Sevk nasıl alınır?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cinefil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Kapısında yazıyor. "Öğretmen ve öğrenciye rapor yazılmaz" diye.
Sürekli rapor almaya çalışan küçük bir kesim öğretmen var maalesef ama bunu genele uygulamak çok saçma ve haksızlık.
Bu doktor özelinde genelleyip tüm doktorları kötülememek gerektiği gibi. Bu doktor benim nazarımda doktor değildir.

Sağlık bakanlığına ihbar edin ayrım yapması suçtur resmini çekin cimerden ihbar edin sağlık bakanlığına
4 gün önce raporlu ilacım için gittim.Halen aynı yazılar, Aile sağlık merkezimdeki kliniklerin kapısında var. Şikayet Sadece bu yazıları söker.
Üst Yönetim dahil “öğrenci ve öğretmen “ kalıbı kafalara bir kere yerleşmiş ve Bunu kafalardan kimse sökemez.Sanırım Mantelite şu:
Ayakta buraya kadar gebiliyorsan sağlamsın.

4 gün önce raporlu ilacım için gittim.Halen aynı yazılar, Aile sağlık merkezimdeki kliniklerin kapısında var. Şikayet Sadece bu yazıları söker.
Üst Yönetim dahil “öğrenci ve öğretmen “ kalıbı kafalara bir kere yerleşmiş ve Bunu kafalardan kimse sökemez.Sanırım Mantelite şu:
Ayakta buraya kadar gebiliyorsan sağlamsın.
her doktor aynı değil hocam, o doktorlarında aslında çok kabahati yok sadece genelleme yapıyorlar malesef bir kaç tane kendini bilmez özel veya devlet farketmez öğretmen gidip oralarda hırgür çıkarıyorlar rapor isteyince verilmeyince veya yazdırmak istediği bir ilaç vardır doktora ters konuşuyordur haliyle sonrasında hesaplaşma vs oluyordur bunun karşılığında o doktor genelleme yapıp cephe alıyordur aslında işin özeti budur yoksa sanmıyorum bir doktor kendisini yetiştirende sonuçta öğretmenler öğretmene saygısız doktor bende gördüm ama altında hep bu nedenler yatıyor karşılıklı anlayışsızlık veya saygısızlık neticesinde birbirini şikayet edip uğraşmış olmak. Yinede böyle yazması ayrım yapması kanunen suçtur. En kısa zamanda tanıdığınız öğrenci ve öğretmen herkesi o doktordan başka doktorlara kaydırın puanı düşünce müdürlük o doktorun peşine takılır şikayetten daha etkili bir sonuç olur.

Aklınıza hemen öğretmen gelmesin. 6-7 yıl önce kış döneminde çocuğum oldukça hastalandı ve yüksek ateşte bir gece geçirdi uykusunu alamadı. Geç uyandı ve okula gidemedi.
O gün öğleden önce okulda yapılacak sınava katılamayacağı için rapor almaya aynı aile sağlık merkezine rapor için eşimle beraber gittiler.
Çocuğu ayakta gören aile hekimimiz rapor vermemiş. Eşimle telefonda konuştuk çare yok sınava katılamayan çocuk mağdur olacak.
Şehrin uzağında olan üniversite hastanesi acilinden akşam vakti perişan halde bir günlük rapor almayı başarmışlar. Anlayacağınız...
Aradan yıllar geçmiş durum halen aynı.

ooooo hasta olmayın sakın daha bugun biri anlattı ucretli muayene için gidilen universite hastanesinde bilgisayar sistemi cokuyor o gun tekrar ediyorum o gun hasta bakılamıyor hasta olmayın aman...

Aile hekimi seçerken hastaları memurlardan oluşmayan bir dr seçerseniz rahat edersiniz:) Yoksa hastalıktan ölseniz bile vermiyorlar. Doktoruna da bağlı tabi. Sağa sola sorarak seçmek lazım.
Zor durumda destek olacağını bildiğiniz bir doktor gerçekten insanı psikolojik olarak da çok rahatlatıyor. Hastalık sadece fiziksel olmaz ki, bıkkınlık, bezginlik hepimiz yaşıyoruz dönem dönem. Halden anlayan bir doktor ile karşılaşmak cidden iyi geliyor. Arayın varlar :)

2 gün alınan raporda tüm haftanın ek ders ücreti mi kesiliyor?
O 2 günlük toplam dersiniz haftanın toplamından düşülüyor. Maaş karşılığınız ve altında bir miktar kaldı ise fiili ücret kalmıyor ve kesilmiş oluyor. Yok maaş karşılığınızın üzerinde bir miktar kalırsa o kadar fiili dersten dolayı ücret ödenir. Yani maaş karşılığı dolması gerekiyor kalan saat ile

Ben çocuğum için hastanede tedavi ve tahlilleri yapılırken refakat ettim ,ona dair belgeleri verdim idareye, sadece randevu ve tahlil sıralarını verdim ,sorun olmadı.

O 2 günlük toplam dersiniz haftanın toplamından düşülüyor. Maaş karşılığınız ve altında bir miktar kaldı ise fiili ücret kalmıyor ve kesilmiş oluyor. Yok maaş karşılığınızın üzerinde bir miktar kalırsa o kadar fiili dersten dolayı ücret ödenir. Yani maaş karşılığı dolması gerekiyor kalan saat ile
Hocam 8 saat kesiliyor. Geriye 12 saat kalıyor. Bu durumda tamamı mı kesilmiş oluyor

Meslek veya durum ayrımı nedir? "Kansere yakalanan madencilere bakamıyoruz" "Belini inciten haltercilere rapor yok."

ilksms
Geri