kadelli33' Alıntı:Hocam 8'ler eski seçmeli olduğu için onlarda sınav yok diye biliyordum. Bu sınav olayı sadece 7. sınıflar için değil mi?
Aynen hocam,bunun anlamı 8 lere not yok.computing' Alıntı:ben de 8 lerde sınav tarihi girmek istiyorum dersin adı gözükmüyor sizde de öyle mi yoksa bizim idare ile alakalı bir durum mu
evet 7 lerde sınav tarihi yok..o zaman bunlara not vermiyecez mi?acer50' Alıntı:7 lerde de sınav tarihi girişi görünmüyor, sadece 5 ve 6 larda sınav tarihi girebiliyorum. Her işin böyle saçma, yarım olmak zorunda mı meb :verymad:
asusv' Alıntı:seçmeli derslerde en çok 5 defa ders içi etkinlik notu verilebilir. yazılı diye bişey yok. en son ki yönetmelik böyle diyor. zorunlu olduğunu bildiren bir resmi yazı varsa buraya yüklerseniz sevinirim.
teşekkürler hocamgirdap08' Alıntı:asusv' Alıntı:seçmeli derslerde en çok 5 defa ders içi etkinlik notu verilebilir. yazılı diye bişey yok. en son ki yönetmelik böyle diyor. zorunlu olduğunu bildiren bir resmi yazı varsa buraya yüklerseniz sevinirim.
girdap08' Alıntı:asusv' Alıntı:seçmeli derslerde en çok 5 defa ders içi etkinlik notu verilebilir. yazılı diye bişey yok. en son ki yönetmelik böyle diyor. zorunlu olduğunu bildiren bir resmi yazı varsa buraya yüklerseniz sevinirim.