Arkadaşlar merhaba.Meslekte 15.yılım.Bu yıla kadar 3 yıl lisede görev yaptım,12 yıldır da ortaokulda görev yapmaktayım. Sürekli btr görevi alıyordum bu yıla kadar. Bu sene yegitek okul sorumlusu görevinin şartlarından dolayı görevi kabul etmedim.10 saat kendi ders görevim var.4 saatte Teknoloji Tasarım dersine giriyorum.Maaş karşılığını dolduramıyorum. Sene başı öğretmenler kurulu toplantısında seçmeli dersler görüşülürken okulumuzda öğretmeni bulunmayan beden eğitimi öğretmeni için spor ve fiziki etkinlikler seçmeli dersleri seçildi bol bol.Okul Müdürü'ne dedimki hocam bu dersin öğretmeni yok.Okukumuzda normu bulunan ders öğretmenlerinin seçmeli derslerini seçelim. Başka bir okuldan görevlendirme öğretmen gelecek.Belki 2 okulun tüm derslerine giremeyebilir.Beni dikkate almadı.Benim Dijital sanatlar dersim 1 saat olarak seçildi. Ben dersin 1 saatte yetişmeyecegini belirtmeme rağmen 1 saat seçildi yine.Şuan 2 saatlik spor fiziki etkinlik ve oyun dersi boşta kaldı ve ders başka bir alanın ücretli öğretmenine verildi.Beni de ders tamamlama için başka bir okula göndermek istiyorlar.Ben de okul müdürüne belirttim ben toplantıda size söylemiştim bu durumu.O zaman o seçmeli dersi ücretli öğretmene değil bana verin ,ben başka okula görevlendirme gitmek istemiyorum diye.(Dersi başka alan mezunu Din kültürü dersine giren ücretli öğretmene verdiler)Bu konuda ne yapabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim. Yönetmeliği falan inceledim. Fakat benim sorunumu aydınlatacak bir bölüm bulamadım. Sonuç olarak seçmeli dersi bana vermediler.