http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 7329/detay
ilanı güncelledim arkadaşlar
düşünen olursa buyrun
takas olur
ilanı güncelledim arkadaşlar
düşünen olursa buyrun
takas olur
g.cetin.66' Alıntı:ppll keske bu dedigini sana honda alirkende soyleseydinde ukubeydeki buyuklerini ansaydim bi![]()
Siz kendi aracınızı uçuk kaçık fiyatlara satın hocam, teşekkürler...g.cetin.66' Alıntı:Hocam soylediklerine saygi duyuyor ve geciyorum.Kim ne derse desin ikinci el piyasasi o kadar ucuk kacik bir hale geldiki kim nederse desin isteyen aracini istedigi fiyata verebiliyor.zira bbnet klasigine cok bakmam ben etrafimda o kadar ucuk rakamara cok arac alindi satildiki.buradaki bbnet fiyat pahali dalga gecenlerin lafi havada kaldi . Dolar petrol saraylar derken piyasayi kaciriyosunuz.dun 40 a sattigimiz arac bugun 45 e satiliyor.Alan memnun satan memnun yani.fiyatlar cok kabariksa neden piyasda alin satim isleri durmuyor tam tersi catir catir noterler calisiyor.
ARACINVARSA ver hocam fotolarini ucuk kacik fiyatlara satayim piyasa degerinin ustunude BBNETE sponsor olarak yatirayim
:mrgreen: :++:Mr.Spermata' Alıntı:Siz kendi aracınızı uçuk kaçık fiyatlara satın hocam, teşekkürler...g.cetin.66' Alıntı:Hocam soylediklerine saygi duyuyor ve geciyorum.Kim ne derse desin ikinci el piyasasi o kadar ucuk kacik bir hale geldiki kim nederse desin isteyen aracini istedigi fiyata verebiliyor.zira bbnet klasigine cok bakmam ben etrafimda o kadar ucuk rakamara cok arac alindi satildiki.buradaki bbnet fiyat pahali dalga gecenlerin lafi havada kaldi . Dolar petrol saraylar derken piyasayi kaciriyosunuz.dun 40 a sattigimiz arac bugun 45 e satiliyor.Alan memnun satan memnun yani.fiyatlar cok kabariksa neden piyasda alin satim isleri durmuyor tam tersi catir catir noterler calisiyor.
ARACINVARSA ver hocam fotolarini ucuk kacik fiyatlara satayim piyasa degerinin ustunude BBNETE sponsor olarak yatirayim