SATILIK FİESTA 1.4

Kodla Büyü
Re: SATILIK 3 TANE ARAÇ BİRDEN

hayırdır hocam bi duyum mu aldınız :D bu arada hayırlı satışlar...

hocam araclar arkadaslarin biri benim.ilgilenen olursa koydum her detayi yazdik ilgilenene yamuk olmasin diye

ppll keske bu dedigini sana honda alirkende soyleseydinde ukubeydeki buyuklerini ansaydim bi ;)

g.cetin.66' Alıntı:
ppll keske bu dedigini sana honda alirkende soyleseydinde ukubeydeki buyuklerini ansaydim bi ;)

Ulubey i karıştırma konuyu da dağıtma, ford nere golf nere bak ben hala pasific in yol tutuşunu unutmam bu gerçek, ben enazındam gerçekçiyim en azından, honda kullanıyorum ama golf u de unutmuyorum...

haci neyin derdindesin bana soyle ;) what is your problim gardasss

Ben fiestayı beğendim ama bu fiyat çok hocam. 1 aydır fiesta arıyorum. İstersen bir pazarlık yapalım

ilanı güncelledim arkadaşlar

düşünen olursa buyrun

takas olur

Arkadaşlar kaçırmayın böyle nadide bir aracı zor bulursunuz. fiyatı da çok ucuz 23600 düşünebiliyor musunuz? 24 bile değil pazarlık payı da varmış sıkı bir pazarlıkla 23550 ye düşer artık hocam bir çorba parası bırakır, bakın hocamız aracı satarken alıcı bile seçiyor galericelere falan vermiyor yani aracına bu kadar düşkün.

Hocam soylediklerine saygi duyuyor ve geciyorum.Kim ne derse desin ikinci el piyasasi o kadar ucuk kacik bir hale geldiki kim nederse desin isteyen aracini istedigi fiyata verebiliyor.zira bbnet klasigine cok bakmam ben etrafimda o kadar ucuk rakamara cok arac alindi satildiki.buradaki bbnet fiyat pahali dalga gecenlerin lafi havada kaldi . Dolar petrol saraylar derken piyasayi kaciriyosunuz.dun 40 a sattigimiz arac bugun 45 e satiliyor.Alan memnun satan memnun yani.fiyatlar cok kabariksa neden piyasda alin satim isleri durmuyor tam tersi catir catir noterler calisiyor.
ARACINVARSA ver hocam fotolarini ucuk kacik fiyatlara satayim piyasa degerinin ustunude BBNETE sponsor olarak yatirayim

g.cetin.66' Alıntı:
Hocam soylediklerine saygi duyuyor ve geciyorum.Kim ne derse desin ikinci el piyasasi o kadar ucuk kacik bir hale geldiki kim nederse desin isteyen aracini istedigi fiyata verebiliyor.zira bbnet klasigine cok bakmam ben etrafimda o kadar ucuk rakamara cok arac alindi satildiki.buradaki bbnet fiyat pahali dalga gecenlerin lafi havada kaldi . Dolar petrol saraylar derken piyasayi kaciriyosunuz.dun 40 a sattigimiz arac bugun 45 e satiliyor.Alan memnun satan memnun yani.fiyatlar cok kabariksa neden piyasda alin satim isleri durmuyor tam tersi catir catir noterler calisiyor.
ARACINVARSA ver hocam fotolarini ucuk kacik fiyatlara satayim piyasa degerinin ustunude BBNETE sponsor olarak yatirayim
Siz kendi aracınızı uçuk kaçık fiyatlara satın hocam, teşekkürler...

Mr.Spermata' Alıntı:
g.cetin.66' Alıntı:
Siz kendi aracınızı uçuk kaçık fiyatlara satın hocam, teşekkürler...
:mrgreen: :++:

ne günlere kaldık ..öğretmende olsak mal mülkte kapışıyoz..hocam 23 değil 30 a sat kime satarsan sat.. hayırlı satışlar buradan araba alanlar yazsada öğrensek..

BBNET
Geri