Satılık opel corsa 2011 otomatik

Kodla Büyü

muamma25

Seçkin Üye
Seçkin Üye
gri renkte full+full
38 binde tam otomatik
ekstra alarm ve park etme sensoru takildi
kaza boya değişen kesinlikle yok sifir araç aliyorum varsayin
araç iİstanbul da ve bnm ddeğil
sahibindenede koymayacak tek fiyat 34.300

hocam bakkaldan bisküvi alır gibi olmuş.... resim yok , plaka bilgisi yok , detay yok vs...

böyle kim alır arabayı

:) aynen. bizim bi mudur abimizin. satilirsa caddy alirim diyordu.öyle koydum bende.
zaten hocam burada hepimiz öğretmeniz. niyeti olan olursa gelir okulumuza cayimizi içer bakar gider. genel özellikleri yazdim. ötekiler ayrinti.

muamma25' Alıntı:
:) aynen. bizim bi mudur abimizin. satilirsa caddy alirim diyordu.öyle koydum bende.
zaten hocam burada hepimiz öğretmeniz. niyeti olan olursa gelir okulumuza cayimizi içer bakar gider. genel özellikleri yazdim. ötekiler ayrinti.
Yalnız bilgisayar bilişim ailesi olarak hepimiz aynı şehirde yaşamıyoruz değilmi. :D

:D :D
twetyynet' Alıntı:
muamma25' Alıntı:
Yalnız bilgisayar bilişim ailesi olarak hepimiz aynı şehirde yaşamıyoruz değilmi. :D

ogretmen006' Alıntı:
:D :D
twetyynet' Alıntı:
muamma25' Alıntı:
istanbul dışından da gelip çayımızı içebilirsiniz sıkıntı yok :idea:
temiz araba veriyoruz burada. bu devirde en zor şeylerden biri evlenecek bir insan bulmak ve temiz bir araba bulmak :puhaha:

hacı sen arabayı al gel ben sorunlu olsa bile yemek + çay + yatacak döşek NASIL TEKLİF SENDEN DAHA ÇÖMERTİM... Arabayı almasak da gezer dönersin...

hocam bari plakayı yaz. iki tanede fotoğraf koy. millet ne için geleceğini bilsin çay içmeye :)

BBNET
Geri