Seçmeli Derslerde Yazılı Yapma Zorunluluğu Geldi mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan panacea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

panacea

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar müdürün dediğine göre seçmeli derslerde de yazılı yapacakmışız. 8 ve 7 lere sınav yapıyor musunuz?

evet hocam...artık seçmeli derslerde de zorunlu gibi yazılı notu gireceksin...performans kaldırıldı bilgin vardır...diğer notlar yerinde duruyor.

Hocam 8'ler eski seçmeli olduğu için onlarda sınav yok diye biliyordum. Bu sınav olayı sadece 7. sınıflar için değil mi?

kadelli33' Alıntı:
Hocam 8'ler eski seçmeli olduğu için onlarda sınav yok diye biliyordum. Bu sınav olayı sadece 7. sınıflar için değil mi?

öyle olmalı.

fakat beden eğitimi öğretmenleri sınav yapmıyor çünkü öğretim programlarına uygun değerlendirme yapar deniyor.

bizde de bu durum var. performas değerlendirme ya da ürün dosyası değerlendirmesi yapılabilir şeklinde yorumumuz vardır.
http://www.bte.org.tr/belge/bilgilendir ... ndirme.pdf

ben de 8 lerde sınav tarihi girmek istiyorum dersin adı gözükmüyor sizde de öyle mi yoksa bizim idare ile alakalı bir durum mu

hocam 8. 7 ders fark etmez. seçmelilerdede notla değerlendirme olacak hepsinde. iki hafta önce okula resmi yazı geldi özellikle seçmelilere duyurdular zaten. ama sadece notun karneye yansıyıp yansımayacağı muallak onuda ocakta görürüüz hepbirlikte.

Hocam 7ler için not var da 8ler eski düzenden devam ettikleri için not olmaması gerekiyor diye düşünüyorum.

hocam öğretim programı o şekilde...sınavlar farketmez...seçmeli dersler dendiyse tamamını kapsar...öyle de olmalı...ama bu mebin işleri belli olmaz

computing' Alıntı:
ben de 8 lerde sınav tarihi girmek istiyorum dersin adı gözükmüyor sizde de öyle mi yoksa bizim idare ile alakalı bir durum mu
Aynen hocam,bunun anlamı 8 lere not yok.

7 lerde de sınav tarihi girişi görünmüyor, sadece 5 ve 6 larda sınav tarihi girebiliyorum. Her işin böyle saçma, yarım olmak zorunda mı meb :verymad:

acer50' Alıntı:
7 lerde de sınav tarihi girişi görünmüyor, sadece 5 ve 6 larda sınav tarihi girebiliyorum. Her işin böyle saçma, yarım olmak zorunda mı meb :verymad:
evet 7 lerde sınav tarihi yok..o zaman bunlara not vermiyecez mi?

seçmeli derslerde en çok 5 defa ders içi etkinlik notu verilebilir. yazılı diye bişey yok. en son ki yönetmelik böyle diyor. zorunlu olduğunu bildiren bir resmi yazı varsa buraya yüklerseniz sevinirim.

8lerde ne olacak net bilgisi olan yok mu? e-okul not işlemlerinde de ne zamandır not girişleri geçici olarak kapatılmıştır ekranı geliyor. sınav tarihi ekranında da ders adı gözükmüyor zaten. üstte hocamın dediği gibi sadece ders içi notu mu vereceğiz?

Sayın hocalarım e-okulda dünden beri not kısmına girilemiyor. 26 Temmuz değişikliği sebebiyle güncelleme yapılıyor gibisinden bir uyarı var. Bu güncelleme bitince netleşir muhtemelen. Kime not verip veremeyeceğimize bakarız artık

Bende sınav tarihi giriş ekranında 8ler görünüyor sınav tarihi giriliyorsa not olmalı not olursa sınav olmalı
EEE dersi içi katılım adı altında 8lerle 7lere not verilir deniyordu. şimdi sınav yapıyor muyuz?
bizde böyle bize böyle yazı geldi diye yazıyor herkes net birşey bilmiyor sanırım.

asusv' Alıntı:
seçmeli derslerde en çok 5 defa ders içi etkinlik notu verilebilir. yazılı diye bişey yok. en son ki yönetmelik böyle diyor. zorunlu olduğunu bildiren bir resmi yazı varsa buraya yüklerseniz sevinirim.

Ekli dosyalar

• secmeli_derslerin_puanla_degerlendirilmesi-673x1024.jpg
    secmeli_derslerin_puanla_degerlendirilmesi-673x1024.jpg
    213.9 KB · Görüntüleme: 349
evet 7. ve 8. sınıflarda e okulda sınav tarihi girişi yok o yüzden notu da yok anlamına geliyor

girdap08' Alıntı:
asusv' Alıntı:

arkadaşlar ben yok diye biliyordum ama girdap08 arkadaşımıza teşekkür ediyorum. son paragrafta belirtildiği üzere seçmeli dersler dahil sınava tabi tutulması diyor. Velhasıl yazılı yapılacak.

arkadaşlar merhaba 5 ve 6. sınıfşar ıcın sınav tarıhı girerken 7 lerde ekranda çıkıyor. sene başında duymuştum sınav uygulamasını amöa bize boyle bır yazı gelmedi. bugun mudurumle beraber sınav tarıhı girmeye çalıştıgımızda kendi ekranımda göremedik. ama yonetici şifresiyle giriş yaptıgımızda sınıflara sınav tarihi eklenmişti. aklım karıştı açıkcası. sınav olmasa 7ler listelenmez ama giriş yapıldıgında sınav gorunmuyor :?

arkadaşlar bizim müdürde söylemişti , biraz önce 8. sınıflara seçmeli ders için sınav tarihi girişi yaptım, dolayısıyla sınav var not var.

benim 8.sınıflar e okulda görünmüyor neden olabilir arkadaşlar. Ders ataması yapıldı 8.sınıflara da ders seçtirildi ama hala e okulda görünmüyor ?

BBNET
Geri