalara bir kere yerleşmiş ve Bunu kafalardan kimse sökemez.Sanırım Mantelite şu:
“Ayakta buraya kadar gebiliyorsan sağlamsın.”
Yoksa hastalıktan ölseniz bile vermiyorlar. Doktoruna da bağlı tabi. Sağa sola sorarak seçmek lazım. 
O 2 günlük toplam dersiniz haftanın toplamından düşülüyor. Maaş karşılığınız ve altında bir miktar kaldı ise fiili ücret kalmıyor ve kesilmiş oluyor. Yok maaş karşılığınızın üzerinde bir miktar kalırsa o kadar fiili dersten dolayı ücret ödenir. Yani maaş karşılığı dolması gerekiyor kalan saat ile2 gün alınan raporda tüm haftanın ek ders ücreti mi kesiliyor?
Hocam 8 saat kesiliyor. Geriye 12 saat kalıyor. Bu durumda tamamı mı kesilmiş oluyorO 2 günlük toplam dersiniz haftanın toplamından düşülüyor. Maaş karşılığınız ve altında bir miktar kaldı ise fiili ücret kalmıyor ve kesilmiş oluyor. Yok maaş karşılığınızın üzerinde bir miktar kalırsa o kadar fiili dersten dolayı ücret ödenir. Yani maaş karşılığı dolması gerekiyor kalan saat ile
12 saat maaş karşılığından az olduğu için fiili ders kaynaklı ücret olmuyor. Sadece 1 saat 10a 1 derse hazırlık, varsa nöbet ve kulüp (sınıf rehberlik) alınabilir raporlu günde değillerseHocam 8 saat kesiliyor. Geriye 12 saat kalıyor. Bu durumda tamamı mı kesilmiş oluyor