Yalnız bilgisayar bilişim ailesi olarak hepimiz aynı şehirde yaşamıyoruz değilmi.muamma25' Alıntı:aynen. bizim bi mudur abimizin. satilirsa caddy alirim diyordu.öyle koydum bende.
zaten hocam burada hepimiz öğretmeniz. niyeti olan olursa gelir okulumuza cayimizi içer bakar gider. genel özellikleri yazdim. ötekiler ayrinti.
twetyynet' Alıntı:Yalnız bilgisayar bilişim ailesi olarak hepimiz aynı şehirde yaşamıyoruz değilmi.muamma25' Alıntı:aynen. bizim bi mudur abimizin. satilirsa caddy alirim diyordu.öyle koydum bende.
zaten hocam burada hepimiz öğretmeniz. niyeti olan olursa gelir okulumuza cayimizi içer bakar gider. genel özellikleri yazdim. ötekiler ayrinti.![]()
istanbul dışından da gelip çayımızı içebilirsiniz sıkıntı yok :idea:ogretmen006' Alıntı:![]()
twetyynet' Alıntı:Yalnız bilgisayar bilişim ailesi olarak hepimiz aynı şehirde yaşamıyoruz değilmi.muamma25' Alıntı:aynen. bizim bi mudur abimizin. satilirsa caddy alirim diyordu.öyle koydum bende.
zaten hocam burada hepimiz öğretmeniz. niyeti olan olursa gelir okulumuza cayimizi içer bakar gider. genel özellikleri yazdim. ötekiler ayrinti.![]()
versace' Alıntı:hacı sen arabayı al gel ben sorunlu olsa bile yemek + çay + yatacak döşek NASIL TEKLİF SENDEN DAHA ÇÖMERTİM... Arabayı almasak da gezer dönersin...
ilk full ü bilmem de ikincisini anladım benshz' Alıntı:full+full derkenuhaha:
bilisimci_009' Alıntı::++: :++: :++:
versace' Alıntı:hacı sen arabayı al gel ben sorunlu olsa bile yemek + çay + yatacak döşek NASIL TEKLİF SENDEN DAHA ÇÖMERTİM... Arabayı almasak da gezer dönersin...
milletin ağzı torba değilki büzesin iştefaskerhat' Alıntı:bu başlığın cılkı çıkmış arkadaş
bu araba bedava olsa alınmaz artık![]()